Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yok canım doğrusun. yazmış,o kadar göz attim sayfalara nasıl dikkat etmemisim.Eşim kaza yaptı diye yazan GURBET KUSU degilmiydi ben mi yanlış gördüm @tkglcn 39.sayfaya bakabilirsin
sagol cnm ya cok sukur iyi atlatmis ya.GURBET KUSU geçmiş olsun bir sıkıntı yoktur inşallah
Amin amin canım tekrar geçmiş olsun Allaha emanet yaşıyoruz hepimizde kimin ne olacağı belli değil Rabbim kazadan beladan korusunsagol cnm ya cok sukur iyi atlatmis ya.
sadece sag ayaginda ezilme var.3 dikis atildi.bilegindede biraz acilma var.
bugun sargisini temizlediler sabah gorunce dusup bayilmisim. beni kan tutar normalde.
cok sukur bugunumuze ya dun cok kotuydu.korktum.herseyin basi saglik.RABBIM beterinden korusun hepimizi...
Otur 100 üstünden 0 ezberin zayıf kanaat de kurtarmiyo lisede hocayı delirten öğrenciler gibisin.bende zalım hocalar gibi oldum
Tamam bitanem coook gcmis olsun.Rabbim sağlık sıhhat nasip etsin hepimize ve tabi sevdiklerimize.@tkglcn cnm ben esimle ilgileniyorum giremezsem merak etme.
yasemin ve eda icin cuma gunu okumustum.icime dogmus sanirim.
(((teyzemede okundu yaz o okuyor her gun 1.000)))
Liste karsti okumayanlari da okundu olarak yazmışım,çocuk aglaynca dönuncr duzenlerim dedim düzenleme vaktim dolmuş. Neyse okuyanları evde ki not defterinden duzenleyecegim.nasılsa herkes okuyor maşallah bizlereHergun bir arkadaşımız için "Estağfurullah" zikri yapılacak.
Topik şöyle isleyecektir:
*Öncesinde;;;
-33 adet "La ilahe illallah"
-33 adet "sübhan Allah"
-33 adet "Allah-u Ekber"
Çektikten sonra sıra hangi arkadasta ise ona niyetlenerek kişi başı
750 "Estağfirullah" çekilecektir.
Duasi okunan kisi H hedak
LİSTEMIZ;;;
1 M meleek9090 -- (okundu)**
2 Hannaz --
3 hayatdenizolmasa -- (DENIZ)
4 tubatesbih -- (okundu)**
5 GURBET KUSU -- (AYŞE)--(okundu)
6 @DeryaLi-- (okundu)*****
7 SAliOsmanF --(FEYZA)--
8 Z zencefiltarcin --(okundu)
9 I Irmak-986 --(YASEMİN)--
10 H hedak (EDA)--
11 H hmtsyma (ŞEYMA)--(okundu)
12 ariyana (NUR)-- (okundu)*
13 Senfonim --
14 Sealand -- (SEDA)--
15 gulbera --
16 @tkglcn --(GÜLCAN)-- (okundu)*
17 T toprak89 --(FATMA) --(okundu)*
18 *songul --(okundu)*
19 rudecute --(GİZEM)--
20 @melegim66 --
21 MorbidAngell --
NOT:NİCKİNİN YANINA İSMİNİ YAZDIRMAK İSTEYENLER İSİMLERİNİ BİLDİREBILIR.
KIZLAR LİSTEDE HERHANGİ BİR YANLIŞLIK VARSA BİLDİRİN LÜTFEN HEMEN DÜZELTİRİM
'Rabbim inananlarla beraberdir.' Dualarda buluşmak ümidiyle