Bu pap smear artı hpv .başından beridir beni anlamamakta ısrar ediyorsunuz .ben tek başına hpv dna testinden bahsediyorum görselleri de attım .virüs rahimagzinda değişimlere neden olduğu için sadece orada mevcut anlamı taşımıyor.akinti ile beraber vajen girişine de dökülüyor.tek bir virüs varlığı bile DNA tespiti için yeterlidir PCR da hadi canım yallah şimdi
Ezik miyim eziklemeye mi çalışıyorum bir karar ver artık sen de .olanı sordum niye zoruna gittiEzik misin kızım sen ya :)
Hele şükürYok biz bilmiyoruz egitimsiz kekolariz ve hic test yaptirmadik. Ben noktayi koydum herkesin kendi sagligi kendi bilir asla yazmayacagim benim icin bu konu kapandi
Yallah benim dilimde yok aptal misin kizim sen sana diyorum HPV DNA YAPTIRDIM. Iyilikten anlamiyosun gitmeye devam et de az daha yesinler parani iyi yapiyorlar sanaBu pap smear artı hpv .başından beridir beni anlamamakta ısrar ediyorsunuz .ben tek başına hpv dna testinden bahsediyorum görselleri de attım .virüs rahimagzinda değişimlere neden olduğu için sadece orada mevcut anlamı taşımıyor.akinti ile beraber vajen girişine de dökülüyor.tek bir virüs varlığı bile DNA tespiti için yeterlidir PCR da hadi canım yallah şimdi
Ezik olduğun için eziklemeye çalışıyorsun, sen kimsin bizi EZİKLEYECEKSİN Kİ ZATEN?Ezik miyim eziklemeye mi çalışıyorum bir karar ver artık sen de .olanı sordum niye zoruna gitti
Hakaret etmenek için sabır wdiyirum ama gerçekten süzme salaksın görsel attım yazı attım yine aynı seykeri söylüyorsunuz yahu Ara hangi lab a güveniyorsan sor sana cevap vereceklerdir illaki niye sormuyorsunYallah benim dilemde yok aptal misin kizim sen sana diyorum HPV DNA YAPTIRDIM. Iyilekten anlamiyosun gitmeye devam et de az daha yesinler parani iyi yapiyorlar sana
Eziklemeye cakistigimi siz iddia ettiginiz için sordum .sizde hangi labaratuvara güveniyorsanız artık arayın sorun bu şekilde hpv dna testi oluyor mu diye agzinizin payını alırsınızutfen arayın ve sorun .dün pek bir gerilmistiniz şimdi gülücük saçıp durmaniza sevindimEzik olduğun için eziklemeye çalışıyorsun, sen kimsin bizi EZİKLEYECEKSİN Kİ ZATEN?
hadi canım hadi demicektim ama diyim, sana bu bilgisizliğin ile iyi KAZIK YEMELER, ÜZERİNE SU İÇMEYİ DE UNUTMA
Ezik misin kızım sen ya :)
Ezik olduğun için eziklemeye çalışıyorsun, sen kimsin bizi EZİKLEYECEKSİN Kİ ZATEN?
hadi canım hadi demicektim ama diyim, sana bu bilgisizliğin ile iyi KAZIK YEMELER, ÜZERİNE SU İÇMEYİ DE UNUTMA
Senin gibi kabalaşmayayım dedim ama olmadı hakettin, seviyene olabildiğince inmemeye yine de özen gösteriyorum.Eziklemeye cakistigimi siz iddia ettiginiz için sordum .sizde hangi labaratuvara güveniyorsanız artık arayın sorun bu şekilde hpv dna testi oluyor mu diye agzinizin payını alırsınızutfen arayın ve sorun .dün pek bir gerilmistiniz şimdi gülücük saçıp durmaniza sevindim
Hpv testi kadında vajinal boğaz ve anal bölgeden alınan sürüntü ile de çalışılabilir diyor .konu kapanmıştır sizi gerizekanizla başbaşa bırakıyorum.oyle her şeyi cahil cesareti ile değil böyle ispat ile kapatirsiniz
Size görsel de attım hala aynı kafadasiniz.fazlasiyla soyuldugumu nerenizden uydurdunuz bilemedim şimdi yine bilip bilmeden atıyorsunuz .ayrıca siz coktaaan kabalastiniz bile şimdi boş yere hanımefendi tavırlar takinmaya çalısmayin gülünç duruma düşüyorsunuz .madem seviyem düşük size göre yazıp durmayın .cevaplarım size baya bir koymuş ki sabah beridir yazıyorsunuz .yarası olan gocunduSenin gibi kabalaşmayayım dedim ama olmadı hakettin, seviyene olabildiğince inmemeye yine de özen gösteriyorum.
