• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmişe rağmen birini nasıl kazanırsınız ?

Ay kusura bakma ama sen nejdeti haketmiyorsun eğer deseydin ki onunla zamanında yaşadığımız güzel günleri sonradan farkettim onu daha iyi anladım falan desen neyse.Ama evrak çantası bilmemne kariyerle gördüm şimdi onu geri istiyorum dersen hiiiç kusura bakma senin yerin onun yanı değil.Hiç bulaşma bu insana rahat bırak.Ayrıca kına yakılmış erkek saçı hiç görmedim yaw yakışır mı hiç çok saçma :27:

Nejdet, Erdal isimlere bak yaa:9: Eski Türk filmi gibi senin isminde ya Vildan ya da Handan di mi :9:
Çocuk demedi mi bir zamanlar ezik, kendine güvensiz fakir ama gururlu bir çocuk vardı :9:

eee etme bulma dunyası[
ne demısler ,alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste :ssz:
nejdetı rahat bırakmanı tavsıye edebılırım ancak

Son düzenleme:
sana bi karışım yapıyorum
nejdetin zekası evrak çantası top sakalı ve kınalı saçı
erdalın da çapkınlığı = vahdettin :27: böyle bi karışım lazım sana :51:

Güzel hikaye..
....

Bedenime ve statüme aldırmadan benim yanımda olduğuna seviniyordum diyorsunuz, ama şimdi siz bunları ona yapıyorsunuz.

Belli ki çok erkekle çıkmaktan(bu tabiri anlamıyorum) artık yorulmuşsunuz, şimdide elindeki evrak çantasına tav olduğunuz Nejdet'i kaçırmak istemiyorsunuz.

Neden bu kadar kurcalıyorsunuz hayatı ?

Eksik yanınız herneyse onu tamamlamanın yolunu bulun..

ve evrak çantası vardı. saçına ise kına sürmüştü. birbirimizi görünce birkaç dakika donduk kaldık daha sonra sanki kazık atan sanki benmişim gibi mahçup şekilde konuşmaya başladık.

aşk bana pek mutluluk getirmedi fakat nejdet bana düzgün bir insan olmayı, sevgiyi ve değer vermeyi öğretmişti. 20 yaşın verdiği hormonlarla onu o gün farkedemedim fakat şimdi nejdeti geri istediğimi biliyorum, ayaküstü 5dk. konuşmamızdan bunu anladım. üstelik benden sonra da hiçkimse olmamış hayatında.

hikayenin buralarina bayildim...5 dk ayaküstü konusunca senden baska kimse olmadi mi dedi?

hadi o dedi sende yedin mi?

kinali olmasi demek aptal olacagi anlamina gelmez sonucta onun evrak cantasi var...

yinemi fake konu yedik bizde yine ya :1:
adam mesajı yazdı çıktı hemde ilk mesajı offf:2:

sana bi karışım yapıyorum
nejdetin zekası evrak çantası top sakalı ve kınalı saçı
erdalın da çapkınlığı = vahdettin :27: böyle bi karışım lazım sana :51:

bende diyorum bunlar nereye kayboldu :1:

ya insanlar neden böle şeyler için zaman harcar ki amaç nedir :8:

hahah kızların yorumlarını okumadan yazmıştım ilk mesajı. yahu bari türk filmi ismi gibi isimler bulmayın :52: işiniz yok bu samimi ortamda kendinize kendiniz gibi samimiyetsiz ortamalr bulun:51:

Son düzenleme:
tabı sende nejdetı öyle evrak çantasıyla kınalı saçıyla görünce tekrar aşkın depreştı :32:
şımdılık nejdetle ıdare edebılırsın
belkı erdal kuzenınden boşanır tekrar sana döner sonra nejdetı yıne bırakırsın :35:

Olan yıne kınalı nejdete olur :35:

Allah iyiliğinizi versin emi.
Cam siliyordum bir kahve arası vereyim dedim. İyi ki vermişim. Ne güldüm yorumlara anlatamam:27:

Konu sahibi; 20 yaşında hormonların verdiği etki, 26 yaşında ne hale gelir düşünmek bile istemiyorum.
Kesin çözüm. hormonlarını aldır, nejdete geri dön. O doğru erkek.
Ama kınalı olması, senden sonra hayatına kimsenin girmemiş olması, biraz düşündürmedi değil.
:27:

Back