Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaman olacaktı kınanızBenim kınam düğünüm olacaktı. Bir yakınımız vefat etti. Cenaze daha yurtdışında, gelmesi de cumayı bulur. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
40 gün beklesem yeterli mi fikirlerinizi bekliyorum
40 gün de beklesen yine kınarlar. Yani yaptırmazlar bir şey. Akışına bırakın derimBenim kınam düğünüm olacaktı. Bir yakınımız vefat etti. Cenaze daha yurtdışında, gelmesi de cumayı bulur. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Bizde aileden izin alınır abartmadan yapılır düğün. Ama bu yakın 1. Derece mi kim?Benim kınam düğünüm olacaktı. Bir yakınımız vefat etti. Cenaze daha yurtdışında, gelmesi de cumayı bulur. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Yakınlık derecesine göre değişir.Benim kınam düğünüm olacaktı. Bir yakınımız vefat etti. Cenaze daha yurtdışında, gelmesi de cumayı bulur. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Bu cumartesi günüNe zaman olacaktı kınanız
Halamın eşiYakınlık derecesine göre değişir.
Halamın eşi aslında müsade ettiler ama ailem ayıp olur diyorBizde aileden izin alınır abartmadan yapılır düğün. Ama bu yakın 1. Derece mi kim?
Tek çekincem bu 40 gün sürecinde birine daha bir şey olmaması40 gün de beklesen yine kınarlar. Yani yaptırmazlar bir şey. Akışına bırakın derim
e dugun ne zaman?Bu cumartesi günü
Halamın eşiDetay vermeden cevap beklemeniz garip…
Ölen komşunuz mu amcanız mı mesela?
Çok da uzak değilmiş ya. 40 gün değil de 2-3 ay en azından kendi hayatlarına dönene kadar bekleyebilirsiniz.Halamın eşi
Valla bişi diyemem aile içi mevzuHalamın eşi aslında müsade ettiler ama ailem ayıp olur diyor
Haftaya cumartesi günü yani 31 Ağustos'ta olacaktıe dugun ne zaman?