geçmişimiz , hatıralarımız bir kalemde silindi...

haksever

ZEYNEP ❤️ AYŞE SARE ❤️ ÖMER ALİ"NİN ANNESİ
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
9.012
4.487
773
36
arkaşlar çok üzgünüm belki teselli edersiniz bilen vardır kurtarılır der diye buraya yazıyorum eşim konusunu açtırmıyo kavga ediyoruz çünkü

geçtiğimiz cumartesi misafir geldi eşleriyle 2 aile 3 çocuk 10 -5-4 yaşlarında 3 kız.... biri eski öğrencim... gayet uslu kızlar ... baya bi oturulunca biz bayanalr balkona cıktık ben kzıı uyuttum beşiğine yatırdım sonra kızların cnaı sıkıldı pcye oturalımmı dediler bende olur dedim her gelen cocuk oynar pcmizle asla malımızı kıskanan birileri değilizdir eşimde bende herşeyimi meydandadır gelenlerden asla bişeyimizi sakınmazyız neyse oturdular biz balkondayız eşlerimiz cocukalrın oldugu odadalar... çocuklar geldiler yanımıza bişey dmeediler ama misafirler baya oturdu gittiklerinde eşim dedi pc bozuldu noldu dedim bak istersen kasa düştü ekran gitti açılmıyo dedi dedim gelip geçicidir denedik denedik yok olmadı ertesi gün denedik yok tamire götürdü hard diski kırılmış deli oldum 250tlye yaptırdı getirdi ama 8 senemiz anıalrımız hatıralarımız yok oldu ...:(((

çıldırıcak g boluyorum düşündükçe kime kızıcam bilmiyorum çocukalra kızsam herkezin başına gelebilir benimde kızım var annelerine kızsam babaalrına ilgilenmediler diye off neye yararı var eşime kızıyorum görmedin mi diye nababilirim diyo kendime kızıyorum zaten hep flaşa atcam dedim dedim atmadım resimelri vidyolarımızı

bebeğim 6 seneden sonra oldu balayımızdan tutunda bebeğime aldıgım çoraba kadar her evresini karnımda her anımı çektim anı diye neler vardı neler birikimlerim senelerim uçup gitti deliricem :(((

anaoklu öğretmeniyim 6 senelik bilgi birikimim dosyalarım kaynakalrım gitti herşey herşey gitti binelrce oyun müzik biriktirmiştim faliyet örnekleri binelrce öğrecimle fotoraflarım vidyolarım herşey gitti düşünüp düşünüp ağlıyorum aklımdan çıakrmaıyorum

eşim hard diski almışa raştırıcaz kurtarabilirlermi diye ama herkez olmaz artık diyo çok ama çok üzgünüm :KK43::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

Kırılınca ne olur bilmiyorum da tez yazarken benim bilgisayarım da çökmüştü, kurtarmışlardı dosyalarımı. İyi bir bilgisayarcıya götürün isterseniz. Benim mühendis bir arkadaşım halletmişti.

Flash belleğe sığmaz dosyalarınız. Bir harici harddisk edinin kendinize bundan sonrası için. Düzenli aralıklarla da yedekleyin dosyalarınızı.

Çok kötü olmuş ya bizimde öyle olmuştu çok üzülüyorum ben artık yapıcak bişey yoksa üzülmemeye çalış zor ama olmuş la ölmüşe care yok işte malesef inşallah bilgisayarcılar geri getirirler icindekileri

Bu tarz önem verilen seyleri bir diske kopyalamak gerek çünkü durduğu yerde dahi bozulabiliyor PC..

Ama cözüm var midir bilemiyorum

Harddiski nasıl kırdılar şaşırdım canım ya. Keşke yedekleseydiniz ama bence farklı bir yere daha sorun belki ihtimal vardır.

siz yeni bir hard diskmi aldınız yoksa eskisini tamir mi ettirdiniz bir tane pcye yüklemenk için program var onu yüklediğiniz zaman eskilerin hepsi geri geliyor ama bu süre içinde yeni birşey kaydetmeyin programın adınıda unuttum aksam eve gittiğimde bakıp söylerim inşallah işe yarar benimde basıma aynı durum geldi 50 60 fotograf dısında hepsi geri geldi çünkü ben yeni şeylerde kaydetmiştim tekrardan bir de benden tavsiye harici disk alıp ona depolayın herseyiniz 750 gb falan olsun elinizde yedekte dursun :KK66:

İstanbulda özel çalışmalar ile belli bir ücret karşılığı hard diskten kurtarma yapılabiliyor ama, hangi firma yapar size yardımcı olurlarmı bilmiyorum. Bizden 400 lira istemişlerdi.

