Geleceğime not...

Başımızdan bir trafik kazası geçti bizim geçen hafta, eşimi acile kaldırdılar, yanımda kaburgası kırık kocamla eve döndüm.
ya ben kaza yaptığınızı duydum da, bu kadar büyük kaza yaptığınızı anlamamıştım. Büyük geçmiş olsun.
Yok ben kaza anında şoka giriyorum. Delirmiş gibi bağırıyorum. O yüzden aşırı korkuyorum. Geçen tv gördüm. Bir araba takla atıyor. Kadın kendini kurtardığı gibi çocuğunu çıkartıyor. Valla bu trafik hiç şakaya gelmiyor. Allah kimseye yaşatmasın.

Çok sağ olun. Kazalara herkes aynı tepkiyi vermek zorunda değil, siz kucağınızda 2 bebekle kaza geçirdiniz ve eşiniz sapasağlamdı. Kaygılanacağınız tek şey çocuklarınızdı. Benim yanımda olayı devredebileceğim başka hiç kimse yoktu. Arkadaşımı aradım gelip çocukları aldı çünkü çocuklar iyiydi. Eşimin arkadaşını aradım arkasından hastaneye yolladım. Ben düşünmek zorundaydım çünkü eşim karar verecek olayı kontrol edecek durumda değildi. Böyle bir durumda kalsanız muhtemeln siz de sakin kalmak için çabalardınız. Allah kimseye yaşatmasın. Siz de başka yönlerden güçlüsünüz, pek çok kolda mücadele veriyorsunuz

Çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın.
Kaburga kırığı zor ya.
Bol bol paça çorbası, kolajen içeren şeyler yiyip içmesi lazım.

Yalnız güç konusunda tersini düşünüyorum, zaten meselem en azından iç dünyamdaki çatışmam oydu benim.
Hayatımda geriye dönüp şöyle bir baksam, güç olarak benden bir tane daha çıkmaz.
Gereksiz bu, yorumlarda da okuduğumda dikkatimi çekmişti.
Güç demek her şeyi sırtlanmak değil, birinden yardım istemediğinde ya da isteyemediğinde güçsüz olmuyorsun veyahut paylaşınca kendini, o duvarlar yıkılmıyor, senden giden olmuyor.
Bilakis güçlü olmayı, durmayı bıraktım ben bu 4 neredeyse 5 senedir.
Gerçi hala bizim dinamiğimizde kontrol sahibi, dert varsa çözen, planlamacı yani yıkılmayan ve yıkılmacak olan benim.
Altı üstü insanım, sıradan biriyim, yapamayacaklarım olacak ve bir zahmet evli isem birbirimizin eksiklerini kapatmaya yaramalıyız diyerek daha açık oldum.
Artık herkese de önerimdir, yapamayın arkadaşlar.
İş hayatında, eş hayatında, sosyal hayatta biraz da yapamayın yani.
Her sorumluluğu üstlene üstlene eşek olduk, gerek yok buna.
Güç bu değil, aptallık.

Aynen bende. Sasirmadim da. Bazı seyler kendini belli ediyor zaten. Anonim nasıl olsa. Kim yerse
Kimle karıştırdınız bilmiyorum ama filmdelisinin ben hiç mükemmel hayatını anlattığını duymadım.hatta bir konuda yazışmıştık. Oğullarını anlatıyordu duvarı yaladıkları söylüyordu
Popüler üye diye konusu karşısınıza çıkınca hemen saçma sapan yorumlara girmeyin. Yerse? Çok hoş bir tabir değil

Oğulları duvarı yalıyordu diye hatırlanmakta ne bileyim.

Olsa anlatırdım diyormuşum ajsjs.
Düşünsene pembik bir kocişkosunun karışkosu film
Filmgibi ile karıştıyorlar desem, o da efendi bir kadındır, böbürlenme sevmez.
Belki geyiklerimizi ciddiye alıyorlardır, ne diyeyim.
Yiyen yemiş baksana

Oğulları duvarı yalıyordu diye hatırlanmakta ne bileyim.
Şimdi o duvara kurulanıyorlar.
Havlu icat edilmedi bizim evde.
Bir duvarı amacı dışında her şekilde görmek bizim eve mahsus.
Bir nevi yaratıcılık diye kendimi kandırıyorum, önüne geçeyim evladımın zekasına ket mi vurayım

Son düzenleme:
Ben yanlış ifade ettim sanırım, anlatmak istediğim sizin dediğinizle örtüşüyor aslında, gücünüz olduğunu ve bunu kullanmadığınızı bilsin, gidebileceğinizi ve gidince de yıkılmayacağınız aklının bir köşesinde kalsın demeye çalıştım. Siz bunu zaten onu terkederek gayet iyi göstermişsiniz. Küçük hareketlerle yüzüne vurmadan göstermeye devam edin demeye çalıştım.

Benimki de ondan aşağı kalmıyordu ondan unutmuyorum tahin benimki duvara direk kafa atıyordu
Lcwde yerlere yatıp zemini okşayan kızım geldi aklıma sırtımı dönüp görmezden gelmiştim en son kaldırsam kıyamet kopuyor, koyverdim gitsin. Çok şükür büyüyünce geçti

Ben de yanlış anlamış olabilirim, çok yazmak istemesem de kaza olayınıza kafam takıldı.
Ona da istinaden aslında kendinizi yıpratmayın, mutlaka yardım alın tadında bir paylaşım yapmak istemiştim alttan alta, başarılı olamadım demek
Güzel ve iyi niyetinizi biliyorum, aynı samimiyetle bu günlerin geçeceğini, bedenen iyi olsanız dahi ruhunuza iyi bakmanızı diliyorum

Lcwde yerlere yatıp zemini okşayan kızım geldi aklıma sırtımı dönüp görmezden gelmiştim en son kaldırsam kıyamet kopuyor, koyverdim gitsin. Çok şükür büyüyünce geçti
Bana ait değil diyeceğim bir gün o kadar anlamsız hareketleri var bu çocukların

Bana ait değil diyeceğim bir gün o kadar anlamsız hareketleri var bu çocukların

Annemin çok sevdiğim bir arkadaşı var. Kocası aşırı sinirlidir ama saman alevi, annemin arkadasi da bir gamsız bir rahat anlatamam. yillar önce markette bulusacaklar bizimki evden geç çıkıyor birde kuaföre gidiyor geç kalıyor tabi. Kocası karşıdan görünce bağırmaya başlıyor. Hiç bozuntuya verirmi topuklu ayakkabı ile tık tık tık yanından geçiyor bağırırken mahallenin delisi gibi kalıyor öylece sonra hemen barışıyor tabi elele market geziyorlar
Bu taktik içime işlemiştir ve çok kullanırım bana buyuk hayat dersi

İçerikte maddi anlamda belirttiğiniz hususlarda epey tezatlıklar var ama sadece iç döktüğünüzü söylediniz zaten ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…