gelecegim icin cok önemli lütfen fikir verin

Mnyk

gurbette ölüyorum
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2009
2.044
26
38
selam kizlar bizim esimle 90.000 tl birikimimiz var ama ziraat bankasinda tabi faizi düsük bizim icin cok önemli bi para cünkü bu parayla yeni bi hayat kurcaz avrupadan temelli vatanimiza dönmek icin ev de yaptircaz anliycaginiz bu paranin biraz cogalmasi lazim tabi yildan yila üzerine ekliycez
uzattim galiba ama icimden gelenleri yazmak istedim benim sorum en güvenilir ve en iyi faizi veren banka hangisi 3 aylik yatiriyoruz biz genelde ama paraya dokunmadan 3 ay sonra yeniden 3 aylik kaliyo bankada lütfen yardimci olun yoksa bu pára yerinde saycak ve gencligimiz burda geccek ben emekli olmadan önce dönmek istiyorum
kknin güzel bayanlari hepinizin fikirlerini bekliyorumbilmiyorumkismileopuyorumnanaktan

bence bu aralar her yerde satılık yeni yapılmış evler var,bunlardan depreme dayanıklı yeni yapılmış fazla yüksek olmayan yani 5 kat fln alsan daha mantıklı olur,allah korusun istanbulda deprem bekleniyor hiç istemeyiz olmasını elbette ama böyle bir durum olursa evlerin değeri yine artacak,hem ev yaptırmayı düşüneceğine ev fiyatlarının çok düştüğü bu dönemde ev almalısın bence,çok güzel yeni yapılmış yapıları satılık görünce keşke elimde para olsada şimdi alsam diyorum,ama illede bankaya yatırcam diyorsan özel bankalar yani garanti mesela iyi faiz veriyor fakat en güvenilir banka iş bankası derim ben hem ziraat kadar faizide düşük değil,benim abimde almanyada yaşıyor ve birikimini o bankadan yapıyor

cok saol canim is bankasina izinde bi bakalim gurbetci olunca mecburen bankada sabit dursun istiyo insan ev almaya gelince biz kücük bi kasabada yasiyoruz türkiyede ordada yeni yapi evler satilik degil ama sehirdekiler icin cok konut var dedigin gibi tesekkürler

Şimdilik parana uygun bi ev alıp kira geliri elde edebilirsin
Yada banka tavsiye edemem ama hazine bonosu veya fon hesabı açtırabilirsin
Aylık vadeli hesaplardan daha çok getirisi var
Yatırım hesaplarında vadenin uzunluğu da önemli
Vade uzadıkça getirisi artıyor
Ziraat bankasının hazine bonosu için şuan getirisi 5 bin liraya 250 tl
Ayrıca üzerine eklemek için vade beklemek zorunda da değilsin
Seçtiğin bankayla bunu da görüş derim ben

hazine bonosu nasil oluyo kizlar acarmisiniz biraz hic hazine bonosu ile degerlendiren oluyomu parasini

X