- 18 Mart 2013
- 745
- 94
- Konu Sahibi ruzgargulu123
Sonlarda yazılmış ama ben mantar sıkıntısını saçma sapan bir uzunlukta yaşıyorum şimdide hastayım.Gecen sene mantar olduğumda 15 günlük tedavinin sonunda bende yanma ile baş başa kaldım.Enfeksiyon kalmadığı için bunu yazmakta sakınca görmüyorum gynoflor flora düzenleyici kullandim sadece ve doktor yanmanın östrojen eksikliğinden olabileceğini söyleyip östrojen kremi verdi vajina içine sıkılan öyle şıp diye kesmedi ama üç dört güne yanma azalarak geçti.Yalniz östrojen hormonu kremin adını vermeyim doktor tavsiyesi olmadan kullanmayın ama ısrarcı olun denemek için.Yan etkileri var çünkü fazla almamak gerekiyor ben dozajini azaltarak kullandimFlora bozulmuş olabilir diye tedavi gördüm fakat işe yaramadı.dediğiniz gibi o bölgeyi unutmayı deniyorum fakat kendini unutturmuyor ani bir alevlenme bir yanma oluyor.asit dökülmüş gibi.sonra bi süre geçiyor tekrar oluyor.dediğiniz bir konuda çok haklısınız,aşırı derecede titiz davranıyorum ve sürekli yıkıyorum.fakat inanın flora bozulması yada tahriş gibi değil.içerden bir karıncalanma gibi.tarif bile edemiyorum.Allah kimsenin başına vermesin.gerçekten çok yordu beni çok bunaldım