- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Kv gelmişti maalesef evin herşeyini öğrendi ortaya döktüEşinizin ailesi bilmemeli. Aile içi kari koca mevzularinizi disari taşiriyorsaniz insanlar yorum yapiyor haliyle.
Ya bunu diyebilmeme fırsat bile vermiyorlar ki hemen bir akıl verme hemen bir laf giydirmeSizi niye ilgilendiriyor ? Ben halinizi hatrinizi sormaya aradim da diyebilirsiniz daha kibarca anlarlarsa..
Bu cümle
Kv gelmişti maalesef evin herşeyini öğrendi ortaya döktü
Bu eşimle benim aramda olan birşey, biz yeri gelir kavga ederiz yeri gelir bal kaymak oluruz deyip susturacaksınız ve milletin ağzına laf vermeyecek herşeyi eşinizle gizlice halledeceksinizMerhaba arkadaşlar. Sıkıntı şu evliliğimle ilgili sıkıntılar yaşadım hala yaşıyorum.. Bunu duyan insanlar sürekli bana akıl vermeye çalışıyor. Ya kandil için aradığım insan bile dün bana akıl veriyor yok sertsin sen çok, eşine karşı tatlı dilli ol vs. Ya sanane ya? Eşimin ailesi de susmadığı için herkes her özelliğim hakkında yorum yapıyor. Gerçekten delircem.. İşin içine girsen öyle mi? Yani insan sinirleniyor ama onca yapılan haksızlığa sinirlenmemek mümkün mü ya? Bu insanlara ne tepki vermeli..
Kv'nin yanında neden tartisiyorsunuz?Kv gelmişti maalesef evin herşeyini öğrendi ortaya döktü
Eşimi doldurup üstüme salıyordu ilk başta tepki vermedim ama sonra üstüme gelmeye başladılarKv'nin yanında neden tartisiyorsunuz?
Çook doğru ama herşey ortaya dökülüyor maalesef eş kişisi ailesiyle arasında sır yok bende artık konuşuyorum çünkü bu sefer de insanlar beni kötü biliyorBu eşimle benim aramda olan birşey, biz yeri gelir kavga ederiz yeri gelir bal kaymak oluruz deyip susturacaksınız ve milletin ağzına laf vermeyecek herşeyi eşinizle gizlice halledeceksiniz
Aslında olmazdı ama kv bizi zora sokacak konuları irdeledi.. Onu hep doldurdu üstüme bende maalesef susamadımGelince herşeyi ogrenmek zorunda değil siz gostermişsiniz. Yaninizda b varken eşinizle munakaşa etmeyin, eşiniz de etmesin bu zaten doğru bir şey değil.
Valla eşinize ayar vereceksiniz baktınız olmuyor bu evliliği bir daha gözden geçireceksiniz ne demek herseyi aileye söylemek, böyle evlilik olmazz, sorun eşiniz...Çook doğru ama herşey ortaya dökülüyor maalesef eş kişisi ailesiyle arasında sır yok bende artık konuşuyorum çünkü bu sefer de insanlar beni kötü biliyor
Etraf o kadar çok hadsiz dolu ki kime nasıl davranacağını kime güveneceğini şaşırıyorsun gerçekten anlam veremiyorum artık iyilikten maraz doğuyor,, doğru söyleyeni dokuz köyden kovuyorlar, iyilik yapınca başın ağrıyor o yuzden eşinle iyiysen eşinin senden bi şikayeti yoksa kimseyi umursama yoluna devam etMerhaba arkadaşlar. Sıkıntı şu evliliğimle ilgili sıkıntılar yaşadım hala yaşıyorum.. Bunu duyan insanlar sürekli bana akıl vermeye çalışıyor. Ya kandil için aradığım insan bile dün bana akıl veriyor yok sertsin sen çok, eşine karşı tatlı dilli ol vs. Ya sanane ya? Eşimin ailesi de susmadığı için herkes her özelliğim hakkında yorum yapıyor. Gerçekten delircem.. İşin içine girsen öyle mi? Yani insan sinirleniyor ama onca yapılan haksızlığa sinirlenmemek mümkün mü ya? Bu insanlara ne tepki vermeli..
Kesinlikle birine birşey anlatsam ya başıma kalkıyor ya başka bir şey oluyor. Kv iyi davransam da tepki göstersem de sonuç hep aynı.. Asla değişmiyor. Eşime de güvenemiyorum kiEtraf o kadar çok hadsiz dolu ki kime nasıl davranacağını kime güveneceğini şaşırıyorsun gerçekten anlam veremiyorum artık iyilikten maraz doğuyor,, doğru söyleyeni dokuz köyden kovuyorlar, iyilik yapınca başın ağrıyor o yuzden eşinle iyiysen eşinin senden bi şikayeti yoksa kimseyi umursama yoluna devam et
O kisiler nereden biliyor acaba. Biraz fazla mı mahreminizi ortada yaşıyorsunuz. Üçüncü kişilerin karıştığı herşey bitmeye mahkûmdur bunu bilir bunu derimMerhaba arkadaşlar. Sıkıntı şu evliliğimle ilgili sıkıntılar yaşadım hala yaşıyorum.. Bunu duyan insanlar sürekli bana akıl vermeye çalışıyor. Ya kandil için aradığım insan bile dün bana akıl veriyor yok sertsin sen çok, eşine karşı tatlı dilli ol vs. Ya sanane ya? Eşimin ailesi de susmadığı için herkes her özelliğim hakkında yorum yapıyor. Gerçekten delircem.. İşin içine girsen öyle mi? Yani insan sinirleniyor ama onca yapılan haksızlığa sinirlenmemek mümkün mü ya? Bu insanlara ne tepki vermeli..
Kesinlikle öyle.. Ne bu kadınların kadına yaptığı ya4 duvar arasındakini yaşayan bilir uzaktan konuşması kolay deyin
Ortada yaşamıyoruz ama mesela memleket küçük yer orda konuşuluyor sonra tanıdık biri diye arıyorum yorum yapıyor bunu canım sıkılıyorO kisiler nereden biliyor acaba. Biraz fazla mı mahreminizi ortada yaşıyorsunuz. Üçüncü kişilerin karıştığı herşey bitmeye mahkûmdur bunu bilir bunu derim
Eşinizle aranızda geçen herşeyi herkese anlatırsanız herkes yorum yapma hakkı görür tabiki. Anlatmayın..Merhaba arkadaşlar. Sıkıntı şu evliliğimle ilgili sıkıntılar yaşadım hala yaşıyorum.. Bunu duyan insanlar sürekli bana akıl vermeye çalışıyor. Ya kandil için aradığım insan bile dün bana akıl veriyor yok sertsin sen çok, eşine karşı tatlı dilli ol vs. Ya sanane ya? Eşimin ailesi de susmadığı için herkes her özelliğim hakkında yorum yapıyor. Gerçekten delircem.. İşin içine girsen öyle mi? Yani insan sinirleniyor ama onca yapılan haksızlığa sinirlenmemek mümkün mü ya? Bu insanlara ne tepki vermeli..
Siz insanlara fazla yüz verip çizgiyi cekememissiniz. Bana kimse bu durumu sormaya cesaret edemez. Benim duvarlarım çok kalındır ve ben ketumumdur. İzin verdiklerim haricinden başka kimse böyle bir durumu bana yasatamaz. Tepkileriniz sert olsun. Bir daha size kimse birşey diyemesinOrtada yaşamıyoruz ama mesela memleket küçük yer orda konuşuluyor sonra tanıdık biri diye arıyorum yorum yapıyor bunu canım sıkılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?