arkaşlar çok üzgünüm belki teselli edersiniz bilen vardır kurtarılır der diye buraya yazıyorum eşim konusunu açtırmıyo kavga ediyoruz çünkü

geçtiğimiz cumartesi misafir geldi eşleriyle 2 aile 3 çocuk 10 -5-4 yaşlarında 3 kız.... biri eski öğrencim... gayet uslu kızlar ... baya bi oturulunca biz bayanalr balkona cıktık ben kzıı uyuttum beşiğine yatırdım sonra kızların cnaı sıkıldı pcye oturalımmı dediler bende olur dedim her gelen cocuk oynar pcmizle asla malımızı kıskanan birileri değilizdir eşimde bende herşeyimi meydandadır gelenlerden asla bişeyimizi sakınmazyız neyse oturdular biz balkondayız eşlerimiz cocukalrın oldugu odadalar... çocuklar geldiler yanımıza bişey dmeediler ama misafirler baya oturdu gittiklerinde eşim dedi pc bozuldu noldu dedim bak istersen kasa düştü ekran gitti açılmıyo dedi dedim gelip geçicidir denedik denedik yok olmadı ertesi gün denedik yok tamire götürdü hard diski kırılmış deli oldum 250tlye yaptırdı getirdi ama 8 senemiz anıalrımız hatıralarımız yok oldu ...:KK43:((

çıldırıcak g boluyorum düşündükçe kime kızıcam bilmiyorum çocukalra kızsam herkezin başına gelebilir benimde kızım var annelerine kızsam babaalrına ilgilenmediler diye off neye yararı var eşime kızıyorum görmedin mi diye nababilirim diyo kendime kızıyorum zaten hep flaşa atcam dedim dedim atmadım resimelri vidyolarımızı

bebeğim 6 seneden sonra oldu balayımızdan tutunda bebeğime aldıgım çoraba kadar her evresini karnımda her anımı çektim anı diye neler vardı neler birikimlerim senelerim uçup gitti deliricem :KK43:((

anaoklu öğretmeniyim 6 senelik bilgi birikimim dosyalarım kaynakalrım gitti herşey herşey gitti binelrce oyun müzik biriktirmiştim faliyet örnekleri binelrce öğrecimle fotoraflarım vidyolarım herşey gitti düşünüp düşünüp ağlıyorum aklımdan çıakrmaıyorum

eşim hard diski almışa raştırıcaz kurtarabilirlermi diye ama herkez olmaz artık diyo çok ama çok üzgünüm :KK43::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

Çok iyi bilen birine sordum şimdi, hard disk kırıldıysa içindeki dosyaları getirmek imkansız gibi bir şeymiş. Belki TUBITAKta incelenirse bir kısmı kurtarılabilir ama onun dışında çok zor dedi. :KK43:

Eğer disk silinmiş olsaydı, kolaylıkla getiriliyor geri ama kırıldıysa olmazmış.

Kırılınca ne olur bilmiyorum da tez yazarken benim bilgisayarım da çökmüştü, kurtarmışlardı dosyalarımı. İyi bir bilgisayarcıya götürün isterseniz. Benim mühendis bir arkadaşım halletmişti.

Flash belleğe sığmaz dosyalarınız. Bir harici harddisk edinin kendinize bundan sonrası için. Düzenli aralıklarla da yedekleyin dosyalarınızı.

eşim yaptırdı hard diski değiştirdik ve harici hard disk aldı ama neye yarar artık bi anımız kalmadı :(( iyi birilerini bulmaya çalışıcam her gördüğüm pcden anlayana tamirciye sorarım polise gidip bunda önemli bilgiler var diyeism var bilişim uzmanları kesin çözer o akdar içim kararıyo ya :((

kurtarılamıyor muymuş sordunuz mu bilgisayarcıya

yaptırdıgımız bilgisayarcı mahallede bi pcci o uapmam demiş başkalarına sorun demiş yenisi takıldı harici ahrd disk aldık şimdi kırık olanıda heryere göstericez bakalım kısmet

Çok kötü olmuş ya bizimde öyle olmuştu çok üzülüyorum ben artık yapıcak bişey yoksa üzülmemeye çalış zor ama olmuş la ölmüşe care yok işte malesef inşallah bilgisayarcılar geri getirirler icindekileri

inş saolun

Bu tarz önem verilen seyleri bir diske kopyalamak gerek çünkü durduğu yerde dahi bozulabiliyor PC..

