Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bebeğimi kaybettim. Ama hergün aklımda, hep rüyamda birilerine anlatıyorum oğlumu. Gülüyorum, herşey normalmiş gibi davranıyorum ama. Hiç intihar etmek gelmedi aklıma. Gelmemeli.. Hep içimde bir acı var hep olacak. Buda bizim bir imtihanımız. Lütfen sakın bir daha böyle bişey deme. Aklından dahi geçirme. Düşün ki gittiğin zaman bebeğin seni karşılayacak. Hem daha kardeşleri olacak🙄
Tamam canım ne bileyim işte bazen mantıksızca düşünebiliyorum sen evladını nasıl kaybettim canım 😔

Tamam canım ne bileyim işte bazen mantıksızca düşünebiliyorum sen evladını nasıl kaybettim canım 😔

20. Haftada ayrıntılı usg de kalbinin gelişmediğini bir kısmının çalışmadığını öğrendim. 21. Haftada da sonlandırıldı hamileliğim. Normal doğum yaptım 😐

Aynen benimde öyle oldu. WhatsApp grubundaki kızların hepsi şimdi yeni doğurdu. Kızlar nasılsınız diyorum. Başlıyorlar anlatmaya sonra kendi aralarında konuşmaya başlıyorlar bebek hakkında kimse bana nasılsın demiyor bile. Sonra sessizce ben çekiliyorum kenara. İnsanlar çok mu acımasız bana mı öyle geliyor 🙄
Kimi acımasız kimi düşüncesiz bak oğlumun pipisi diye mesaj almışligim var

20. Haftada ayrıntılı usg de kalbinin gelişmediğini bir kısmının çalışmadığını öğrendim. 21. Haftada da sonlandırıldı hamileliğim. Normal doğum yaptım 😐
Anladım canım rabbim acılarımızı unutturacak yeni saglıklı uzun ömürlü evlatlar nasıp eder inşallah 🙏 😔

Bütün yaşadıklarımı bizzat şahit olanlar da bunu yapıyorsa ne bilim hepsini hayatımdan çıkarasım var. Canını sıkan varsa hiç düşünmeden bunu yapmak lazım aslında

İnsan kahve içerken, yudumladığında üzerinde çıkan şekillerden anlamlar çıkaran bir tek benmiyimmm:)))) vallahi delirdim :)

Canım başın sağolsun, Allah sana Eyüp Sultan sabrı versin..
Benim çok sevgili arkadaşım da bebek süveteri örüyormuş bana. Hazır evdeyken yapaymışık :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli:
İnsan kahve içerken, yudumladığında üzerinde çıkan şekillerden anlamlar çıkaran bir tek benmiyimmm:)))) vallahi delirdim :)
Valla ben öyleyim sürekli kahve fallarından birşey çıkartıyorum😣

Canım başın sağolsun, Allah sana Eyüp Sultan sabrı versin..

Benim çok sevgili arkadaşım da bebek süveteri örüyormuş bana. Hazır evdeyken yapaymışık :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli:

Valla ben öyleyim sürekli kahve fallarından birşey çıkartıyorum😣

Teşekkür ederim canım. Aminn 🤲

Oda gereksiz arkadaşlardan birisiymiş desene. Bu koronoda temizlik yapıyorken bunlarıda hayatından temizlemek lazım.

Canım bende bu kadar detaylı bir test yapılmadı ben kendim yaptırmıştım belki o sebeptendir şimdi bildiğim kadarıyla açıklayacağım sana normal yazan genlerinde hiçbir sıkıntı yok doktorum böyle açıklamıştı bana. Senin Pai yazan genin Homozigot ve bir de Beta yazan genin Hetorozigot bu iki geninde mutasyon var. Bu genler kanında pıhtılaşmaya sebep olabilir ve bebek yeteri kadar beslenemeyebilir. Özellikle 6-10 haftalarda olan düşükler ve kalp durmalarına sebep olabiliyormuş bu kanda pıhtılaşma. Ama tedavisi var. Bazı doktorlar hamile kalmadan coraspin 100 mg başlatıyor. Bazıları da gebe kaldığında kese görününce coraspin ve göbekten vurulan clexan ya da türevleri iğne başlatıyor. Bu ilaç ve iğne pıhtılaşmayı önleyerek kanı sulandırıyor ve bebek daha rahat beslenebiliyor. Benim bildiğim bunlar canım yardımcı olabileceğim başka şey varsa sor lütfen 🙏🏼
Çok teşekkür ederim 🤗
Bende şuan corasprin kullanıyorum ama malesef hiç Gebe kalamadım henüz.
Vakti saati var sanırım🤔

Bana da geçen bir arkadaş mesaj atmış .Bayadır konuşmuyorduk .Sen bence hamilesin yazmış direk .Bu ne demek ya ? Yok dedim düşünmüyoruz ara verdik şimdilik dedim .Gelmiş bana ultrason fotoğrafını atmış .Meğersem korunduğu halde hamile kalmış ama bebek düşmüş .Benden 1 yıl sonra evlenmişti .Düşük yaptığını bile böbürlenerek yazıyor bana .Bide diyor siz düşünün artık yaşınız geçiyor felan .Ona neyse artık .Ben böylelerine arkadaş demiyorum valla .Sen bence hamilesin diyerek direk mesaj atmak nedir ya ?

Dr peki sizin sonucunuza ne yorum yaptı
Sizde pihtilasma var mi
Benim pıhtılaşma olmadığı söylendi ancak ben hamileyken test yaptırdım bilmiyordum sonucu etkileyeceğini. Tekrar yaptıracağım testi uygun zamanda. Korona süreci bir geçsin diye bekliyorum zaten iki ay korunmak zorundayım bu süreçte yaptırmak istiyorum

X