Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin canım aramızaslm arkadaşlar 22 aylık evliyim 3.denememiz bu ay adet tarihim 21 eylül bende hamile kalmak istiyorum ablamla eltimin çocukları oldu 6 aylıklar kıskanmıyorum ama çok özeniyorum hoşuma gidiyor onlarla oynamak ilgilenmek devamlı birlikteyiz hiç sıkılmıyorum eşimde bunu gördükçe bebi,şimiz olursa sen çok iyi bir anne olcaksın diye onun heveside artıyo iyice hatırlısı rabbim dileklerimizi dualarımızı kabul eder inş.bu arada topik hyırlı olsun isminide çok beğendim kenan doğulunun şarkısını hatırlattı biraz değişiği tabii gel bebeişim göbişime gel senden başka yar sevemem gel bebişim göbüşime gel bu yüreği başkası çözemez rabbim kimsenin kucağını boş koymasın
ya kızlar ben bugun grıp asısı olucam.hamıle kalırsam zararı olmaz degılmı.zaten hamılelerede grıp aşısı yapıyorlar degılmı
kızlar bugün yaşadığım bişi anlatcam size
benim komşum bayramın 1.günü doğurdu
bugün bebeği banyo yaptırdık birlikte
allahım o nasıl tatlı bişi öyle büşra hanım
tam 9 ay birlikteydik her anını biliyorum onun
kokladım kokladım öptüm onu
okadar güzelki minicik bişeyi kucağına almak
banyo yaptırdıkya bi üşüdü bi titriyo sormayın
halbuki ne kadar sıcak içeri
canım benim ya
içimden dedimki allahım benim gibi evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese nolursun
bi evlat nasip et
inşallahhhhhhhh olcak kızlar el ele verip aşıcaz bu günleri ve güleceğiz sonra bu yaşadıklarımıza..
anlaştık dimi kızlar pes etmek yok
herşeyimizi paylaşcaz
yaptığımız kürleri anlatcaz
hastanede naptığımızı söylicez ve hamile kalcaz
okeyyyyyyyyyyyy???????????
Anlaştııkkkk....
yase durmak yok yola devam ozaman
bizde hamiş kalıp kalıp çatır çatır doğurucaz:)))zemuszemus
ooman ya bişi sorucam sana. Kan pıhtılaşması varsa bi kadında gebe oldun da illaki bebek gelişmez mi? Bu kesin midir? gEBELİĞİ DEVAM EDenler var mıdır bilmeden durumunu ve sağlıkla doğuranlar. Benim ilk gebelik ve de düşük oldundan bişi incelenmedi. Ben de inceletmedim ama varsa 2. si de gelişmez sanki ne bilim. Kan pıhtılaşması varsa etkileri var mıdır? Şüphelenmemiz gereken bişi falan?
yakında kendi bebeğinde olcak ve inan hiç inmeyecek kucağından allahın izniyle bacım