- 2 Temmuz 2023
- 8.860
- 24.577
Arkadaşlar görücü usulü nisanlandım daha önce ciddi düşündüğüm sevgilim vardı 3 yıl sonra beni aldattı ve ilişkimi bitirmek zorunda kaldım bulunduğumuz toplumdan dolayı bu durumu nisanlıma acıklayamadım 2 aylık görüşme sürecimiz oldu etraftakilerin duymasindan korktuğum için söylemedim şimdide söyleyemiyorum düğünümüze 10 ay kaldı napacağım bilmiyorum stresten hiç bisey yiyip içemiyorum çok zor durumdayım
Bahsettiğin konu ve kişi kim bilmiyorum. Yıllar önce üyelik açmıştım ve pasif bir şekilde okuyarak takip ediyordum forumu. Danıştığım meselenin bağlamından kopmazsak sevinirim. Gerçekten akıl almak ve benzer süreçlerden geçen varsa bilgi edinmek için bu başlığı açtımnora2010 bu konu biliyorum.
Yanılıyor olabilirim tabi ama 2014'te uyelik acip ilk mesaji bu baslik olunca şüphelendim.
O halde etiketledigim konuyu da okuyun. Konu sahibi hpv idi ve nisanlisi bilmiyordu, ona uzun uzun neler olacagini anlatmistik.Bahsettiğin konu ve kişi kim bilmiyorum. Yıllar önce üyelik açmıştım ve pasif bir şekilde okuyarak takip ediyordum forumu. Danıştığım meselenin bağlamından kopmazsak sevinirim. Gerçekten akıl almak ve benzer süreçlerden geçen varsa bilgi edinmek için bu başlığı açtım
Bi de kaç erkek kadında bu hastalığın olduğunu bile bile onunla evlenir? Konu sahibi geçmiş ilişkilerini sorun etmedim dediğine göre ilki olacak. Adam da ne hikmetse gitmiş bakire bi kadına aşık olmuş bak sen şu işe.Tamam hpv hiv kadar ciddi bir durum olmayabilir, yani en azından türüne göre diyelim. Ama o virüsü kapacağımı bile bile de o kişiyle evlenmem.
Sağlık her türlü şeyden önemli bence. O yüzden 7-8 aylık ilişkiyi çok rahat harcarım.
Erkeklerin çoğu rezil edip bırakır bence de.Bi de kaç erkek kadında bu hastalığın olduğunu bile bile onunla evlenir? Konu sahibi geçmiş ilişkilerini sorun etmedim dediğine göre ilki olacak. Adam da ne hikmetse gitmiş bakire bi kadına aşık olmuş bak sen şu işe.