• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmişe, hatalara pişmanlık ! takıntı! yardııımmmm!!!!!

akisinabiraktim

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2013
560
12
16
34
Diğer
merhaba arkadaşlar ben geçmişteki olaylar hatalar pişmanlıklar bunlardan bir türlü kurtulup önüme bakamıyorum hayattan zevk alamaz hale geldim herşey boş geliyor..geçmiş yüzünden asla mutlu olamayacakmışım gibi geliyor. Psikyatriste gittim obsesif kompülsif bozukluk dedi SELECTRA 100 mg verdi ama ben bir faydasını göremedm sizce ilaçla bu durum düzelebilir mi???

ilaçların faydasını bir anda zaten göremezsin belli bir zaman kullanman gerekiyor.ilaca göre değşiyor sanırım bazısı 1 hafta bazısı 2 hafta.ilaca devam et kendine oyalanacak şeyler bul kitap olur dizi olur film olur..neyi seviyorsan ona yönel..yalnız kalmamaya çalış ailen,arkadaşların kim varsa.dua et bir de biliyorsan..tövbe et Allah'a sığın..

ilaçların faydasını bir anda zaten göremezsin belli bir zaman kullanman gerekiyor.ilaca göre değşiyor sanırım bazısı 1 hafta bazısı 2 hafta.ilaca devam et kendine oyalanacak şeyler bul kitap olur dizi olur film olur..neyi seviyorsan ona yönel..yalnız kalmamaya çalış ailen,arkadaşların kim varsa.dua et bir de biliyorsan..tövbe et Allah'a sığın..

yapmaya çalışıyorum bunları ama gözyaşlarım dinmiyor gercekten cok kötüyüm resmen herseyden vazgectim sadece nefes alıyorum..ne olur yardm edin:(

merhaba arkadaşlar ben geçmişteki olaylar hatalar pişmanlıklar bunlardan bir türlü kurtulup önüme bakamıyorum hayattan zevk alamaz hale geldim herşey boş geliyor..geçmiş yüzünden asla mutlu olamayacakmışım gibi geliyor. Psikyatriste gittim obsesif kompülsif bozukluk dedi SELECTRA 100 mg verdi ama ben bir faydasını göremedm sizce ilaçla bu durum düzelebilir mi???

merhaba canım, ilk kez burada birşey yazıyorum biraz içine kapanık biriyim. bu yüzden bir psikoloğa gitmeye başladım. bana kesinlikle ilaç kullanmamam gerektiğini söyledi. ne olursa olsun ilaç insanları uyuşturur dedi. sorunlarımız farklı ama çok ciddi olmadıkça kullanmaın çok zararlı olduğunu söyledi. bence sen de kullanma. sorununu telkinle çöz. bunun içinde bir psikoloğa git. yeni gitmeye başladığım psikoloğu tavsiye edebilirm. kendisi çok iyi, beni iyi hissettiriyor. daha yeni başladım ilk randevumu almıştım dün, ama oldukça iyiymiş zaten tavsiyeyle gitmiştim. o olmadı başka birine de gidebilirsin. ama telkin yapabileceğin birine git derim ben

ilaç çare değildir bu gibi durumlarda inanın..tanıdığım bi doktor bana öyle demişti..ilaç sadece uyuturmuş..hatalarla yada sorun her neyse kişinin kendisinin bununla mücadele etmesi gerekir bence.yoksa ilacı bugün kullan yarın o ilaç bitince ne yapacaksın?bence güçlü olup yenmelisin....dikkatini başka şeylere ver.mesela kitap oku,spor yap,sanat dallarıyla ilgilen,hobilerini yap..vs
geçmiş her ne kadar varsa,gelecekte o kadar var bunu unutma!

Pismanlik duyabilem insan vicdan sahibi insandir.. Her birimizin o kadar cok gunahi var ki.. Fakat Rabbim gunahlari ortmekte zifri karanlik gece gibidir.. Sadece O ve sen bilirsin.. Pismanlik duyarain tovbe edersin ve hatani tekrarlamazsin.. İlaclarin faydasina da inaniyorum tabii ki.. Ama sana bir tavsiyem olacak bilmem ne derece inanirsin..

