- 19 Haziran 2021
- 3.602
- 1
- 7.099
- 88
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Eşinizle olan probleminizi düzeltebiliyorsanız düzeltin yolun başında çocuk yokken düzelmiyosa eper kendinizi evli kalmak adına heba etmeyin. Malesef aynı dediğiniz gibi birine bişey anlatıyosun iyi niyetinle o an içini dökmek istiyosun sonra hoop hiç beklemediğin bi zaman da başına kalkıyorlar seni anlattığına pişman ediyorlarKesinlikle birine birşey anlatsam ya başıma kalkıyor ya başka bir şey oluyor. Kv iyi davransam da tepki göstersem de sonuç hep aynı.. Asla değişmiyor. Eşime de güvenemiyorum ki
İşte sertim aslında ama öğrendikleri kadarıyla yorum yapıyorlarSiz insanlara fazla yüz verip çizgiyi cekememissiniz. Bana kimse bu durumu sormaya cesaret edemez. Benim duvarlarım çok kalındır ve ben ketumumdur. İzin verdiklerim haricinden başka kimse böyle bir durumu bana yasatamaz. Tepkileriniz sert olsun. Bir daha size kimse birşey diyemesin
Sorunun ana kaynağı eşiniz. Eşiniz doldurusa gelmemeli. Oturup bu konuyu eşinizle konuşun bence..Eşimi doldurup üstüme salıyordu ilk başta tepki vermedim ama sonra üstüme gelmeye başladılar
1 buçuk sene gece sinirden ağladım da yinede eşimin ailesinden kimseye çaktırmadım sıkıntımı. Büyük sıkıntı. Görümcemin saçma istekleri, kaynanamın emri vakileri sürekli çağırması laf sokmaları birlik yaşıyormuş gibi davranması ve niceleri. Sinirden ne hallere düştüm de yine ağızlarına laf vermedim. Laf verseydim ne olurdu biliyor musun ? “ ya sende abartma kardeş onlar yanlışsın, ya işte annedir özlüyor napsın çağırıyor ne güzel abartma sende sakin ol kıskançsın vs vs” diye saçma sapan akıl vericeklerdi. Sıkıntınızı içinizde yaşayın.Merhaba arkadaşlar. Sıkıntı şu evliliğimle ilgili sıkıntılar yaşadım hala yaşıyorum.. Bunu duyan insanlar sürekli bana akıl vermeye çalışıyor. Ya kandil için aradığım insan bile dün bana akıl veriyor yok sertsin sen çok, eşine karşı tatlı dilli ol vs. Ya sanane ya? Eşimin ailesi de susmadığı için herkes her özelliğim hakkında yorum yapıyor. Gerçekten delircem.. İşin içine girsen öyle mi? Yani insan sinirleniyor ama onca yapılan haksızlığa sinirlenmemek mümkün mü ya? Bu insanlara ne tepki vermeli..
Bu insanlar evinizin ic meselelerini nasıl biliyorMerhaba arkadaşlar. Sıkıntı şu evliliğimle ilgili sıkıntılar yaşadım hala yaşıyorum.. Bunu duyan insanlar sürekli bana akıl vermeye çalışıyor. Ya kandil için aradığım insan bile dün bana akıl veriyor yok sertsin sen çok, eşine karşı tatlı dilli ol vs. Ya sanane ya? Eşimin ailesi de susmadığı için herkes her özelliğim hakkında yorum yapıyor. Gerçekten delircem.. İşin içine girsen öyle mi? Yani insan sinirleniyor ama onca yapılan haksızlığa sinirlenmemek mümkün mü ya? Bu insanlara ne tepki vermeli..
Kv buraya geldi her yere yaymış iç sorunlarıBu insanlar evinizin ic meselelerini nasıl biliyor
Sorunlar duyuluyor artık inanın kimseye birşey anlattığım yok ama delircemİnsanlara fırsat verirseniz bunu iyi kullanırlar.Akıl vermekte üstümüze yoktur bizim milletçe.Bu durumlara düşmemek için birinci dereceden yakınlara bile sorununuzu anlatmayın.kendi içinizde çözmeye çalışın.
Kv işi bu fırsat vermeyecektinizKv buraya geldi her yere yaymış iç sorunları
İnanın bende vermiyordum ama kv burdayken eşim yüzüme bakmıyordu artık sinir krizlerine girdim o beni tamamen ihmal edince1 buçuk sene gece sinirden ağladım da yinede eşimin ailesinden kimseye çaktırmadım sıkıntımı. Büyük sıkıntı. Görümcemin saçma istekleri, kaynanamın emri vakileri sürekli çağırması laf sokmaları birlik yaşıyormuş gibi davranması ve niceleri. Sinirden ne hallere düştüm de yine ağızlarına laf vermedim. Laf verseydim ne olurdu biliyor musun ? “ ya sende abartma kardeş onlar yanlışsın, ya işte annedir özlüyor napsın çağırıyor ne güzel abartma sende sakin ol kıskançsın vs vs” diye saçma sapan akıl vericeklerdi. Sıkıntınızı içinizde yaşayın.
O zaman eşiniz anlatıyor ailesine.yani bir şekilde evinize kamera falan taktırmadılarsaSorunlar duyuluyor artık inanın kimseye birşey anlattığım yok ama delircem
eşinizde çok büyük sorunlar var haberiniz olsunİnanın bende vermiyordum ama kv burdayken eşim yüzüme bakmıyordu artık sinir krizlerine girdim o beni tamamen ihmal edince
Aslında sıkıntı bu adam beni yok sayınca ben kendimi tutamıyordum ondan sonra kv başlıyor bizim gelin sert, sinirlieşinizde çok büyük sorunlar var haberiniz olsun
Bundan emin olamıyorum yani bu ara kv yaydı ama genel anlamda anlatıyor olabilir annesiyle buradayken resmen koalisyon kurmuşlardı zatenO zaman eşiniz anlatıyor ailesine.yani bir şekilde evinize kamera falan taktırmadılarsaeşinizle konuşun.mahremiyetinize önem vermesini isteyin.nasıl başlarsa öyle gider bu işler
bu adam sizi nasıl yok sayabiliyor kv yi boş verin bence asıl bu adamla olan sorunlara yönelinAslında sıkıntı bu adam beni yok sayınca ben kendimi tutamıyordum ondan sonra kv başlıyor bizim gelin sert, sinirli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?