- 27 Mayıs 2020
- 2
- 0
- 36
- Konu Sahibi ruzgargulu123
Merhaba. Bahcelievlerin neresinde bende gitmek isterim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl geçireceğiz doktora gitmek istemiyorumMerhaba
Acaba yanma sorununuz gecti mi? Bende de aynısı var
Benim yanmam sadece ilişki sonrası değil hep mevcut günlük yaşamımda devam ediyor beni bitirdi artık piskolojim bozulma aşamasında ne tetikliyor bilmiyorum kullanmadığım antibiyotik kalmadı vajinal enfeksiyon kendini sürekli tekrarlıyor çok dikkat etmeme rağmen doktor banada enfeksiyon varken çocuk olmaz diyor. Rabbim şifa isteyen herkese şifa versin çok zor illet bir rahatsızlıkkızlar marhaba ,
ağustosta evlendim geçen yıl kasım ayında çamaşırıma yeşilimsi sarımsı çok yoğun bir akıntı gelmesiyle doktora gittim vajinamın yanmasından oturamıyordum sonra doktor enfeksiyon ve yoğun iltihap var dedi 6 ay boyunca sürekli gittim doktra en son da geçmiş demişti bidaha gitmedim birde corona olayı girince zaten gidesim gelmedi yine dün akşam ilişkiden sonra eşimle bir yanma bir kaşıntı delircek gibi oluyorum hiç mutlu olamıyorum sebebini bilmiyorum doktorda enfeskiyon varken çocuk olmaz demişti çocukta istiyoruz korkuyorumda en son geçti deyince çok mutlu olmuştum ama şimdi yinemi başa döndüm diye çok üzülüyorum soğan kürü uyguladım geçen ay şimdi yine başladım
Canim hangi antibiyotikleri kullandin? Bu dertten bende muzdaribim yaa. Nefret ediyorum..Canım şuan yaşadığım şeyin aynısının birisinde olmasına çok sevindim 2 yıldır bu yanma için gitmediğim yer kalmadı idrar yolu enfeksiyonu yok vajinal enfeksiyon var sürekli antibiyotik kullanıyorum ama nafile bir çözüm bulanildin mi ben hayatta soğudum artık çok mutsuzum cayır cayır yanıyorum kimseye derdimi anlamıyor
Eşten de bulaşiyor. Bilgin olsun.Benim yanmam sadece ilişki sonrası değil hep mevcut günlük yaşamımda devam ediyor beni bitirdi artık piskolojim bozulma aşamasında ne tetikliyor bilmiyorum kullanmadığım antibiyotik kalmadı vajinal enfeksiyon kendini sürekli tekrarlıyor çok dikkat etmeme rağmen doktor banada enfeksiyon varken çocuk olmaz diyor. Rabbim şifa isteyen herkese şifa versin çok zor illet bir rahatsızlık
Arkadaşlar merhaba. Vajinal yanmayı 1 aya yakın yaşadım. Gittiğim profesör hiç oralı bile olmadı. Bakteriyel vajinoz dedi geçti. Çok ızdırabım var dememe rağmen hiç bir ilaç ya da öneride bulunmadı. Acı biber sürülmüş gibi yanıyordu. Centrum Clinic’in kurucusu Prof. Recai Pabuçcu’ya gittim. Bana bir vajinal uygulama yaptı. 30 saniye sürdü. Anında rahatladım. Bir de reçete yazdı. Uygulama da önerdi. Tüm ızdırabım geçti. Kesin çözümü var. Allah razı olsun. Muhteşem bir doktor. Lütfen gidin ve kurtulun.Eşten de bulaşiyor. Bilgin olsun.
Nasil bi uygulama yaptiki?Arkadaşlar merhaba. Vajinal yanmayı 1 aya yakın yaşadım. Gittiğim profesör hiç oralı bile olmadı. Bakteriyel vajinoz dedi geçti. Çok ızdırabım var dememe rağmen hiç bir ilaç ya da öneride bulunmadı. Acı biber sürülmüş gibi yanıyordu. Centrum Clinic’in kurucusu Prof. Recai Pabuçcu’ya gittim. Bana bir vajinal uygulama yaptı. 30 saniye sürdü. Anında rahatladım. Bir de reçete yazdı. Uygulama da önerdi. Tüm ızdırabım geçti. Kesin çözümü var. Allah razı olsun. Muhteşem bir doktor. Lütfen gidin ve kurtulun.
Normalde dr lar bunu pek onemsemiyo. Neo penotranla gönderiyolar. Halbuki bizim icin cok skntılı bi durum..Vajina içine 20 lik enjektörle bir sıvı verdi.
Öyle yaptım ben de...Bol bol su için, su detoksu yaptım bir hafta hep su içtim geçti