Merhaba doktora gittim bugün, doktor siğili hiçbir şekilde çıkartmaya da bilirsin, vücuda girdikten sonra uykuya geçebileceğini söyledi. Bilgi olması açısından yazıyorum herkeseSiğil, hpv'li biriyle ilişki yasadıktan 3hafta ila 8 ay arasında ortaya çıkıyor..1 senede atılıyor. 5 sene imkansız. Aldatılmışsın net
Duygusal olmayın.Yarin size çocuğunuza da bulaşabilir.Ve bu devirde kimseye güvenmeyin.Öncelikle lütfen, önyargısız ve objektif olmanızı rica ediyorum. 7,8 aydır güzel giden bir ilişkim var. Karşımdaki insanla her anlamda uyumluyuz ve birbirimizi seviyoruz. Yaşlarımız da küçük değil. Dolayısıyla evlilik düşünebileceğimiz bir noktadayız. Hayatımdaki insanın benden önce ilişkisi olmuş bunu zaten en başından beri biliyordum ve sorun etmedim ancak son birkaç hafta içerisinde erkek arkadaşımda hpv kaynaklı siğillerin çıktığını öğrendik. Gerekli operasyon yapıldı bu konuda, doktor tarafından da bilgilendirildik. Ama benim içim rahat değil. Araştırdığımda vücudun bu virüsü atmasının çok uzun sürebileceğini de öğrendim. Böyle bir durumda siz olsaydınız ne yapardınız?
Yani?Merhaba doktora gittim bugün, doktor siğili hiçbir şekilde çıkartmaya da bilirsin, vücuda girdikten sonra uykuya geçebileceğini söyledi. Bilgi olması açısından yazıyorum herkese
Ben kendimi riske atmazdim, çok sevsem de zaten cesaret edemezdim kaldı ki 7-8 aylık bir ilişki. Bunun stresiyle mutlu olacağıma da inanmam.Hayır şu an için birlikteliğimiz olmadı. Ama benim de geçmişte başka insanlarla ilişkilerim oldu yüzeysel seviyede yani bakireyim fakat bende bu virüs mevcut değil. Düzenli kontrollerini de yaptıran biriyim
Kuzum zaten toplumun yarısında bu virüs genç yaşlarda gözüküyor ama zamanla bağışıklığı güçlü tuttukça bu virüs vücuttan atılıyor.Öncelikle lütfen, önyargısız ve objektif olmanızı rica ediyorum. 7,8 aydır güzel giden bir ilişkim var. Karşımdaki insanla her anlamda uyumluyuz ve birbirimizi seviyoruz. Yaşlarımız da küçük değil. Dolayısıyla evlilik düşünebileceğimiz bir noktadayız. Hayatımdaki insanın benden önce ilişkisi olmuş bunu zaten en başından beri biliyordum ve sorun etmedim ancak son birkaç hafta içerisinde erkek arkadaşımda hpv kaynaklı siğillerin çıktığını öğrendik. Gerekli operasyon yapıldı bu konuda, doktor tarafından da bilgilendirildik. Ama benim içim rahat değil. Araştırdığımda vücudun bu virüsü atmasının çok uzun sürebileceğini de öğrendim. Böyle bir durumda siz olsaydınız ne yapardınız?
HPV'nin birden fazla türü bulunuyor, bu türlerin arasında da siğil yapanlar ve yapmayanlar var. Yani sanırım dediğiniz senaryo mümkün olabilirPartnerlerden birinde hpv virüsü çıkıyorsa diğerinde çıkmıyorsa, çıkmayandan çıkana geçmiş olma olasılığı var mı ?
Tabiki evlenmem, erkekten çok kadının başına bela bu hastalık, yarın sizin başınız yanarsa o erkek ne kadar arkanızda duracak tartışılır. Doğursan bile erkekler viktoria secret mankeni gibi olsun kadın istiyor, hasta olsan belki arkasına bile bakmadan kaçacak.Öncelikle lütfen, önyargısız ve objektif olmanızı rica ediyorum. 7,8 aydır güzel giden bir ilişkim var. Karşımdaki insanla her anlamda uyumluyuz ve birbirimizi seviyoruz. Yaşlarımız da küçük değil. Dolayısıyla evlilik düşünebileceğimiz bir noktadayız. Hayatımdaki insanın benden önce ilişkisi olmuş bunu zaten en başından beri biliyordum ve sorun etmedim ancak son birkaç hafta içerisinde erkek arkadaşımda hpv kaynaklı siğillerin çıktığını öğrendik. Gerekli operasyon yapıldı bu konuda, doktor tarafından da bilgilendirildik. Ama benim içim rahat değil. Araştırdığımda vücudun bu virüsü atmasının çok uzun sürebileceğini de öğrendim. Böyle bir durumda siz olsaydınız ne yapardınız?
Hadi len oradanKendisi zaten bakir olmadığını söylemedi yani cinsel birleşme olmamış bir önceki ilişkisinde sürtünme yoluyla birkaç defa ilişki yaşamışlar. Hpv bu şekilde de yayılabiliyormuş
Pardon?Hadi len oradan
Vücuttan atmak mümkün değil mi? Yüzde 70/80 oranında 2,3 senede vücuttan atıldığını söylüyorlar ama. Araştırırken Süleyman Engin Akhan isminde bir doktor keşfettim kendisi de bu tezi savunuyor. Ne doğru ne yanlış gerçekten anlamadım.Geçmiş ilişkisi olması veya hpv taşıyıcısı olması sorun olmaz veya ona farklı bakmama neden olmaz. Kendim de hpv testi yaptırmış ve o psikolojiyi bilen biriyim erkeklerde herhangi bir hastalığa yol açmıyor ama kadında kansere yol açabiliyor. Vücuttan atma olayı doğru değil. O nedenle bir yakınlık ya da evlilik düşünemezdim her ne kadar duygum olsa da riske atmazdım kendimi bence düşünüp kendiniz için karar verin
Sağlik okuyorum ve benim kimi gittiğim doktor da atılmadığını söylemişti. Kimisi de atılır diyor. Görüş farklılığı çok fazla. Çünkü uçuk/herpes virüsü gibi bir virüs ikisi de dna yapılı bir virüs. Siğil yakma işlemi var ama kesin tedavi değil sadece semptomları ve siğilleri yok etmeye yönelik. Ama atılmasa bile bence asla korkulacak bir virüs değil sadece düzenli kontrol gerekiyor. Doktorum negatif çıktığımda bile aşı olmamı söylemişti tek çare aşı artıkVücuttan atmak mümkün değil mi? Yüzde 70/80 oranında 2,3 senede vücuttan atıldığını söylüyorlar ama. Araştırırken Süleyman Engin Akhan isminde bir doktor keşfettim kendisi de bu tezi savunuyor. Ne doğru ne yanlış gerçekten anlamadım.