- 24 Temmuz 2023
- 3.001
- 5.546
- 78
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Testiniz pozitif. 4 testin birden yanılacağını zannetmiyorum. Kan tahlili verip kesinleştirebilirsiniz.Merhaba arkadaşlar üstteki kaset testi ve erken gebelik testini bu Sabah adetime bir gün kala yaptım alttaki ikisini de dün akşama doğru yaptım sizce durum nedir birde hamişler bana dua eder misiniz inşallah vardır
Bugün versem çıkar mı acabaTestiniz pozitif. 4 testin birden yanılacağını zannetmiyorum. Kan tahlili verip kesinleştirebilirsiniz.
Çıkabilir. Regl olana kadar umut hep vardır. Kan testi vermekle ne kaybedersiniz ki verin bence.Bugün versem çıkar mı acaba
Yarın regl günüm ama bi gidip vereyim bugün teşekkür ederimÇıkabilir. Regl olana kadar umut hep vardır. Kan testi vermekle ne kaybedersiniz ki verin bence.
Bugün negatif çıkarsa eğer 1 hafta sonra tekrar baktırırsınız ama ben pozitif geleceğini düşünüyorum. Sonucunuz çıkınca yazarsınız.Yarın regl günüm ama bi gidip vereyim bugün teşekkür ederim
Merhaba beta hcg bu durumdaBugün negatif çıkarsa eğer 1 hafta sonra tekrar baktırırsınız ama ben pozitif geleceğini düşünüyorum. Sonucunuz çıkınca yazarsınız.
Net hamilesin♥Merhaba arkadaşlar üstteki kaset testi ve erken gebelik testini bu Sabah adetime bir gün kala yaptım alttaki ikisini de dün akşama doğru yaptım sizce durum nedir birde hamişler bana dua eder misiniz inşallah vardır
Düşme yaşanır mıNet hamilesin♥
Onu bilemeyiz, kan testini bi kaç gün süreyle takip etmeli doktor. Burdan sonrası hep doktorun bileceği iş. İnşAllah sağlımla kucağına alırsın Biz yanlız sana motivasyon vere biliriz)Düşme yaşanır mı
Çok teşekkür ederim bana dua edinnOnu bilemeyiz, kan testini bi kaç gün süreyle takip etmeli doktor. Burdan sonrası hep doktorun bileceği iş. İnşAllah sağlımla kucağına alırsın Biz yanlız sana motivasyon vere biliriz)