- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
- Konu Sahibi ruzgargulu123
Enfeksiyon antibiyotige karsi direnc gostermis olabilir.bol bol kefir icmenizi oneririm.ve bol su
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet enfeksiyon oluyor arada özellikle kışın soğuk suyla yıkarsam suyu az içersem hamileyken çok fazla olurdu bazen deli olurduk yürüyemezdim sürekli de ilaç kullanamayizkiAkintin mi oluyor canim?enfeksiyon var mi sende de
Aynen canım genelde bu şikayetle gidince antibiyotik fitil veriyorlar ama kroniklestigi için tekrarliyoHah iste canim ben de cok su ictigimde ve cis yaptigimda yanma azaliyor gun icerisinde ama su icmeyince daha fena oluyorum o yuzden idrar yollarindan suphelenmistim
Haftaya tekrar gidicem doktora bakalım ne diyecekMerhaba,sizinle aynı durumdayım var mı çözüm bulan?
Gitseniz nolucak ki.sürekli bir krem tutturmuşlar ya da fitil.başka bildikleri var mı?Haftaya tekrar gidicem doktora bakalım ne diyecek
Benimki çok şu içerek ve sürekli sıcak suyla yıkayarak cok azaldı diyebilirim canım. Şimdi rahimde yara olmuş doktora onun için gidicemGitseniz nolucak ki.sürekli bir krem tutturmuşlar ya da fitil.başka bildikleri var mı?
Bir de sürekli havlu kağıt kullanıyorum ve her lavaboda değiştiriyorum canım çok nemli kalmasın diyeSevindim azalmasına.benim denemediğim yol kalmadı.sirkeli suyla yıkadım.sirkeli su içtim.sarımsak suyu sürdüm,her türlü antibiyotik krem ne ararsan içtim.fakat yanma geçmedi.idrar sonrası değil.genelde var.ne zamanlarda olduğunu kestiremiyorum.sanki asit dökmüş gibi yanıyor.kaşıntı yok başka şikayetim yok sadece yanıyor.hiç çözüm bulamadım yaklaşık 8 ay oldu.gitmediğim doktor kalmadı.çok yıprattı beni çookk
Merhaba obsesif enfeksiyon mu var dr ne diyor antibiyotik kullandin miSevindim azalmasına.benim denemediğim yol kalmadı.sirkeli suyla yıkadım.sirkeli su içtim.sarımsak suyu sürdüm,her türlü antibiyotik krem ne ararsan içtim.fakat yanma geçmedi.idrar sonrası değil.genelde var.ne zamanlarda olduğunu kestiremiyorum.sanki asit dökmüş gibi yanıyor.kaşıntı yok başka şikayetim yok sadece yanıyor.hiç çözüm bulamadım yaklaşık 8 ay oldu.gitmediğim doktor kalmadı.çok yıprattı beni çookk
Enfeksiyon yok.hiç bir şey yok.antibiyotik yinede kullandım.faydası yokMerhaba obsesif enfeksiyon mu var dr ne diyor antibiyotik kullandin mi
Sirke sarımsak falan son çaremdi zaten.öncesinde öyle bişey yapmadım.sadece batma iğnelenme ve yanma var.akıntı kaşıntı falan yok.bazı doktorlarda sinirlerle ilgili olduğunu söylüyor.nöroloji dahil her branşa muayene oldum neredeyse fakat hala bir çözüm bulamadım.kan idrar akıntı hepsi temiz.bulaşıcı hastalıklara bile baktırdım.hepsi negatif.sebebini bulabilsem gerçekten başa çıkabilirim,kendi kendime tedavi edebilirim.fakat sorunun ne olduğu yada nereden kaynaklandığı bilinmeyince daha çok sinir bozucu oluyor.doktor bakıyor bişey yok diyor.ya benim yaşadığım? Gerçekten delirmek üzereyimFloranız bozulmuş olabilir mi acaba
Kaşıntısız yoksa o bölgeyi bir süre kendi haline bırakın temiz tutmak şartıyla tabi.
Sirke sarımsak gibi şeyler tahriş etmiş olabilir.
Ben de iyilesir miyim acaba kendi haline biraksamVücut kendini denge haline geri getirir. Beslenmenize dikkat edin bolca probiyotik ve c vitaminli gidalar tüketin toparlayacaktır. Sürekli o bölgeyle uğraştığınız için hassasiyet oluşmuştur. Vücudun savunma sistemini guclendirin ve o bolgeyi unutun. Yine bir cozume ulaşamazsanız sinirlerle ilgilidir. Ama ben kendi haline bıraktığınızda iyileşeceğine eminim.
Kültür temiz cıktı diyorsunuz kaşıntı yok akıntı yok sadece yanma var. Bu durumda aklıma sadece floranın bozulmuş olması geliyor. Dr tavsiyesi ile bir flora düzenleyici alın çok canınız yanıyorsa. Bu tip rahatsızlıkları genelde çok titiz kadınlar yaşar. Intim mendil veya jel vs kullanmayin sadece su ile temizleyin. O bölge savunmasız kalmış bence. Flora kendini yenilerse sorununuzun çözüleceğini düşünüyorum. Beslenmenize dikkat edin bol su için toparlar. Flora düzenleyicisi de dr tavsiyesi olmadan kullanmayın. Her ihtimale karşıBen de iyilesir miyim acaba kendi haline biraksam
Ostrojen eksikliği ve kuruluktan oldugunu düşünüyorum ben de kesinlikle! Benim mesela reglime yakın feci yanma oluyor Bence ‘Amh’nıza da baktırın derim ben reglinin 2. Ya da3. Günü gidip baktırın “Amh”Her gün adaçayı için. Hem enfeksiyon varsa tedavi eder hem de hormonlar acısından yararı var adaçayının. Haftada bir de civanperçemi için. Belki akıntıya karşı aşırı hassasiyet oluşmuştur ve değdikçe acıma yanma yapıyordur. Ostrojen eksikliginden olabilir. Adet zamanina yakin artiyor mu sorunlariniz? Bi dikkat etmeyi deneyin hangi donemlerde daha fazla oluyor. Bagisikliginizi da kuvvetlendirmek için vitamin ve probiyotik takviyesi alın. Düzelir umarım.