• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelen gidenden bıktım artık kimseyi istemiyorum :(

PembePanter

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2007
1.565
16
116
41
Muğla
2,5 aylık bebeğim var ve hala gelen gidenim oluyor.çok sıkılmaya başladım.mevlüt yaptım bir sürü gelenim oldu.artık gelenim olmaz diye düşünürken hala bir sürü gelenim oluyor.ve 2 dereceden gelmeyen bi çok insan daha var.bıktım artık ben ya.sizler ne durumdasınız kızlar???

kız demekki sevenin çokmuş kimse gelmese dahamı ii olacaktı

tam ben yazacaktım ki sen yazmışsın kız .benden çok yaşıyacan kaydirigubbakcemile5

demekki sevilen birisin gelen oluyo .neden şikayet ediyonki .gelmeselerde bak bukadar eş dost var kimse gelmedi diye canın sıkılırdı -tatlicadiarzu-

allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bebeğinizi :ecrin_bebek:

bende aynı dertten muzdaripim.. kızım 1.5 aylık ama hergün illaki biri geliyo evde işim oluyo herkesde sen yap işini ben kızına bakarım diyo sinir oluyorum bende onlar oynasın diyemi doğurdum kızımı ben yaa
nereye yetişeceğimi şaşırıyorum hangi işi yapacağımı karıştırıyorum bazen yemek yemeğe bile vaktim olmuyo ...

yeni doğum yaptığımda ev dolup taşıyodu. kafaları yiyodum. hergun aglıyodum. delirmek uzereydım. annemden bıle sogudum bu yuzden. şimdi bebek gormeye gelenler oluyo eşimin arkadaşları filan. onlardan şikayetçi değilim. bebek konusunda insanın akrabaları sıkıntı yaratıyo zaten. yabancılar bebegi gorup gidiyolar. bence gelenler anneyi sıkıntıya sokmamalı. ama nerde şimdi anlayışlı insan...

haklısın canım anlayışlı insan yok artık..hiç düşünmüyolar kaç parça olucaz nereye yetişicez diye hep hizmet bekliyolar o sıradada bebeği mıncıklamaya çalışıyolar tepki gösterincede kızını kimseye vermiyo ne kıymetli kızı var hepimiz çocuk doğurduk böyle yapmadık vs vs çokta tınnnnnn.................

eminim oyle diyenler de yeni bebek sahibi olduklarında bizim gibi kıskanıyolardı bebeklerini ama nedense çabuk unutuyolar. şapur şupur opmeler filan.. ben kendim daha hiç opmemışken oğlumu akrabalar gelip gidip opuyolardı. başta da kendı annem. şap şup. benı delı ettı. geçen gun doktor soyluyodu bebekleri ellerinden, burunlarından ve ağızlarında opmeyın dıye. en çok mıkrop kapan yerlermış.

ya arkadaslar bu konuda simdiden benim de kabusum oldu.bebegim daha dogmadi ama düsüncesi beni sardi bunlar .malesef bizim toplumumusda olan seyler.
ama her ne olursa olsun ben 40 cikmadan pek misafir kabul etmiycem ve misafir icerde otursun bebegimi bikere gösteririm sonra kizkardesime veya görümceme veririm onlar odada bakarlar diye düsünüyorum.cünkü sapur supur öpmeleri yokmu insani cildirtiyo.

canım bende öyle diyodum hatta annemle anlaşma bile yapmıştım doğumdan önce sadece beşikte bakıp gidicekler kucaklarına almalarına izin verme ben başka şeylerle uğrşırsam sen müdahale et diye ama başka kaynanam sonra görümcem uyurken bile aldılar uyandırdılar kızımı bende tepkimi koyunca kötü oldum neyse sonuçta ister istemez göz yumuyosun senağlama

canım bende öyle diyodum hatta annemle anlaşma bile yapmıştım doğumdan önce sadece beşikte bakıp gidicekler kucaklarına almalarına izin verme ben başka şeylerle uğrşırsam sen müdahale et diye ama başka kaynanam sonra görümcem uyurken bile aldılar uyandırdılar kızımı bende tepkimi koyunca kötü oldum neyse sonuçta ister istemez göz yumuyosun senağlama

hadi ya ozaman desene simdiden alisdirmam lazim kendimi.
ofof insanlarimiiz keske biraz daha anayisli olsalar neolur ya.eminim bende tepkimi koyarim huyumu biliyorum ve bende kötü olurum

bencede koy tepkini ben ilk zamanlar bişey dememiştim kaynanam kızım beşikte uyurken birden kucağına alıp sarsıyodu ağlayıncada gülüyodu ne güzel ağlıyo diye hatta bi kere kızım 2 haftalıkken koltuk altından tutup kaldırdı yavrum nasıl cıyakladı bianda başı bi öne bi arkaya düşüyodu içim yandı o an hemen fırçayı çektim o günden bu güne herkesi uyarıyorum ben çocuğumu siz oyuncak gibi oynayın diye doğurmadım deyip susturuyorum herkesi..

insanları uyarsan strese giriyosun, uyarmasan stres... lohusalık berbat şey kardeşim. benim kayınpederim geldi ziyarete. bebeği eşim yanımdan alıp babasına gostermeye gıdıyodu. ben kahroluyodum. bişey olcak üşücek diye aklım çıkıyodu. şimdi biraz abartı geliyo bu ama öpmelerine hala karşıyım hele ağızdan:oklava:

ay aynı sorunu bende yaşıyorum hala biri geldiğinde eşimin çocuğu yanımdan alması yokmu deli ediyo beni
niye bebeği ağızdan öpüyolar ya gerizekalı bunlar

kendilerinde mikrop olmadıgını sanıyolar da ondan

bu konular beni sinir ediyo bebeğin sadece annesine ihtiyacı var başka kimseye değil bebek anneyle daha nekadar fazla vakit geçirebilir nasıl yardımcı olabilirim diye düşüneceklerine annesi gitsin hizmet etsin biz bebekle oynayalım derdindeler ne kadar anlayışsız bi toplumuz yaa

kafa basmıyo bazılarının, ya bide ayak popo meraklıları var hep çıplak çocuğum içim gidiyo ya kış günü seni soysalar yalasalar ii mi, gerizekalılar

eee dogum yaptin anacim heralde bebegi gormeye gelecekler..benim de basimda var her haftasonu biri gelir oldu bir pazarimizi yalniz yapamadik esimle.ama gelme de demiyor.....eger istemiyorsan musait degilim dersin...

Back