Aramaya gerek yok, o lab. ların ticari menfaati olduğunu zaten tüm hocalar bas bas bağrıyor.
Hadi şimdi klavye delikanlılığını bırak da çok geç olmadan adam akıllı git bir test ver, bu da sana son kıyağım olsun, fazlasıyla soyulmuşsun zaten.
Hpv testi kadında vajinal boğaz ve anal bölgeden alınan sürüntü ile de çalışılabilir diyor .konu kapanmıştır sizi gerizekanizla başbaşa bırakıyorum.oyle her şeyi cahil cesareti ile değil böyle ispat ile kapatirsiniz
Doktorlardan sonra şimdi de labaratuvarlara ticari menfaat ile sucluyorsunuz bu ciddi bir iddiadır.bence yazdıklarınızı varsa akıl suzgecinden bir geçirin derimSenin gibi kabalaşmayayım dedim ama olmadı hakettin, seviyene olabildiğince inmemeye yine de özen gösteriyorum.
Aramaya gerek yok, o lab. ların ticari menfaati olduğunu zaten tüm hocalar bas bas bağrıyor.
Hadi şimdi klavye delikanlılığını bırak da çok geç olmadan adam akıllı git bir test ver, bu da sana son kıyağım olsun, fazlasıyla soyulmuşsun zaten.
Koymuş falan seviyen cidden yerlerde..Size görsel de attım hala aynı kafadasiniz.fazlasiyla soyuldugumu nerenizden uydurdunuz bilemedim şimdi yine bilip bilmeden atıyorsunuz .ayrıca siz coktaaan kabalastiniz bile şimdi boş yere hanımefendi tavırlar takinmaya çalısmayin gülünç duruma düşüyorsunuz .madem seviyem düşük size göre yazıp durmayın .cevaplarım size baya bir koymuş ki sabah beridir yazıyorsunuz .yarası olan gocundu
Yazmayacagimi soyledim ama senin icin yaziyorum. Birak ya ne hali varsa gorsun anlamayana davul zurna az demisler goz ardi et gitsin ne onemsiyorsunKoymuş falan seviyen cidden yerlerde..
Özellikle yapıyorlar derken???ağızda dilde lezyonları olanları okusaydiniz keşke bayan çok bilmiş.agiz mukozasınin kendini daha çabuk yenilemesinden bahsediyorsunuz.bu da virüsü rahimagzinda göre daha kısa sürede atabilir anlamına gelir ama ağızda barinamaz demek için baya baya cahil olmak gerekir ki hakkını veriyorsunuz tebriklerAğızdan numune alma testlerini özelikle yapıyorlar zaten, senin gibi bilgisizleri daha çok soymak için, hpv ağızda barınabilen bir virüs değil çünkü.
Biraz kaynak oku kaynak, dedim ya konuştukça konu hakkında ki bilgisizliğin iyice ortaya çıkıyor.
Sen bizi ticarethanelere yönlendirmek yerine, yaz bakalım hocaya bu konular hakkında sana ne diyecek.
Körle yatan şaşı kalkarKoymuş falan seviyen cidden yerlerde..
Canım ben İzmirde ünv de hocalık eden en iyi profesör dr’ una özel olarak gidiyorum, ama bilinçli bir şekilde, senin gibi ve kör cahil gibi hareket edip, önüme gelen yere atlamıyorum, sürekli araştırıyorum, bu hastalıkla mücadele ederken hergün yeni bir bilgi öğreniyorum kulaktan dolma bilgilerler değil, işin uzmanları ile ya da aklı başında hastalarla yardımlaşıyorum ok.Doktorlardan sonra şimdi de labaratuvarlara ticari menfaat ile sucluyorsunuz bu ciddi bir iddiadır.bence yazdıklarınızı varsa akıl suzgecinden bir geçirin derim
Ha şöyle ya.ikinize de görsel attım istediğiniz lab arayın sorun dedim anca laf yetiştiriyorsunuz en iyi bildiğiniz şey bu çünkü gerçekten içler acısı haliniz.Yazmayacagimi soyledim ama senin icin yaziyorum. Birak ya ne hali varsa gorsun anlamayana davul zurna az demisler goz ardi et gitsin ne onemsiyorsun