• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmişim yüzünden her geçen gün acı çekiyor ilişkimiz :(

sengul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
20
0
86
İzmir
Konuyu daha önceden 1 defa daha açmıştım ama şimdi tam olarak içimi dökeceğim lütfen okuyup bana yardımcı olurmusunuz ben çok pişmanım.

8 aylık bir ilişki içerisindeyim.. Ben böyle aşk,sevgi,tebessüm bir arada hiç ama hiç görmemiştim böyle bir erkek bana hayatta denk gelmez derdim..Ben o kadar çok pişmanım ki her gün ağlıyorum bi an mutlu olsam onun ağladığını bilmek bile beni ağlatıyor üzüyor.Neyse anlatmaya başlıyorum.

Yaşım şu an da 20 adım Şengül. Ben 14-15 yaşları arasında kız arkadaşımın gazına gelerek bir çocukla ilişkiye girmiştim anüs yoluyla.Nefret ediyorum kendimden iğreniyorum.Ben böyle biri değilim sakın yanlış anlamayın.Şu an da ki sevgilim yani eşim bile diyebilirim o kadar ciddi ki benimle o kadar güzel düşünüyo ki taaa ki bunlar ortaya çıkana kadar..Eşim bilgisayarcı geçmişteki muhabbetleri duyunca araştırmaya kalktı ve gerçekleri öğrendi ben ona hep "hayır yok öyle bişey iftira" diyordum.Bunları derken bile ağlıyordum.. Ben kendimden nefret ediyorum.. O beni çok seviyor.Bana komşu kızı der çünkü bi arka mahallemde oturuyor.Bu olayları arkadaşlarıyla birlikte çözmeye kalktığı için çevresindeki kişilerde gerçeği öğrendi.Alkol almayan insan her akşam 3 bira ve rufes alarak evine gider oldu uykusunu getiriyormuş uyuyormuş öyle diyor.Ben napıcağımı bilmiyorum artık kafam durdu.

Ya keşke önceden ona gitseydim keşke önceden tanışsaydık çocukluktan bu yaşa beraber gelseydik keşke.. !!!! Ben napıcağımı bilmiyorum.. Lütfen yardım edin.. Ailelerimiz birbirini tanıyo ve güveniyolar ben sevgilime zaten sonsuz güveniyorum sabah gider dükkana akşam gelir evine dükkanda bi kere kalmıştık gece uyumak için izin almıştık. Ben dayanamadım dudağından öptüm bana dedi ki "bu 2.oluyo ben ailenin güvenini sarsmak istemiyorum her şeyi yeri ve zamanı gelince yaşıyalım daha ileriye gitmeden uyuyalım olur mu?" dedi ben şoka girdim.Resmen şoka girdim ben böyle birini bulduğum için çok şanslı hissediyorum kendimi ve ayrıca geçmişi de tertemiz yani yok diyodum böyle biri yok diyodum. ! Lanet olsun benim o durumum için çok perişan oldu alkole vuruyo kafası atıyo gece gece çıkıp dolaşıyo hava alıyomuş kış kış kendinden geçti. Napıcağımı bilmiyorum ben çok pişmanım ama ne kadar pişman olduğumu söylesem de lanet olsun o günlere lanet olsun ! Lütfen bana yardım edebilirmisiniz ? Bana akıl verebilirmisiniz ? :'(

eğer bu çocuk gece yalnız kaldığınızda dudağından bile öpmeyecek kadar bu konulara önem veriyorsa eminim ki senin daha önceden yaşamış olduğun şeyi her zaman böyle sorun edicektir.. şimdi de ileride de hiçbir zaman unutmıycaktır.. yani bu aranızda hep problem yaratacak çünkü erkek arkadaşın bu konulara çok önem veren biri anladığım kadarıyla.. evlendiğinizde de mesela sana kızdığında sinirlendiğinde sana karşı hep bunu dile getirebilir bu da seni çok çok üzer.. bu söylediklerim hoşuna gitmeyecektir ama üzgünüm ki böyle..

Back