Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Gele De Bomber La Pointrine Göğüs Spreyi

kmygr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2011
59
1
bayanlar Gele De Bomber La Pointrine Göğüs Spreyi ni kullanan varmı almayı düşünüyorum ama tereddütlerim var yardımmmmmmmmmmmmmm:44:

kullanan yokmu yardımm edinn yorumlar oldukça olumlu ama ne derece doğru acaba

buugn facemden gordumm . bende nıyetı bozup almak uzereyım amaaa onumzdekı ay ancaakk .kullanırsan haberdar ett .

emin değilim alıp almama konusunda ama niyetim ciddi anlamda bozuk :) bi ara arkadaşım almanyadan bi ürün getirmişti öylesine dalgasına sürmüştüm bi anda acayip büyümüştü ismi ne hatırlamıyorum şuan geçici bile olacaksa olsun

benm cok mınık degıldee dızlerımde nerdeyse :)

kızlarrrrrrrrrrrrrr kullanan yokmu ya kimse hiç merak etmiyor mu ? herkesin göğsü dik ve iri mi acaba bi benim mi böyle

almadım ama ayn 15nde kendımı feda edıp denemeyı dusunuyorum :))))

a68100 :ayın 15 inde alıcakmısın alırsan olumlu olumsuz bütün yorumlarını ve düşüncelerini burdan paylaşabilirimisin.aynı şehirde olsaydık ortak alırdık :)

a68100 :ayın 15 inde alıcakmısın alırsan olumlu olumsuz bütün yorumlarını ve düşüncelerini burdan paylaşabilirimisin.aynı şehirde olsaydık ortak alırdık :)
canım alınca sana ozelden msj atarım ben.ama sıtesını ıyıce okdum.1.oncelık sarkık goguslerı toparlamaa.senınkıler cok küçükse ıse yararmı bılmıyorum. ama haberlesırızz.

Sen ne zaman almayi dusunuyon canim

selam kızlar, alan var mı çok merak ediyorum? ben de sipariş vermek istiyorum ama henüz cesaret edemedim.. Perfect Breast ile aynı mı acaba? Bu sitede onunla ilgili olumsuz görüşler vardı...beni de bilgilendirirseniz çok sevinirimm

kızlar büyük ihtimal bu 15 dk ada göğüs diklestirip büyütme olayı yalan.bende sarkmaları toparlamak için bişeyler arastırıyorum.gele de la por bilmem ne olan bu ürün daha öncede perfect breast gibi bi isimle cıkmıs ve tam bir fiyasko göz göre göre dolandırıcılık yapıyolar bence.kendi sites,i haricinde kullandım işe yaradı diyen kimse yok sitelerinde müsteri temsicilerine öncesi sonrası foto yada video koyun yada mail adresine yollayın dedim tık yok.şimdi sarkmaları toplama için bi ürün buldum bu daha inandırıcı geldi BOTA BELLA diye bi ürün bugun sparis verdim 20 lira fiyatı 2haftadan itibaren işe yarar diyo.kullanıp sonucu yazcam kızlar.bu ürün büyütmüyo mus sadece diklestiriyomus kızlar

Son düzenleme:
20lira kızlar 1adet istedim simdilik kapıda ödeme 20liraya geliyo inş işe yarar

Son düzenleme:
Aldiniz mi ürünü nasil?
slm ürünü aldım 2.kullanımdan itibaren farkı görürsünüz diyolardı hiç bi fark yok 3.yü yarın kullancam ama bu da fiyasko bencegögüs diklestirme ameliyatı3,5milyar dan baslıyomus parası olana kesin cözüm o bence.piyasada ki ürünler hep yalan dolan malesef50:

129 tl bayilip bi hevesle aldim. Ama anladim ki cok pis kandırıldım. Kesinlikle bir zerre bile işe yaramiyor. Bu ürünü bin bir yalanla satan kisilerle ise ugrasmak istemedim. ürünün ise yaramadigini soyledigimde resmen dalga geçer cocuk kandirir gibi konustular benle. Uzun vadede ise yarar mi bilmem ama 2 haftalik duzenli kullanimda bile tek zerre bir faydasi olmadi. paranizi çöpe atmayın arkadaslar!

doğal şeyler deneyin arkadaşlar. bu tarz ürünlerin hepsi satış güdümlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…