• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geçmiş geçmişte kalmıyor..

hangisini yapmalıyım

• bekle ve devam et konuşmaya belki askerden sonra değişir

OY: 3 7,3%
  • tamamen hayatından çıkar ve yoluna bak

OY: 36 87,8%
  • arkadaş olarak kalamam diyorsun ama mantıklısı bu kal

OY: 2 4,9%

• Ankete Katılan
    41

yevmiyefisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2017
167
39
28
herkese merhaba,
bir konu var içinden çıkamadığım bir türlü derdini tasasını uğurlayamadığım..
5 yıl önce ilk defa aşık olmuştum o benden daha cok seviyordu öyle cocukluk cahillik derken ayrılmıştık 5 yıl içinde ikimizinde hayatlarına bir kaç insan girdi tabii. 5 yıl sonra cıktı karsıma tekrardan bir süre konustuk bulustuk yemek yedik gezdik 1 sene oluyor konusuyoruz ama sevgili değiliz arkadaş olarak kalmak öyle zor bir secenekki zaten. şimdi askerde yazıyor bana ama canı sıkıldıgı icin yazdıgını biliyorum belki de farklı hislerle yazıyordur hic bilmiyorum. bazen acı cektim bazen sevgisinin verdiği sıcaklıkta ısındım. unutmak öyle zor ki. çok sevmek değil bu. çok istemek. sevdiğimi söyledim oda seviyordu mutlu edemeyeceğini söyledi. beklemelimiyim yoksa silmelimiyim dedim cokca sildim yazmadım ama yine yapamadım. herseyin öyle farkındayım ki. bugün acemisi bitiyor ve 1 günlüğüne gelecek. bulusalım demeyecek bilir gibiyim bunuda. siz olsanız ne yapardınız

Net bir şekilde konuşurdum istiyorsam onunla bir ilişkide olmayı. İstemiyorum diyorsa hayatımdan çıkarırdım böyle gitmez çünkü.

zaten kimse olsun istemiyorum ama midemin bulanması sacma geliyor
Madem öyle olmak zorunda değil.

Başkası olmasın diye kendinizi ateşe atamazsınız. Erkeksiz yaşanmıyor mu?
İşinize vern kendinizi, kariyerinize odaklanın, arkadaşlarınızla tatillere gidin. İlla ki geçer mide bulantısı :)

Sen onun için
herkese merhaba,
bir konu var içinden çıkamadığım bir türlü derdini tasasını uğurlayamadığım..
5 yıl önce ilk defa aşık olmuştum o benden daha cok seviyordu öyle cocukluk cahillik derken ayrılmıştık 5 yıl içinde ikimizinde hayatlarına bir kaç insan girdi tabii. 5 yıl sonra cıktı karsıma tekrardan bir süre konustuk bulustuk yemek yedik gezdik 1 sene oluyor konusuyoruz ama sevgili değiliz arkadaş olarak kalmak öyle zor bir secenekki zaten. şimdi askerde yazıyor bana ama canı sıkıldıgı icin yazdıgını biliyorum belki de farklı hislerle yazıyordur hic bilmiyorum. bazen acı cektim bazen sevgisinin verdiği sıcaklıkta ısındım. unutmak öyle zor ki. çok sevmek değil bu. çok istemek. sevdiğimi söyledim oda seviyordu mutlu edemeyeceğini söyledi. beklemelimiyim yoksa silmelimiyim dedim cokca sildim yazmadım ama yine yapamadım. herseyin öyle farkındayım ki. bugün acemisi bitiyor ve 1 günlüğüne gelecek. bulusalım demeyecek bilir gibiyim bunuda. siz olsanız ne yapardınız
Sen onun için kendini üzerken, dışarıda insanlar hayatlarını yaşıyorlar, sana acı vermesine daha fazla müsade etme derim.

Madem öyle olmak zorunda değil.

Başkası olmasın diye kendinizi ateşe atamazsınız. Erkeksiz yaşanmıyor mu?
İşinize vern kendinizi, kariyerinize odaklanın, arkadaşlarınızla tatillere gidin. İlla ki geçer mide bulantısı :)
işte bende aynı fikirdeyim hayatımda erkek olmak zorunda değil ama bazen ekilerden birine ihtiyacın oluyor huyunu suyunu biliyorsun bir sonraki söyleyecegi kelimeyide biliyorsun espri anlayısımız bile aynı böyle seyler hoşuma gidiyor

Back