Geçtim mi kaldım mı

Daha çok pratik yapmak gerekmez mi sınavı kazanabilmek için? Bunun için de evde araba olması gerekiyor.
Hocam izin günlerinde bile bana ders veriyordu o konuda şanslıydım. Başka kurslarda nasıldır hiç bilmiyorum. Birkaç yakınım ilaveten özel ders de almıştı. Sizin için daha iyi olacağını düşünüyorsanız araba almayı bekleyin tabiki

kursu ara sor söyler onlar ama kalmış olsaydın indirirlerdi arabadan başlangıç noktasına döndüysen geçmişsindir

Aceleniz nedir
Gecemediyseniz tekrar girersiniz

Aynı bende sınav bitimi bu soruyu sormuştum bütün güzergahı sorunsuz diyim cok minik bikac sorun haric cok paniklemaden yatım ben en son artık sınav bitti saga yanaşıp inicez aractan o an sinyalsiz sola gectim ve yanımda bi arac gecti yanımda kurul üyesi naptın sen son anda diye bagırdı oldumu bu şimdi diyerekten indik hocayla ben inerken gecmiş olsun dedi sadece ben anlamadım tabi son anda kaldım diye bi panik üzüntü aglıyorum hoca naptın sen negüzel bitmşltin sınavı hocam dedim kaldımmı geçtimmi napcaz hocada bilmiyo yok dedim hocam ben sorcam aglıyorum o biçim sor dedi hoca sen bilirsin kuruldan hocalar arabadan inmemişlerdi daha benim akibeti yazıyorlardı sanırım bi hamleyle aracın ön kapısını acıp ya ben gectimmi kaldımmı anlamadım dedim adam şaşkın şaşkın yüzüme bakıp gectin ama daha calış dedi bana veeeer işte beş ayın emekleri boşa gitmemişti gecmiştim gecmiçtimn 48 yaşında ve ilk sınavda gecmiştim herkese sadece şunu diyebilirim azimin elinde bişey kacmaz yeterki isteyin

ben sınavda emniyet kemeri takamyı unuttum. parkurun yarısında kenara çeksem olur mu, kemer takmayı unutmuşum dedim. "ilerde takarsın artık..." dediler manalı manalı. ben bile 80 ile geçtim. siz hayda hayda geçmişsinizdir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…