• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçsin istiyorum ama kırgınlığım geçmiyor

ceren bengu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2025
22
11
3
29
Bu kez konu tamamen icimdeki kirginligin geçmemesi ne yapsam eskisi gibi hissedemiyorum, sorunları konuştuk hallettik ama ben hala iyi hissetmiyorum halen daha mutsusuzum bunun geçmesi için ne yapabilirim nolur akıl verin

Sorun nedir , hallettik demişsiniz ama hala mutsuz olduğunuza göre hasır altı edilmiş bir şeyler vardır.
Daha açıklayıcı yazarsanız ona göre yorum yapabiliriz.

Demek ki hâlledememişsiniz, kafanızda oturmayan ve içinize sinmeyen durumlar yüzünden böyle hissediyorsunuz; sizde kırgınlık ve kızgınlık bitmemiş. Kendi içinizde hâlletmeye çalışmayın, karşısınızdaki şahısa bu durumu belirtin. Yapacakları ve verdiği emekle gönlünüzü kazanırsa ne âlâ.

Biz kadınlar geçmişi unutamıyoruz kolay değil fakat eğer o kişiyi hâlâ seviyorsan tolere edebilirsin çünkü bir şeyleri sürekli konuşarak da halledebilmek mümkün değil hayat zor inişli çıkışlı hayat bize zor günler yaşatabiliyor hayata küsüyor muyuz hayırküs mü yoruz hayatınızdaki insan sizin kalbinizi kıracak bir şeyler yaptıysa tek bakmanız gereken şey istediğiniz şekilde telafi Edip etmediği olsun eğer telafi edildiyse bence unutmayı deneyin evet zor ama yine de deneyip başarılı olmaya çalışın ya da o kötü bir anı olarak hep sizinle kalsın

Bu kez konu tamamen icimdeki kirginligin geçmemesi ne yapsam eskisi gibi hissedemiyorum, sorunları konuştuk hallettik ama ben hala iyi hissetmiyorum halen daha mutsusuzum bunun geçmesi için ne yapabilirim nolur akıl verin
Şu an ki ruh halimi anlattınız. Ben de aynı şeyleri hissediyorum. Nasıl geçer peki? Bilmiyorum.

Sorunu hallettik demişsiniz ama sorun neydi, nasıl hallettiniz bilmiyorum. Eğer yalnızca konuşup kuru bir özürle konu kapandıysa kırgın olmanız çok normal. Bence kırgınlık yalnızca karşı tarafın davranışlarında olumlu bir değişim görünce geçen bir şey. Yani laf değil eylem + zaman.

bazen bazi insanlar kendi degerlerini bitiriyorlar. Yaptigi davranisla - dusuncesizlikle kendisinden soguduysaniz nasil toparlanacaksiniz ki? artik o eski hislerinizin olmamasi anormal degil.
benim yedigimin ictigimin ayri gitmedigi bir arkadasim vardi mesela. anlattigim seyleri günü gelince yüzüme vurdu. hareketi cok sinsi geldi- sogudum kizdan. yillar oldu artik görüşmüyorum. ozlemiyorum da. merak da etmiyorum, umrumda da degil:)
bazi seyler konusarak gecmiyor. deger dusunce düşüyor.

Back
X