Gecmisim..Bugünüm...Ya YARINIM?

Üzgünüm ama ben böyle bir evliliğin olabileceğini de yürüyebileceğini de sanmam
Geçmiş malesef geçmişte kalmaz
Sadece ikinizin bildiği bir olay olsaydı kalabilirdi
Ama üçüncü şahıslar biliyor olayları ve daha önce bir akrabasıyla çıkmışsın O da seninle ilgili bir sürü iftira atmış...Şu aşamada bunu söyleyen siz evlenince ne gibi tabirler kullanır zikretmek istemiyorum sen tahmin et artık.
Tek seçenek şu; sevgisine gerçekten inanıyorsan evlenip başka şehre gitmek, o çevreden akrabalardan tamamen kopmak. Fakat şu da var bugün sana inanıyorum diyen adam yarın ufacık bir tartışmada bunu önüne sürebilir...işin zor gerçekten

Eşimle nişanlıyken benim eski sevgilimde aynı yalanları söylemişti. Hatta ondan kürtaj olduğumu bile söylemişti. Hakikatende çok çok güzel kurgulamıştı. Biz atlattık ama çok zor kesinlikle. Hala kafasında soru işaretleri olduğunu düşünüyorum eşimin.
Ayrılık kararın doğru canım. Yaşına nazaran çok olgun davranmışsın. Kesinlikle arkasında dur,bu saatten sonra toparlanıp mutlu bir evlilik yaşamanız çok zor. Şartlarına göre aileni ikna edip taşınabilirsinde. Allah yardımcın olsun çok zor bu işler.

bende aynen senin gibi düsünüyorum arkadasım dost acı söyler bu ilişkinin gelecegi bu yazdıklarına maruz kalmak zorunda sanki. gönül isterki elbet olmasın ama olacagı bu konu sahibi arkadasım biraz daha objektif bak yasadıklarına ve bu ilişki yol yakınken bitir zaman her seye ilaçtır okuluda bitir ve uzaklas o diyardan daha sonra karsına yepyeni bir sayfa elbet acılır bence o zaman ciddi ilişklere yelken ac mavlam ömür boyu yardımcın olsun

allah yardımcın olsun....

çok zor olcak ama bunlarında üstedinden gelecksin inş...bende kızlara katılıyorum sağlıklı bi evlilk olmaz gibime sevgilinin kafasında soru işaertleri var onada yazık neye inanacğnın şaşırmış......

monütöre yakından bakarak ve gözlerim yaşararak okudum .mafoldumben keşke tecavüz olayını en baştan anlatsaydınız sizden duyması daha iyi olurdu erkek arkadaşınızın yerinde olsam bende inanmazdım size kafamda soru işaretleri kalırdı hem bu kişi akrabasıymış yani yüz yüze geleceksiniz ilerde buda ayrı bir sorun sizi kabul edip evlense bile geçmişiniz hep önünüze gelecek getirilecek.bir arkadaşımın başına gelmişti böyle bir olay kız bakire değildi ve sürekli erkek arkadaş değiştiriyordu.sonunda birini çok sevdi ve kaçtılar düğün felan yapıldı.düğünden bir ay sonra başladı huzursuzluklar.çünkü kız çocuğun amcasının oğlu dayısının oğluylada çıkmış ve bu adi insanlar karısı olduğu halde çocuğa bizle çıktı bizimle yattı felan anlatmışlar erkek tabi yediremiyor kendine kızla tartışmalar tartışmalarda kavgaya dönüyor sonra aile oğlunu şehir dışına gönderiyor git kafanı dinle düşün taşın gel diye aradan bir ay geçiyor ne bir ses ne bir nefes çocuk bir ay sonra geliyor kız bu arada 2 aylık hamile kıza gel annenlelere gidelimoturalım demiş kızda saf nerden bilsin takıyo kocasını koluna mutlu mutlu baba evine gidiyor.sen otur ben bi hava alıp geleyim diyor gidiş o gidiş kız arıyor gel nerdesin diye ama bizim erkek ben seni kandırdım bu iş burda bitti diyor kız ailesine rahmen bir kaç gün sonra kendi gidoyor hamileyim çocuğumuz olacak ne olur barışalım diye ağlıyor yalvarıyor ama kapı duvar bebek doğuyor adam vede ailesi bir gün gidip bakalım bizim bir çocuğumuz vardı nasıl iyimi eksiği gediği varmı diye sormuyolar bile.

ve çocuk rahatsızlanıyor hastaneye götürüyorlar kalbinde büyüme olduğu söyleniyor arkadaşım iki gözü iki çeşme babayı arıyor babanın dediğiyse şu banane çocuğun babası benmiyim bakalım diyor ve kız bir daha yıkılıyor ailesinin durumuda iyideğil zaten kız evlere temizliğe gidiyor çocuğuna bakıyor her hafta sakaryadan istanbullara geliyor tedavi için yeterki çocuğum iyileşsin diye ama yok malesef canım arkadaşım hiç yüzü gülmedi 3 gün önce annemlere gittim o kötü haberi aldım çocuk ölmüş daha 9 yaşındaydı yavrum benim ölüm onun için daha çok erkendi inanın çok üzgünüm gideyim teselli vereyim arkadaşıma diyorum ama henüz hazır değilim.bunları oku ve çok çok iyi düşün karar ver erkek MİLLETİmafoldumben

