- Konu Sahibi akisinabiraktim
-
ilaçların faydasını bir anda zaten göremezsin belli bir zaman kullanman gerekiyor.ilaca göre değşiyor sanırım bazısı 1 hafta bazısı 2 hafta.ilaca devam et kendine oyalanacak şeyler bul kitap olur dizi olur film olur..neyi seviyorsan ona yönel..yalnız kalmamaya çalış ailen,arkadaşların kim varsa.dua et bir de biliyorsan..tövbe et Allah'a sığın..
merhaba arkadaşlar ben geçmişteki olaylar hatalar pişmanlıklar bunlardan bir türlü kurtulup önüme bakamıyorum hayattan zevk alamaz hale geldim herşey boş geliyor..geçmiş yüzünden asla mutlu olamayacakmışım gibi geliyor. Psikyatriste gittim obsesif kompülsif bozukluk dedi SELECTRA 100 mg verdi ama ben bir faydasını göremedm sizce ilaçla bu durum düzelebilir mi???
geçmiş her ne kadar varsa,gelecekte o kadar var bunu unutma!
merhaba arkadaşlar ben geçmişteki olaylar hatalar pişmanlıklar bunlardan bir türlü kurtulup önüme bakamıyorum hayattan zevk alamaz hale geldim herşey boş geliyor..geçmiş yüzünden asla mutlu olamayacakmışım gibi geliyor. Psikyatriste gittim obsesif kompülsif bozukluk dedi SELECTRA 100 mg verdi ama ben bir faydasını göremedm sizce ilaçla bu durum düzelebilir mi???
yorum yapan herkese cook tsk ederim ilaç mideme dokundu kullanamıyorum... Allah a sığınıyorum sadeceama yakın zamanda bi psikologa gitmek iyi gelecek sanırım.yoksa aşamayacağım bunu cünkü kmseyi görmek konuşmak vs istemiyorum bu yaşta hayatı zehir ettim kendime bu böyle nasıl gidecek ömrümün geri kalanı bununla gecerse cok mutsuz yasayacağm cünkü...
evet bende duydum ama yasadığım yerde bu uygulamayı yapan doktor bulamadım..merhabalar, EMDR terapisi hakkında mutlaka netten araştırma yapmalısınız, sizin için olumlu sonuçlar verirmiş gibi geliyor bana, geçmiş anıların etkisini azaltan bir terapi yöntemi. tavsiyeediyorum.com dan bunu uygulayan psikologlar bulabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?