- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Çok sağol canım amin isteyen herkese inşallahYa çok sevindim canım rabbim kucağına almayı nasip etsin insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağol canım amin isteyen herkese inşallahYa çok sevindim canım rabbim kucağına almayı nasip etsin insallah
Bata 9 gün var. Gaza gelmemem lazım varsa bile görünmez bir şeyNe oluyor kızlar bune bereket maşallah
tekrar tebrikler sağlıkla kıcağınıza alın inşallahBugün adet olalı 32 gün oldu. Ama benim pko var. Minimum 45 günde oluyorum. Karnımda çok ağrıyor
İnşallah canım verdin mi kan tekrarİnşallah değer yükselmiştr yaaa
Ozaman oşmuş bil allahın da izniyleYok dualarında saklı
Inşallah canım allah razı olsun rabbim kabul etsin dualarınıAmin amin sağlıklı bir gebelik olsun inşallah çok sabrettim hepimiz için dua ediyorum
Kız ben başladım ağlamaya ayyy çok sevindim durduramayrumInşallah canım allah razı olsun rabbim kabul etsin dualarını
Amin inşallah canımÇok sağol canım amin isteyen herkese inşallah ♥
Ya insallah vardır 2 gün önce beta hcg 3.6 çıktıBata 9 gün var. Gaza gelmemem lazım varsa bile görünmez bir şey
tekrar tebrikler sağlıkla kıcağınıza alın inşallah
Kuzum vermedim yaa varsa yükselsin diyorum pazartesi vereyim senceİnşallah canım verdin mi kan tekrar
Seninkisi resmen doğum günü hediyesiNe oluyor kızlar bune bereket maşallah
Inşallah canım bence de jem ozamana kadar yükselir inşallahKuzum vermedim yaa varsa yükselsin diyorum pazartesi vereyim sence
Evet ya sorma çok şükür ne istiyorum biliyormusun şu kandı keseydi kalpti o evreleri geçip sağlıklı olduğunu bilmekSeninkisi resmen doğum günü hediyesi
Bende isterim banada bulaştırın bananeBunun çoklu versiyonu yokmu
İnşallah canım inşallah onlarda olacak az sabırEvet ya sorma çok şükür ne istiyorum biliyormusun şu kandı keseydi kalpti o evreleri geçip sağlıklı olduğunu bilmek
İnşallahhhh Ben hissediyorum seninkisi var ve sağlıklı 2021 bebisi olacakEvet ya sorma çok şükür ne istiyorum biliyormusun şu kandı keseydi kalpti o evreleri geçip sağlıklı olduğunu bilmek
Canim ben yarına randevu aldım kan pihtilasmam olduğu için ilaca başlamam gerekiyor daha 5 gün var sence çıkar mı birde sen ne zaman gideceksin kan içinEvet ya sorma çok şükür ne istiyorum biliyormusun şu kandı keseydi kalpti o evreleri geçip sağlıklı olduğunu bilmek
Uzat yanacıklarını bi buse kondurayım bulaşır belkiBende isterim banada bulaştırın banane
Aminnn rabbim herkese nasip etsin aratmasın tez vakitte kavustursunAllah burda isteyen herkese tez vakitte nasip etsin hamişlerde sağlıklı şekilde bebklerini doğursun