- 7 Ocak 2022
- 96
- 57
- 37
-
- Konu Sahibi Birdiyetmeselesi
Ablam 6 ay kadar nefes darlığı kas ağrısı halsizlik yaşadıKızlar merhaba, 8 günden beri covid pozitifim. İlk üç günü baya ağır atlattım. ( öksürük, tıkanma, ateş)
3. Günü doktora gittim ağır antibiotik tedavisine başladı. Bronşit geçiriyorsun dedi. Ciğer filmime baktı, temizmiş.
Biliyorsunuz ki karantina süresi artık 7 gün. İş yerinden sorun çıkarmaya başladılar. İşe gel ne zaman geleceksin? Hala iyileşmedin mi diye baskı yapıyorlar.
Yarın göğüshastalıkları doktoru ile kontrol randevum var. Bu arada aşılıyım.
Şuan ki şikayetlerim; 10 dakikalık bir eforla nefes nefese kalma, yoğun kas ağrısı, mide bulantısı, halsizlik, burun akıntısı. Tat ve koku kaybı var. Bu durum da çok üzüyor beni. Koku egzersizleri yapıyorum gün içinde
Son zamanlar da covid atlatanlar toparlanmanız ne kadar sürdü 7 gün yeterli bir süre mi?
Neler yaptınız?
Psikolojikman bu hastalık beni etkilemeye başladı. Sürecin uzaması beni çok üzüyor.
Rapor alın iyice dinlenin
Corona pert ediyor 7 günde iyileşen kimseyi tanımıyorum
Ne gibi hastalıklar acaba?14 günde bile iyileşme tam anlamıyla olmuyordu ki.
Kim varsa çevremde başka bir hastalık bıraktı covid.
Şunu yazmayı unutmuşum. İş yerin de benimle birlikte hastalanan herkes 7 günde işine başladı. Bende mi bir gariplik var diye düşünmüştüm. Ama cevaplara bakacak olursak, çoğu kişi 1 haftadan daha uzun süre de atlatmış.
Sağlık bakanlığına göre artık 7 güne indirildi karantinaYani nasıl olur, zaten hastalık başlangıcından 14 gün kendini karantinalamak gerekmiyor mu1 hafta çok az bir süre, semptonlar geçebilir ama hala pozitif olabilirsiniz, diğer insanlara da bulaştırabilirsiniz. En doğrusu 2 hafta hem yatıp dinlenmek hem de virüsten net kurtulduğuna emin olmak. Çok acaip bir işyeri covidlanmiş birine gel gel demek vicdansızlık hem de muhtemelen saplık bakanlığı genelgesine aykırı.
Çok geçmiş olsunKızlar merhaba, 8 günden beri covid pozitifim. İlk üç günü baya ağır atlattım. ( öksürük, tıkanma, ateş)
3. Günü doktora gittim ağır antibiotik tedavisine başladı. Bronşit geçiriyorsun dedi. Ciğer filmime baktı, temizmiş.
Biliyorsunuz ki karantina süresi artık 7 gün. İş yerinden sorun çıkarmaya başladılar. İşe gel ne zaman geleceksin? Hala iyileşmedin mi diye baskı yapıyorlar.
Şuan ki şikayetlerim; 10 dakikalık bir eforla nefes nefese kalma, yoğun kas ağrısı, mide bulantısı, halsizlik, burun akıntısı. Tat ve koku kaybı var. Bu durum da çok üzüyor beni. Koku egzersizleri yapıyorum gün içinde
Son zamanlar da covid atlatanlar toparlanmanız ne kadar sürdü 7 gün yeterli bir süre mi?
Neler yaptınız?
Psikolojikman bu hastalık beni etkilemeye başladı. Sürecin uzaması beni çok üzüyor.
Geçmiş olsun iki hafta önce covid pozitiftim ve ağır geçirdim şikayetlerim geçmeyince dr gittim öksürüğüm halsizliğim geçmedi diye bir hafta daha rapor verdi yarın işe başlıyorum ama hala öksürüğüm ara ara devam ediyorKızlar merhaba, 8 günden beri covid pozitifim. İlk üç günü baya ağır atlattım. ( öksürük, tıkanma, ateş)
Neler yaptınız?
Ne gibi hastalıklar acaba?