- 31 Ekim 2010
- 2.417
- 3.346
-
- Konu Sahibi flower_rose
Rabbim yardımcınız olsun. Dualarım sizinleDevletin her şehire deprem için birşeyler yapması gerekiyor. Malatya'daydim deprem de ev bekliyoruz umarım tez zamanda bu hallolur ve tehlikeli olan illere müdahale edilir. Korkmayin Allah'ın CC izniyle bişey olmaz dua edin bol bol. Daha müstakil bir ev bulmaya çalışın belki ucuz vardır İzmir'de
Nerede yakalanacağımızı bilsek.. kadının biri hangi depremdeydi bilmiyorum ama kuaförde genital ağdada yakalanmış ağda yapan kız ve tüm çalışanlar sokağa kaçmışlar kadın kalmış çırılçıplak.of düşündükçe ve nerede ne şekilde yakalanacağız kafa yemek üzereyiz hepimiz duş alırken bile şap lap su döküp çıkıyoruz. İstikamet:istanbulHepimiz aynı endişe içindeyiz, semtinizi bilmiyorum ama tepelerdeki yerleşim yerlerine taşınabilirsiniz. Zemin kayalık olan yerler nispeten daha güvenli..
Nerede yakalanacağımızı bilsek.. kadının biri hangi depremdeydi biliyorum ama kuaförde genital ağdada yakalanmış ağda yapan kız ve tüm çalışanlar sokağa kaçmışlar kadın kalmış çırılçıplak.of düşündükçe ve nerede ne şekilde yakalanacağız kafa yemek üzereyiz hepimiz duş alırken bile şap lap su döküp çıkıyoruz. İstikamet:istanbul
Burada açık seçik yazamam ama artık gece uyumadan daha usturuplu giyinip yatıyoruz,yazın ne yapacağız hiç bilmiyorumboniva, yeni fobim oluştu sayendebunu duymamıştım, çok feci.. bana sanki hep gece olacak gibi geliyor gündüzü hiç düşünmedim biliyor musun
Burada açık seçik yazamam ama artık gece uyumadan daha usturuplu giyinip yatıyoruz,yazın ne yapacağız hiç bilmiyorum
İzmirde misinizÇocukların kar tulumlarını yatağın yanına koyuyoruz biz de.. Allah korusun hepimizi.. yazı ayrı, kışı ayrı zor
Evet :/İzmirde misiniz
Evet :/
teşekkürler. bakıyorum ben de ilanlara. hayırlısı.Hepimiz aynı endişe içindeyiz, semtinizi bilmiyorum ama tepelerdeki yerleşim yerlerine taşınabilirsiniz. Zemin kayalık olan yerler nispeten daha güvenli..
Allah korusun sizi ve çocuklarınızı.Çocukların kar tulumlarını yatağın yanına koyuyoruz biz de.. Allah korusun hepimizi.. yazı ayrı, kışı ayrı zor
Depremden sonra sokağımda(sokağım ufak ara sokak) her binada satılık ilanları görüyorum.Bazıları yeni bina. Ama işte insanların psikolojisi alt üst
Hepimizi ve tüm çocukları inşallahAllah korusun sizi ve çocuklarınızı.
Aynen. Rabbim yaşatmasın. Yaşayana da sabır versin ne diyeyim. Eve ben de güvenmiyorum. Komşunun biri hakkında kolon kesti deniyor. Kendisi il dışında. Göstersek bile o kapı açılmayacağı için bilemeyeceğiz. Tadilatlar herşey denetime tabi olmalı. Ama nerde.Bende bir izmirli olarak sanki sıramızı bekliyoruz evime güvenmiyorum taşınma durumu söz konusu olamazdepremden ölmesek bile sıkıntıdan kalpten gidicez.