Geçmiş veya geçememiş

elifffffE

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2024
168
55
22
Merhaba ben yaklaşık bir yıllık evliyim nisanlilik döneminde yapılan haksızlıkları unutamıyorum hatta her gece uyumadan önce aklıma geliyor uykularımı kaçırıyor karşılık versem içim soğur mu bilmiyorum ama kendi kendime onlarla kavga ediyorum bu cikmazdan nasil çıkacağım

Merhaba ben yaklaşık bir yıllık evliyim nisanlilik döneminde yapılan haksızlıkları unutamıyorum hatta her gece uyumadan önce aklıma geliyor uykularımı kaçırıyor karşılık versem içim soğur mu bilmiyorum ama kendi kendime onlarla kavga ediyorum bu cikmazdan nasil çıkacağım
karşılık verince için soğuyor açıkçası ben hep öyle rahatlatıyorum kendimi. ama yeni tartışmalar olunca da gündemi o tartışmalar meşgul ediyor bu sefer de. çelik gibi sinirlerin olsun söylenenlere her seferinde güçlü karşılık ver. bakıyolar ki sen pes etmiyorsun aman bulaşmayalım moduna geçiyorlar bir süre sonra. ayakları da kesiliyor ayrıca. bi taşla iki kuş

Aynı konuyu actin zaten ! Takıntılı olabilir misin ?

X