Abdestini al ve seccade basina otur.. İcindem gecenleri el acip Rabbine anlat.. Zaten O seni senden iyi bilendir.. Dua et.. insirah suresini oku.. İlaclar ile birlikte birazda ibadet ile tedavi olmaya calis..

Benimde yasadigim bazi seyler oldu o psikolojiden hem bu az yukarda yazdiklarim sayesinde hemde esimin destegi sayesindr kurtuldum..

Sende basarabilirsin.. Hayat boş gerçekten.. Doldurmak bizim elimizde (guzel ve iyi seylerle).. :16:

merhaba sevgili akışınabıraktımmm, bu sitedeki ilk mesajımı yazıorummm, bazı yorumlar yazılmış dini içerikler taşıyan, tabi ki onlar insanı iyi hissettirebilir ve katılıyorum da, o söylenenleri de yap ama uzmanına gidip danışmazsan hiçbir zaman iyi olamazsın, mesela bir arkadaş telkin demiş ilaç yerine, açıkçası ben de ilaca karşıyım telkinle sorunlarından kurtulabilirsin, bir arkadaş kendi doktorunu tavsiye edebilirim demiş, belki de işine yarayabilir belli olmaz, emin ol sorunlarından kurtulcaksın hiç endişelenme,çok öptm seniii, olumlu olmaya çalış

Yeni bir uğraş,meşguliyet...
Geçmişe sünger çekme de en iyi ilaçtır.
Geçmiş geride kaldı unutma...ama unutmaya çalış...
Elbette unutamazsın her ne yaşadıysan,yaşattıysan...
Ama her cümlenin sonunda bir nokta vardır.
Hayatta pişman olduklarmızı ancak doğrularla düzeltebiliriz...
Bunu başarmak bizim elimizde telkin ya da ilaç bir yere kadar.
Biz istersek ama çoook istersek başaramayacağımız hiçbirşey yoktur.
Allah kul tevbe edince affeder ve tevbe ettiğinin hesabı sorulmaz inşaallah...
Bizim O na verecek hesabımız var sadece tevbe edince hesap kapanır buna inan.
Ve üzülme her gün güneşin doğuşuyla başlar ,bundan sonrasını sabah güneşi doğar gibi düşün.
Geçmişi unut güneş battı gece üstünü örttü yeni güne bak sen , ÜZÜLME...

yorum yapan herkese cook tsk ederim ilaç mideme dokundu kullanamıyorum... Allah a sığınıyorum sadece:( ama yakın zamanda bi psikologa gitmek iyi gelecek sanırım.yoksa aşamayacağım bunu cünkü kmseyi görmek konuşmak vs istemiyorum bu yaşta hayatı zehir ettim kendime bu böyle nasıl gidecek ömrümün geri kalanı bununla gecerse cok mutsuz yasayacağm cünkü...

yorum yapan herkese cook tsk ederim ilaç mideme dokundu kullanamıyorum... Allah a sığınıyorum sadece:( ama yakın zamanda bi psikologa gitmek iyi gelecek sanırım.yoksa aşamayacağım bunu cünkü kmseyi görmek konuşmak vs istemiyorum bu yaşta hayatı zehir ettim kendime bu böyle nasıl gidecek ömrümün geri kalanı bununla gecerse cok mutsuz yasayacağm cünkü...

merhabalar, EMDR terapisi hakkında mutlaka netten araştırma yapmalısınız, sizin için olumlu sonuçlar verirmiş gibi geliyor bana, geçmiş anıların etkisini azaltan bir terapi yöntemi. tavsiyeediyorum.com dan bunu uygulayan psikologlar bulabilirsiniz.

merhabalar, EMDR terapisi hakkında mutlaka netten araştırma yapmalısınız, sizin için olumlu sonuçlar verirmiş gibi geliyor bana, geçmiş anıların etkisini azaltan bir terapi yöntemi. tavsiyeediyorum.com dan bunu uygulayan psikologlar bulabilirsiniz.
evet bende duydum ama yasadığım yerde bu uygulamayı yapan doktor bulamadım..:(

Back