Geçmeyen vajinal mantar

İlişki yaşadığını söyleyebilirsin. Hasta ve doktor arasındaki özel 1. derece yakını olsa da paylaşılmaz hasta istemediği sürece. Annenin seninle birlikte doktorun odasına girmemesi yeterli.
Şuan boşa kullandığın ilaçlardan daha fazla verim alırsın. Doktor yanlış teşhis koyup yanlış tedavi uyguluyor senin verdiğin eksik bilgi yüzünden..
Yakın zamanda gidip anlatacağım teşekkür ederim

Evet biliyorum. Kullanilan ilaclarida biliyorum. Konu sahibinin merakı ilac falan degil iliskiye girip girmediginin anlasilmasi.
Annemler çok baskıcı beni öldürürler o yapanıda şikayet edecektim ama bişey yapmayacaklar biliyorum yakınım öldü çocuklarının gözü önünde tabancayla vurdu eşini ona bişey yapmadılar beni mi kurtaracaklar

Hiç evlenmedim ve cinsel birliktelik yaşamamış biri olarak adetim ile alakalı gitmiştim doktora bende de mantar sorunu vardı doktora tek gittim ve doktor muayene etmeden önce 2_3 kere cinsel birliktelik varmı diye sordu muayene ederken ve sonrasında da ona göre ilaç yazıyor benim bildiğim
Anne doktorlar artık sadece hastayı alıyor diyebilir ve o şekilde muayene olabilirsin

X