Ay ne kadar acı ya Allahım korusun :2:

okurken başım döndü valla...üzücü şeyler yaşamışşın gerçekten Allah yardımcın olsun bence ayrılmakla iyi yapmışşın daha yaşın küçük zaten kaldıramayacağın şeyler yaşamışşın kafanı dinle zamana bırak herşeyi biraz kendini dinle bu hayattan ne istediğini düşün ondan sonra önemli kararlar al

Sadece doğuda değil bugün türkiyenin en modern yerlerinde bile bekaret gerçekten önemli... Ben bu namusu bacak arasında arama düşüncesine katılmıyorum ama benim babam, eşim, kardaşim de dahil bütün türk erkeklerinin %99u bekarete önem verir. Erkekler güzel, zeki yada becerikli değil namuslu, dokunulmamış meyve ararlar ve kim ne derse desin bu böyledir. En moderni de en yobazı da aynı düşünür "Benim kadınıma ilk ben elimi değdirmeliyim." Televizyonlara, üniversitelere yada zengin insanlara bakma yalan hepsi...
Senin yaşadıklarına gelince biliyorum çok zor şeyler yaşadın ama k. bakma kendi düşüncelerimi söyleyeceğim.
Şimdi tecavüz bir yere kadar kabuledilebilir. Ama sen tecavüze uğradıktan sonra senin değerini gerçekten bilecek erkeği evinde beklemek yerine neden aradın? arandın? O çocukla hiçbirşey yaşanmadı diyorsun, doğru olabilir ama neden o karakterli biriyle gezerek adını çıkardın? Ya bilmiyorum ama ülkemizin namusa bakış açısı belli, sen onların gözünde "namussuz" kategorisine kolayca girebilecek potansiyel namussuz bir insanken neden evinde edebinle oturmayıp mutlu bir evlilik yapma şansını çöpe attın??
Bak ben istanbulun en "sözde" modern semtlerinden birinde oturuyorum ve seninle aynı yaştayım. Mahallemde bir kız arkadaşım senin yaşadıklarına paralel şeyler yaşadı, 5 yada 6 kişiyle gezdi tozdu onunda adı çıktı ve o da henüz 23 yaşında kurtarıcısıyla evlendi. Şimdi annemin anlattığına göre kocasından hergün dayak yiyormuş "benden önce kaç kişinin daha oldun?" diye.. Normalde inanmazdım anneme (annem herşeyi abartır ve kız çok severek evlendi) ama 1 ay önce migrosta karşılaştığımda eli yüzü mosmordu ve güneş gözlüğü kapatmıyordu morluklarını, dudakları patlamıştı dayaktan....
Bende 19 yaşında daha 3 ay önce evlendim, üniversite öğrencisiyim. Ama cem karacanın da söylediği gibi "namus belası" olayına inanıyorum. Ben ilk öpücüğümü bile eşime verdim, üniversite öğrencisi ve açık bir kız olmama rağmen evden dışarı çıkmazdım ki hala çıkmıyorum.
Sözün özü ; eğer mutlu bir evlilik yapmak istiyorsan evinde edebinle otur. Yoksa eşinin gözlerinin içine baktığı bir evlilk yapman gerçekten çok çok zor...

Fikirlerini sunan tüm arkadaşlara tşk ederim...
Fakat eklemek istediğim bir konu var!
Ben başıma gelenlerden hiç bir zaman utanmadım
Hiç bir zaman kendimi aciz zavallı görmedim.
Burdan bana acınmasını değil böyle birşeyin söz konusu olduğu bir durumda
Evlilik ne kadar sağlıklı olur diye sordum danıştım...
Zaten karekterime değilde bacak arama bakan bir adamla asla işim olmaz.
Ayrıca başımdan geçenler sadece tecavüz değil bir şerefsizin çok güzel kurgulayıp üstüme attığı iftiraydı asıl sorunum.
Ayrıca bi şahıs neden edebinle oturup evinde kısmetini beklemedin neden arıyorsun demişşş
Bunu neye dayanarak hangi cüretle söylediğini anlayabilmiş değilim hayatıma kimin ne şekilde girdiğini bilmeden benim aradığımı uydurmak haddine değil.
Ben bir ucube değilim aşk'a hayata kapalı olcam kendimi gizlicem...
Aramam zaten o beni bulur.
Hayatta okadar çarpık ilişkiler çirkeflikler varken bir genç kızın tecavüze uğraması hemcinslerim tarafından
bir suç, günahmış gibi lanse ediliyorsa vayyy halimize diyorum
Herkesi Vicadanıyla Başbaşa Bırakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…