- 8 Ocak 2024
- 8
- 2
- 1
- 26
- Konu Sahibi Hemsirehanim09
Kızlar konuya nasıl başlıcam bilmiyorum ama bu hastalıkla 4-5 senedir mücadele ediyorum içmediğim, denemediğim ilaç kalmadı geçmiyor geçmiyor geçmiyor. Ben nasıl kurtulcam bu hastalıktan hayatım zehir oluyor en küçük şeyi kafamda büyütüp düşünüp duruyorum ve düşündüklerim hep beni korkutuyor. İnsanlar, iş hayatı, değişik şeyler hep beni korkutuyor. Durduk yerde otursam bile hiçbir sebep yokken huzursuz oluyorum sürekli kalbim çarpıyor o an ne düşündüğümü bile bilmiyorum beynim kaos içinde oluyor resmen. Hiçbir şey yapasım gelmiyor, mutlu olamıyorum. Düşündüklerimin saçma olduğunu bende biliyorum ama bunları Yenemiyorum. Bazen ölmek bile istiyorum. Doktorum son bir ilaç verdi ve psikoloğa yönlendirdi devlet hastanesinde. Demek ki ilaçlar sana işe yaramıyor dedi. Konuşmayla da düzelecek şey olduğuna inanmıyorum çünkü çevreme dosta da anlatıyorum yine aynı durum devam ediyor. Ama yinede psikolog dan randevu aldım bakalım neler olacak. Acaba başka doktora mı gitsem napsam bilemedim. Benim durumumda olan var mı yada kurtulan var mı? Bana önerilerde bulunur musunuz nasıl kurtulabilirim?