• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelen giden akıl veriyor.

Aslında olmazdı ama kv bizi zora sokacak konuları irdeledi.. Onu hep doldurdu üstüme bende maalesef susamadım
fevri hareket edip de pişman olmayan çok az insan gördüm, bu da size bir ders olmuş artık karşınızdakinin kim olduğuna bakıp öyle içinizi dökersiniz.

Merhaba arkadaşlar. Sıkıntı şu evliliğimle ilgili sıkıntılar yaşadım hala yaşıyorum.. Bunu duyan insanlar sürekli bana akıl vermeye çalışıyor. Ya kandil için aradığım insan bile dün bana akıl veriyor yok sertsin sen çok, eşine karşı tatlı dilli ol vs. Ya sanane ya? Eşimin ailesi de susmadığı için herkes her özelliğim hakkında yorum yapıyor. Gerçekten delircem.. İşin içine girsen öyle mi? Yani insan sinirleniyor ama onca yapılan haksızlığa sinirlenmemek mümkün mü ya? Bu insanlara ne tepki vermeli..
İnsanlar hep konuşur.

Merhaba arkadaşlar. Sıkıntı şu evliliğimle ilgili sıkıntılar yaşadım hala yaşıyorum.. Bunu duyan insanlar sürekli bana akıl vermeye çalışıyor. Ya kandil için aradığım insan bile dün bana akıl veriyor yok sertsin sen çok, eşine karşı tatlı dilli ol vs. Ya sanane ya? Eşimin ailesi de susmadığı için herkes her özelliğim hakkında yorum yapıyor. Gerçekten delircem.. İşin içine girsen öyle mi? Yani insan sinirleniyor ama onca yapılan haksızlığa sinirlenmemek mümkün mü ya? Bu insanlara ne tepki vermeli..
Evliliğinize hakkında laf düşmesi daha dınının dıdısına kadarsa siz daha çok sıkıntı yaşarsınız eşinizle. Demekki siz izin vermişsiniz konuşmaları için onlarda rahat rahat konuşabiliyor.

Çook doğru ama herşey ortaya dökülüyor maalesef eş kişisi ailesiyle arasında sır yok bende artık konuşuyorum çünkü bu sefer de insanlar beni kötü biliyor

ee sizin sorununuz eşinizdeymiş,?aile sırlarını anlatan adam mı olur ya bu kişi annesi bile olsa size gram saygısı olmadığını gösterir. allah böyle erkekleri anneciklerinden ayırmasın

Kesinlikle öyle.. Ne bu kadınların kadına yaptığı ya
Dişaridan yorum yapan insalanlar genelde onlar da ayni sikintidalar eger yapabiliyorsan mesafe koy veya de eger boyle boyle diyeceksen hiç konusmayalim daha iyi
Evliligin için de bir evlilik danismani gitmek tavsiye ederim
Allah sabir versin ve insallah duzelirsiniz
Allah gonlune ferahlik versin insallah

Aile içi meseleyi birileri duydu mu maalesef böyle oluyor. Siz eşinizle sorunlarınızı halletseniz bile konuşamaya devam edecekler

Evliliğinize hakkında laf düşmesi daha dınının dıdısına kadarsa siz daha çok sıkıntı yaşarsınız eşinizle. Demekki siz izin vermişsiniz konuşmaları için onlarda rahat rahat konuşabiliyor.
Kv varken bende kendimi tutamadım evet ama eşim ve ikisi çok üstüme geldiler. Yani olayları patlatan yine onlar

Dişaridan yorum yapan insalanlar genelde onlar da ayni sikintidalar eger yapabiliyorsan mesafe koy veya de eger boyle boyle diyeceksen hiç konusmayalim daha iyi
Evliligin için de bir evlilik danismani gitmek tavsiye ederim
Allah sabir versin ve insallah duzelirsiniz
Allah gonlune ferahlik versin insallah
Çok teşekkür ederim son cümleniz içime du serpti böyle yorum yapmak şöyle dursun yok sen sinirlisin adama böyle yapmışsındır vs.. Ya tek sorun by mudur yaa

ee sizin sorununuz eşinizdeymiş,?aile sırlarını anlatan adam mı olur ya bu kişi annesi bile olsa size gram saygısı olmadığını gösterir. allah böyle erkekleri anneciklerinden ayırmasın
Evet sınır, mesafe koyamıyor.. Beni azarlıyor, bağırıyor, çağırıyor kv yanında sonra ben birşey desem suçlu ben oluyorum

Çok teşekkür ederim son cümleniz içime du serpti böyle yorum yapmak şöyle dursun yok sen sinirlisin adama böyle yapmışsındır vs.. Ya tek sorun by mudur yaa
Allah yardimcin olsun
Ama inanki bu hayat senin hayatin ve kimseyi cekmeyi zorunda degilsin sen kendini Mutlu etmeye bak nasil Mutlu olabilirsin
Evet cok zor olabilir ama herseyden bir hayir vardir disaridan profesionel insanlar sana yol gosterirler sana guzel ve Mutlu bir hayat dilerim
Ama kendine cok dikkat et insanlar cok kotu

Kv gelmişti maalesef evin herşeyini öğrendi ortaya döktü
neden her şeyi önünde sergiliyorsunuz ki? biraz da siz sebep olmuşsunuz dedikodu potansiyelli birinin yanında yapmışsınız bir de. Olan olmuş artık bir daha 4 duvar arasında olanı 4 duvar arasında tutarsınız. Ama size laf edene susmayın, sanane bundan seni ne ilgilendirir de kapat

İnanın bende vermiyordum ama kv burdayken eşim yüzüme bakmıyordu artık sinir krizlerine girdim o beni tamamen ihmal edince
Valla bende evde yemek yiyemiyordum çok yemek döktüm her gün kaynanamdaydım ama yinede ordayken belli etmeyip evdeyken eşime bağırıyordum. En fazla gelin istemiyor gelmek falan demişlerdir içini bilselerdi linç ederlerdi :)

Kv varken bende kendimi tutamadım evet ama eşim ve ikisi çok üstüme geldiler. Yani olayları patlatan yine onlar
Bu durumlar herkesin başında var kv siyle çok iyi anlaşan dört dörtlük olan çok nadir insanlar var . Sen bir kere bile onlara karşı zayıf durursan onlar için her zaman kötü olirsin ama her zaman güçlü ve hiç bir sırrıni vermezsen onlarla aranda daha çok mesafen olur . Bence bundan sonra mesafeni koru yoksa çok üzülürsün

neden her şeyi önünde sergiliyorsunuz ki? biraz da siz sebep olmuşsunuz dedikodu potansiyelli birinin yanında yapmışsınız bir de. Olan olmuş artık bir daha 4 duvar arasında olanı 4 duvar arasında tutarsınız. Ama size laf edene susmayın, sanane bundan seni ne ilgilendirir de kapat
Önünde sergilemedim kasten eşimle bir akrabalarından geldiler sonra ikisi orada dolmuş belli. Başladılar eve laf etmeye bu niye burada, bu niye temiz değil. Erkeklik taslıyor güya. İlk başta cevap vermiyorum susuyorum sonra yine başlıyorlar nasıl sebep olmayım izin vermediğim halde eziyor, aşağılıyor sesimi çıkarmasam daha beter yaparlar

Back