Geçtim mi kaldım mı

lawyered1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2018
1.043
1.128
29
Bugün ehliyet sınavım vardı. Parkları yaptım, o ana kadar gayet iyiydim. Komisyon üyeleriyle de aramız iyiydi. Parktan sonra beni heyecan bastı ne tarafa gideceğimi bile unuttum . Mesela sola dönmemiz gerekiyormuş ben sola yanaşmadım unuttuğum için. Hepsi birden neden geçmedin sola dedi biri bekle dedi biri git biraz vs. O andan itibaren zaten elim ayağım titredi. Arkadaki kadın ohooo sen daha sola yanaşmıyorsun dedi. Neyse ben yanlış yaptım bir kaç kez daha, hatta heyecandan ne yapcağımı tamamen unuttum sürekli söylendiler ama indirmediler.
Bitceğine yakın yanımdaki kişi, geçip geçmediğinden emin değilim dedi.
Sınav bittikten sonra kendi hocama sordum, hocam ne zaman belli olur diye. Geçtin tamam dedi hoca. Arkadaki kadın da yine de biraz daha çalışmadan çıkma trafiğe dedi. Ama kafam karıştı öndeki adam belli değil dediği için ve çok söylendiler. Sizce geçmiş mi oluyorum

Evet haklısınız ama derslerde böyle değilim. Aşırı rahat ve iyiydim. Sınavda bacaklarım titriyordu resmen. Hoca da söyledi normalde böyle değil diye
Ama tabiki tekrar ders alıcam yine de

Heyecanlı an başka. Ama sınav heyecanı başka. Neden anlamıyorsunuz ki. Derslerde hocalar gayet iyi olduğumu söylüyor. Hiç bir sıkıntı yaşamıyoruz müdahale bile etmiyorlar. Ama sınavda farklı oluyorum diyorum. Normalde nereye döneceğimi unutacak değilim ama heyecandan unuttum. O anki herhangi bir heyecan değil, geçicek miyim kalıcak mıyım sürekli aklımdan geçiyor. Bacaklarım titriyor, normal kullanmakla bir değil

Katılıyorum, heyecan ve panik durumu sadece sınavda olmuyor

Sinav baslangic noktasina donduyseniz gecirmek zorundalar, ptesi net belli olur sisteme duser

Geçen yıl bir araç aniden önümde kaza yaptı. Paniklesem ben de ona çarpardım mesela. Size kötü bir şey söylemiyoruz ki, biraz daha ders almaya ihtiyacınız var sadece
Ben onu anlıyorum. Zaten ders de alacağım. Bişey demiyorum size. Ama sınav heyecanı normal heyecanla bir değil onu anlatmaya çalışıyorum Mesela dersteyken önüme aniden köpek fırladı direkt frene bastım. Hiç panik yapmadım. Ama sınav da çok farklı bir psikoloji içinde oluyorum

Geçen yıl bir araç aniden önümde kaza yaptı. Paniklesem ben de ona çarpardım mesela. Size kötü bir şey söylemiyoruz ki, biraz daha ders almaya ihtiyacınız var sadece
Bende de heyecan var. Henüz ehliyet almadım ama kendımı hazır hissedince başvurmayı düşünüyorum. Bu heyecanı yenebilmemiz için ne yapabiliriz bir öneriniz var mı?

Bende de heyecan var. Henüz ehliyet almadım ama kendımı hazır hissedince başvurmayı düşünüyorum. Bu heyecanı yenebilmemiz için ne yapabiliriz bir öneriniz var mı?
Hocamla bol pratik yaptığımız için bende hiç heyecan kalmamıştı. Sınav esnasında arkadaşlarımla geziyormuşum gibi bir moda girdim, komisyon üyeleriyle sohbet ederken bir baktım sınav bitti :) Stres yönetimi ve özgüven çok önemli. Bence vakit kaybetmeyin, iyi bir kurs bulup başlayın. Pratik yaptıkça heyecanınızı yenersiniz diye düşünüyorum

Peki kursa başlamak için araba da almış olmak gerekiyor değil mi? Şu an arabamız yok ama yakında almayı düşünüyoruz inşallah.

Peki kursa başlamak için araba da almış olmak gerekiyor değil mi? Şu an arabamız yok ama yakında almayı düşünüyoruz inşallah.
Kursa başlamak için arabanız olması gerekmiyor. Ama bence kurs yeterli değil o yüzden alırsanız, sınavdan önce aileden biriyle daha çok pratik yapma şansınız olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…