- 18 Aralık 2015
- 1.346
- 1.643
- 133
Canım Rabbim sifa versin insallah kardesine.Hanımlar kardeşim makina dan çıkartılmıştı. Yarın yoğun bakımdan çıkacaktı. Gece fenalasmis tekrar uyutulup makineye bağlanmış. Gostermiyorlarda devlet hast olunca böyle oluyor.goremiyoruz çok korkuyorum
Kuzum bnm acil şifalar versin Rabbim. Güzel dusunun inşallah en kisa surede iyileşip gorebilirsinizHanımlar kardeşim makina dan çıkartılmıştı. Yarın yoğun bakımdan çıkacaktı. Gece fenalasmis tekrar uyutulup makineye bağlanmış. Gostermiyorlarda devlet hast olunca böyle oluyor.goremiyoruz çok korkuyorum
Allah şifa versin duacıyız sağlığı içinHanımlar kardeşim makina dan çıkartılmıştı. Yarın yoğun bakımdan çıkacaktı. Gece fenalasmis tekrar uyutulup makineye bağlanmış. Gostermiyorlarda devlet hast olunca böyle oluyor.goremiyoruz çok korkuyorum
Allah ıslah etsin onu ya! Kumbara ya o insan kiyamaz almaya. Allahim iyi insanlar la karşılaştirsin canim bnm üzüldüm bak. Ama her şer de vardır bi hayır Rabbim sabrinizi arttirsin. İmtihan hepsiAllah razı olsun.geldi mi ust üste gelir.evime de hırsız girmiş bugünlaptop,kumbarada kzmn paraları vardı 500 milyon kadar hepsini alms.Allahtan ziynet eşyası yoktu.
okudum feyza icin Allah kabul etsinDERYA İÇİN EKSİKLER:
1-talena
3- H hmtsyma
HANIMLAR LİSTENİN BUGÜN KAPANMASI GEREKİYOR
DUASI OKUNACAK ARKADAŞ :SAliOsmanF (FEYZA)
LİSTE KAPANIŞ TARİHİ : 24.02.2016
KİŞİ BAŞINA OKUMA:2.259 (LA İLAHE İLLALLAH)
LİSTEMIZ;;;
1- M meleek9090 (MELEK) ------------------(
2-talena (ÖZGE) ---------------------------(
3-hayatdenizolmasa (DENIZ) -----------(
4-Yagmurun_kizi (DERYA) ---------------(
5-SAliOsmanF (FEYZA) ------------------(
6- Z zencefiltarcin (EMİNE) -------------------(OKUNDU)
7- I Irmak-986 (YASEMİN) ----------------(
8- H hedak (EDA) -----------------------------(
9- H hmtsyma (ŞEYMA) ---------------------(
10-ariyana (NUR) -------------------------(OKUNDU)...
11-Senfonim (ZEYNEP) ------------------(
12-Sealand (SEDA) ------------------------(
13-gulbera (YASEMİN) -------------------(OKUNDU)
14- @tkglcn (GÜLCAN)-----------------------(OKUNDU)...
15- T toprak89 (FATMA) --------------------
16- @rude girl (GİZEM) ---------------------(OKUNDU)
17- @melegim66 (MELTEM) ---------------
18-MorbidAngell (KADRİYE)------------(OKUNDU)...
19-masalolsunnn (ÖZGE)----------------(OKUND)
20- @Ecrin ensar bebek_elif (ELİF) ------(OKUNDU)...
21- M mrym99 (MERYEM) -------------------(OKUNDU)
22-bal10cukk (TUĞÇE) --------------------
23- @msgulerr (MÜRŞİDE) -----------------
24- K kartanem2 (SULTAN)------------------(OKUNDU)
25-evTik (BURCU) --------------------------(OKUNDU)
26-mycherie (CANAN) ---------------------
27-esmaaaaalarrr (SEMA) ---------------
28- U UCUBIRARADA (SERKAN-EBRU)--(OKUNDU)...
29-Hannaz -----------------------------------(
30- (NURAN ANNE)--------------------------(
31- F flower_83 --------------------------------(
Hanımlar kardeşim makina dan çıkartılmıştı. Yarın yoğun bakımdan çıkacaktı. Gece fenalasmis tekrar uyutulup makineye bağlanmış. Gostermiyorlarda devlet hast olunca böyle oluyor.goremiyoruz çok korkuyorum
Hayrını görmez inşallah. Ağlayanin malı gülene yaramazmış canım da polise falan şikayet ettiniz mi?Allah razı olsun.geldi mi ust üste gelir.evime de hırsız girmiş bugünlaptop,kumbarada kzmn paraları vardı 500 milyon kadar hepsini alms.Allahtan ziynet eşyası yoktu.
Canım kardeşin için bu gün yasin okuycam ve şifa dualarını okuycam inşallah Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallahHanımlar kardeşim makina dan çıkartılmıştı. Yarın yoğun bakımdan çıkacaktı. Gece fenalasmis tekrar uyutulup makineye bağlanmış. Gostermiyorlarda devlet hast olunca böyle oluyor.goremiyoruz çok korkuyorum
Üzülme canim Rabbim beterinden korusun.Canınıza bişey gelmesin yeter. O malıniz paranız da alana yaramaz sadakaniz olsun Rabbim misli ile size döndürür insallah.Allah razı olsun.geldi mi ust üste gelir.evime de hırsız girmiş bugünlaptop,kumbarada kzmn paraları vardı 500 milyon kadar hepsini alms.Allahtan ziynet eşyası yoktu.
ahh canim benim yaaa nasıl üzüldüm bilemezsin her duamda ismi ile ile dua ediyordum kardesimize.Icim ciz etti.Arkadaslar yogun bakimda olan yakinim Feyza cuma günü vefat etti.. Rabbimden sevenlerine sabir diliyorum henuz kucuktu 6 aylik bebegide annesiz kaldibilmiyorum cok zor sizlerden duanizi istiyorum yazik cok ûzüldük biz ailecek
Allah rahmet eylesin cok uzuldum nur icinde yatsin insallah bebeginede RABBİM cok iyi bir gelecek nasip etsin insallahArkadaslar yogun bakimda olan yakinim Feyza cuma günü vefat etti.. Rabbimden sevenlerine sabir diliyorum henuz kucuktu 6 aylik bebegide annesiz kaldibilmiyorum cok zor sizlerden duanizi istiyorum yazik cok ûzüldük biz ailecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?