Geçmişinle yarım kalanların var bilinçaltın henüz ayrılılıkları kabullenmemiş. Geçmişle bağlarını koparman lazım. YouTube da videolar var. Geçmiş bağlardan kurtulma yaz çıkar. Mutlaka dinlemelisin.
Dolunay günlerini değerlendir yaz kağıda ve yak. Aslında en güzeli bağ koparma şekildir. Defalarca yap bir müddet sonra bunun soyadı neydi yaaa!!! Falan olacaksınBen de bağ koparma hep ters tepiyor neden böyle oluyor bilmiyorum. Normalde o denli etkisi olmayan insanla bağ koparma yapınca daha çok aklıma geliyor ve sinirleniyorum. Sebebini hiç çözemedim bunun
Gerçekten mi ya ? Siz denediniz etkisi oldu mu ? Bana özelden nasıl oldugunu anlatırsanız çok memnun kalırım inan kiDolunay günlerini değerlendir yaz kağıda ve yak. Aslında en güzeli bağ koparma şekildir. Defalarca yap bir müddet sonra bunun soyadı neydi yaaa!!! Falan olacaksın
Merhaba bende ise yaradı çok da takıntılı olduğum biriydiGerçekten mi ya ? Siz denediniz etkisi oldu mu ? Bana özelden nasıl oldugunu anlatırsanız çok memnun kalırım inan ki
Evet yaradı. Çok toksik bir ilişkim vardı. 3 yıl ayrılıp barışmaktan helak olmuştum ailem arkadaşlarım herkesi kaybetme noktasına gelmiştim. Çokta çapkın birisiyimdir öncesinde ve sonrasında da saçma sapan bir sürü insanla konuşmuştum. Hepsini a4 kağıdına yazınca arkalı önlü 2 sayfayı bulduğunu biliyorum. Ama hepsi geride kaldı şu an ne halde oldukları umrumda bile değil. Sonrasında eşimle tanıştım aşık oldum hemde daha önce olmadığım kadar. Ve yanındayken hiç olmadığım kadar huzurlu olduğumu hissettim olabildiğim kadar doğaldım eşimde çok doğaldı. 6 ay içinde evlendik 1 buçuk yıl içinde bebeğimiz oldu şimdi onu büyütüyoruz. Geçmişimdeki herkesi affettim ve onları serbest bıraktık. Ruhumu onlardan kurtardığıma inanıyorum. Özelden yazarsanız nasıl bir yol izlediğimi kısaca anlatmaya çalışırım.Gerçekten mi ya ? Siz denediniz etkisi oldu mu ? Bana özelden nasıl oldugunu anlatırsanız çok memnun kalırım inan ki
Siz nasıl yaptınızMerhaba bende ise yaradı çok da takıntılı olduğum biriydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?