Ama cözüm var midir bilemiyorum

evet işte çok kızıyorum kendime hep dedim dedim omadı 16gblık kartım vardı okul bilgilerim ondaydı eşim şöför yeni attık pcye daha dedik içine film yüklücekti izlemek için dıalrda fotoraf makinam bozulmuştu telden cekiyodum cok birikti diye yeni attım hepsini pcye eşimlede konştuk harddisk alalım bunalrı atalım nolur nolmaz diye malum olmuş ocagı varmöış diyorum ama üzülmekten kendimi alamıyorum

çok kötü olmuş en korktuğum şey :KK43:
inşallah kurtarılabilir...

inş. canım aman yedekelyin mutlaka

Harddiski nasıl kırdılar şaşırdım canım ya. Keşke yedekleseydiniz ama bence farklı bir yere daha sorun belki ihtimal vardır.

kasa düşünce kırılmış :(( tak tak ses geliyodu ekran gitmişti :((

siz yeni bir hard diskmi aldınız yoksa eskisini tamir mi ettirdiniz bir tane pcye yüklemenk için program var onu yüklediğiniz zaman eskilerin hepsi geri geliyor ama bu süre içinde yeni birşey kaydetmeyin programın adınıda unuttum aksam eve gittiğimde bakıp söylerim inşallah işe yarar benimde basıma aynı durum geldi 50 60 fotograf dısında hepsi geri geldi çünkü ben yeni şeylerde kaydetmiştim tekrardan bir de benden tavsiye harici disk alıp ona depolayın herseyiniz 750 gb falan olsun elinizde yedekte dursun :KK66:

yeni alındı cnaım yeni taktılar kasaya ayrıcada hard disk aldık kopyalıcaz artık bundan sonra ama olan oldu işte:((

Çok iyi bilen birine sordum şimdi, hard disk kırıldıysa içindeki dosyaları getirmek imkansız gibi bir şeymiş. Belki TUBITAKta incelenirse bir kısmı kurtarılabilir ama onun dışında çok zor dedi. :KK43:

Eğer disk silinmiş olsaydı, kolaylıkla getiriliyor geri ama kırıldıysa olmazmış.

TUBİTAK I ALARMA GEÇİRELİM:))

İstanbulda özel çalışmalar ile belli bir ücret karşılığı hard diskten kurtarma yapılabiliyor ama, hangi firma yapar size yardımcı olurlarmı bilmiyorum. Bizden 400 lira istemişlerdi.

400 mü baya çokmuş 250 verip bunu aptırduk eşime sat getirme eve dedim ama yaptırdı yinede göüzm görsün istemiyorum aklımdan çıkmıyo :((

CANIM BİZİMDE ÖYLE OLDU TAVSİYEM HOTMAİL HESABINIZDA SKYDRİVE DİYE Bİ YER VAR TOPLUCA KAYDEDİYORSUNUZ .ALBÜM ARŞİVİNİZİ HERYERDEN GÖREBİLİYORSUNUZ.PC BOZULDU KIRILDI DEDİNİZ OLMUYOR

peki kırık olan hard disk sizde mi onu kesin alın elinizde dursun vaktiniz olduğu bir zaman onu tekrar pcye baglayıp dediğim programdan indirme sağlayabilirsiniz keske tamircide önce yedekleyip sonra tamir etseydi neyse sonucu kötü olsada bu bir tecrübe oldu size halbuki eski makinelerle cekilenler ne kadar güzeldi simdi herseyi elektronik şeylere kaydediyoruz elimize alıp sayfaları cevirebileceğimiz albümler artım yok :KK51:

Uzuldum. Yalniz ne uslucocuklarmis oyle. Harddiski kirmayi nasil basarmislar bravo. Bildigin yamyamlarmis bunlar

olayı anlayamadım gerçekten, kasanın içindeki sabit hard disk nasıl kırılır?

kızların tornavida ile kasayı açıp diski yerinden çıkarıp fiziksel olarak zarar vermeleri lazım. anlattığınız şekildeki bir olay için.

CANIM BİZİMDE ÖYLE OLDU TAVSİYEM HOTMAİL HESABINIZDA SKYDRİVE DİYE Bİ YER VAR TOPLUCA KAYDEDİYORSUNUZ .ALBÜM ARŞİVİNİZİ HERYERDEN GÖREBİLİYORSUNUZ.PC BOZULDU KIRILDI DEDİNİZ OLMUYOR

harici hard disk aldık cnaım artık ona kaydedicez eşim faceyede resim koydurmaz yani cocugun resimleri bikaç tane var onun başının etini yiyorum oraya koyaydık durcaktı diye oda diyo o mzan hotmaile kaydetseydin diyo birbirimizi yicez valla geçmişimiz gitti gelecegimizde gitcek :)

Back