• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geebelik testlerime bakıp yorumlarmısınız

Ashley

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2023
3.001
5.546
78
Merhaba arkadaşlar üstteki kaset testi ve erken gebelik testini bu Sabah adetime bir gün kala yaptım alttaki ikisini de dün akşama doğru yaptım sizce durum nedir birde hamişler bana dua eder misiniz inşallah vardır 🥹🙏

Eklentiler

• IMG_20230724_122603.jpg
    IMG_20230724_122603.jpg
    93,5 KB · Görüntüleme: 152
Çok yeni bir gebelik muhtemelen beta değeriniz 100-200 arası, şimdi gidip kan verin 2 günde bir takibini yapın 2 kat artıyor mu diye, hayırlı olsun :)

Öyle mi dersiniz adetime daha 1 gün var o yüzden tedirginim kan versem şimdi çıkar mı ayın 20 sinde vermiştim negatifti

Ayın 20 sinde vermiştim negatifti şimdi versem çıkar mi dersiniz adetim de geçmedi ama

Merhaba arkadaşlar üstteki kaset testi ve erken gebelik testini bu Sabah adetime bir gün kala yaptım alttaki ikisini de dün akşama doğru yaptım sizce durum nedir birde hamişler bana dua eder misiniz inşallah vardır 🥹🙏
Testiniz pozitif. 4 testin birden yanılacağını zannetmiyorum. Kan tahlili verip kesinleştirebilirsiniz.

Yarın regl günüm ama bi gidip vereyim bugün teşekkür ederim
Bugün negatif çıkarsa eğer 1 hafta sonra tekrar baktırırsınız ama ben pozitif geleceğini düşünüyorum. Sonucunuz çıkınca yazarsınız.

Bugün negatif çıkarsa eğer 1 hafta sonra tekrar baktırırsınız ama ben pozitif geleceğini düşünüyorum. Sonucunuz çıkınca yazarsınız.
Merhaba beta hcg bu durumda

Eklentiler

• Screenshot_2023-07-24-20-26-28-618_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    Screenshot_2023-07-24-20-26-28-618_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    46,8 KB · Görüntüleme: 126
Back
X