• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmişim beni endişelendiriyor.

Alaskans

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2023
30
-4
1
24
Arkadaşlar ben bundan 3 sene kadar önce hata yaptım ve nude attım. Attığım kişiler Türkiye'de yaşamıyordu. Almanya'da da yaşıyorlardı ve Türk değillerdi bu yüzden endişe duymadım ve yaşımda küçük olduğu için cahillik yaptım. Ama daha sonra tekrar bu hataya düştüm ve bir kaç kişiyle daha yaptım bu yanlışı. Şuan elinde olduğuna emin olduğum iki kişi var. Biri beni tehdit etmişti sosyal medyada yayarım diyerek ama adımı falan bilmiyor gerçekte tanışmıyoruz ve sadece iki hafta kadar konuştuk. Diğeri tehdit etmedi ama elinde olduğunu biliyorum. Haftalardır doğru düzgün yemek yemiyorum. Tüm gün bunu düşünüp ağlıyorum. Ya ilerde başıma bir şey gelirse. Ya biri internete koymuşsa diye içim içimi yiyiyor. Napıcağımı bilmiyorum. Sizce korktuğum başıma gelir mi? Lütfen yargılamayın zaten çok pişmanım.

Arkadaşlar ben bundan 3 sene kadar önce hata yaptım ve nude attım. Attığım kişiler Türkiye'de yaşamıyordu. Almanya'da da yaşıyorlardı ve Türk değillerdi bu yüzden endişe duymadım ve yaşımda küçük olduğu için cahillik yaptım. Ama daha sonra tekrar bu hataya düştüm ve bir kaç kişiyle daha yaptım bu yanlışı. Şuan elinde olduğuna emin olduğum iki kişi var. Biri beni tehdit etmişti sosyal medyada yayarım diyerek ama adımı falan bilmiyor gerçekte tanışmıyoruz ve sadece iki hafta kadar konuştuk. Diğeri tehdit etmedi ama elinde olduğunu biliyorum. Haftalardır doğru düzgün yemek yemiyorum. Tüm gün bunu düşünüp ağlıyorum. Ya ilerde başıma bir şey gelirse. Ya biri internete koymuşsa diye içim içimi yiyiyor. Napıcağımı bilmiyorum. Sizce korktuğum başıma gelir mi? Lütfen yargılamayın zaten çok pişmanım.

Sen attığından pişman değilsin, sadece rezil olmaktan korkuyorsun.
Yayılmayacağını bilsen atmaya devam edersin.
Hata bir kere iki kere olur sürekli değil.

Adamların vicdanına kalmış birşey.

Basina gelirse dava edersin.
Bosuna canini sikmaya gerek yok olabilecegi kesin olmayan şeyler icin.
Olunca sıkarsın :)
Hatta o zaman bile uzulmene gerek yok.
Yaptığın her seyin arkasinda dur, yanlis bile olsa.
Kimseye de çıplak foto atmayin yav, tanımadığım herif ne diye benim vucuduma bakip şeyini avuclasin.

Bunu yapmada ki amacın ne cok merak ettim. Zevk mi oluyorsun bunu yaparken

Basina gelirse dava edersin.
Bosuna canini sikmaya gerek yok olabilecegi kesin olmayan şeyler icin.
Olunca sıkarsın :)
Hatta o zaman bile uzulmene gerek yok.
Yaptığın her seyin arkasinda dur, yanlis bile olsa.
Kimseye de çıplak foto atmayin yav, tanımadığım herif ne diye benim vucuduma bakip şeyini avuclasin.
Ya gençleri biz ne anlayacaz. Tanımadan fotolu motolu sexting tanışınca uygulama kısmı.

Sen attığından pişman değilsin, sadece rezil olmaktan korkuyorsun.
Yayılmayacağını bilsen atmaya devam edersin.
Hata bir kere iki kere olur sürekli değil.

Adamların vicdanına kalmış birşey.
Hayır çok pişmanım. Ne kadar tövbe ettiğimi bilmiyorsunuz.

Back