- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
teşekkürler cnm kaç tane kime okuayım şimdi bir de ne zamana kadarsen son oluver canım :) .hoşgeldn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkürler cnm kaç tane kime okuayım şimdi bir de ne zamana kadarsen son oluver canım :) .hoşgeldn
cnm günlük okuyoruz.hergün bir arkadaşa.bugün 2. sıradan hannaz arkadaşa okuyoruz.750 adet çekilecek.öncesindeteşekkürler cnm kaç tane kime okuayım şimdi bir de ne zamana kadar
tamam cnm hepsini okudum Hannaz arkadaşımın Allah günahlarını affetsin hayırlı dualarını kabul etsin inşallah cnm yarın kime okuyacağız ben şimdiden okurum olmaz mıcnm günlük okuyoruz.hergün bir arkadaşa.bugün 2. sıradan hannaz arkadaşa okuyoruz.750 adet çekilecek.öncesinde
33 adet 'Allahu Ekber'
33 adet 'La İlahe İllallah'
33 adet 'SuphanAllah' çekip sonra arkadaşa nyetlenp istiğfara geçebilirsin :)
olur canm.listeden bakablrsn sırada kim var.ona nyetlenerek okursun hayırlısıyla.Allah kabul etsin.tamam cnm hepsini okudum Hannaz arkadaşımın Allah günahlarını affetsin hayırlı dualarını kabul etsin inşallah cnm yarın kime okuyacağız ben şimdiden okurum olmaz mı
sayımız arttı sanırımE kızlar 1000 tane değilmiydi, niye 750 oldu ? Ben 1000 tane okumuştum,
hayatdenizolmasa icin okudum cnm Allahim afgeylesin dualarini kabul etsin ins.Topik şöyle isleyecektir:
Hergun bir arkadaşımız için "Estağfurullah" zikri yapılacak.
Öncesinde;
33 adet "La ilahe illallah"
33 adet "sübhan Allah"
33 adet "Allah-u Ekber"
Çektikten sonra sıra hangi arkadasta ise ona niyetlenerek kişi başı
750 "Estağfirullah" çekilecektir.
Duasi okunan kisi Hannaz
LİSTEMIZ;;;
1 M meleek9090 (okundu)
2 Hannaz
3 hayatdenizolmasa (750 okundu)
4 tubatesbih (okundu)
5 GURBET KUSU (750 okundu)
6 Yagmurun_kizi
7 SAliOsmanF (okundu)
8 @lilyumdelisi (1.000 okundu)
9 I Irmak-986
10 H hedak (okundu)
11 H hmtsyma (okundu)
12 ariyana (1.000 okundu)
13 Senfonim (750 okundu)
14 Sealand
15 gulbera (okundu)
16 @tkglcn (okundu)
17 T toprak89 (750 okundu)
18 songul (1.000)
19 rudecute
20 @melegim66 (okundu)
*'Rabbim inananlarla beraberdir.'
rudecute bugün ki arkadaşımızla başlayabilirsin.
KİŞİ BAŞI 750 ADET OKUYACAĞIZ.
LİSTEDE HERHANGİ BİR YANLIŞLIK VARSA BİLDİRİN LÜTFEN :)
Dualarda buluşmak ümidiyle