Gelen giden akıl veriyor.

Kesinlikle birine birşey anlatsam ya başıma kalkıyor ya başka bir şey oluyor. Kv iyi davransam da tepki göstersem de sonuç hep aynı.. Asla değişmiyor. Eşime de güvenemiyorum ki
Eşinizle olan probleminizi düzeltebiliyorsanız düzeltin yolun başında çocuk yokken düzelmiyosa eper kendinizi evli kalmak adına heba etmeyin. Malesef aynı dediğiniz gibi birine bişey anlatıyosun iyi niyetinle o an içini dökmek istiyosun sonra hoop hiç beklemediğin bi zaman da başına kalkıyorlar seni anlattığına pişman ediyorlar

İşte sertim aslında ama öğrendikleri kadarıyla yorum yapıyorlar

sorun eşinizin ağzının büzülmemesi
takma fikirli birinin dolduruşuyla konuşan eş her zaman sorun çıkarabilir
bu bana korkutucu geliyor asıl eşinizle olan bu durumu çözün bence
boşverin elalemi
kayınvalideniz çok cesaretli maşallah hem benim evliliğime karışacak
hem mahremimi başkalarına anlatacak bu sıkar biraz
bunu annem dahi yapamaz

Artık öğrenmişler yapacak bir şey yok. Bu tür muhabbetlere girenlerle iletişime geçemezsiniz olur biter

1 buçuk sene gece sinirden ağladım da yinede eşimin ailesinden kimseye çaktırmadım sıkıntımı. Büyük sıkıntı. Görümcemin saçma istekleri, kaynanamın emri vakileri sürekli çağırması laf sokmaları birlik yaşıyormuş gibi davranması ve niceleri. Sinirden ne hallere düştüm de yine ağızlarına laf vermedim. Laf verseydim ne olurdu biliyor musun ? “ ya sende abartma kardeş onlar yanlışsın, ya işte annedir özlüyor napsın çağırıyor ne güzel abartma sende sakin ol kıskançsın vs vs” diye saçma sapan akıl vericeklerdi. Sıkıntınızı içinizde yaşayın.

Bu insanlar evinizin ic meselelerini nasıl biliyor

Sorunlar duyuluyor artık inanın kimseye birşey anlattığım yok ama delircem

İnanın bende vermiyordum ama kv burdayken eşim yüzüme bakmıyordu artık sinir krizlerine girdim o beni tamamen ihmal edince

O zaman eşiniz anlatıyor ailesine.yani bir şekilde evinize kamera falan taktırmadılarsa eşinizle konuşun.mahremiyetinize önem vermesini isteyin.nasıl başlarsa öyle gider bu işler
Bundan emin olamıyorum yani bu ara kv yaydı ama genel anlamda anlatıyor olabilir annesiyle buradayken resmen koalisyon kurmuşlardı zaten

Aslında sıkıntı bu adam beni yok sayınca ben kendimi tutamıyordum ondan sonra kv başlıyor bizim gelin sert, sinirli
bu adam sizi nasıl yok sayabiliyor kv yi boş verin bence asıl bu adamla olan sorunlara yönelin
yoksa hiçbir şekilde çözüm bulamazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…