- 20 Mart 2018
- 70
- 15
- 26
-
- Konu Sahibi Dominiksylwwia
Simdi nasil gectimi iyi geldimi kremBende de aynı problem var 1 yıldır. Sizin yine iyiymis. 2 ayda bir 5 güne iyileşen bir yırtık. Benim o bölgede şikayetlerim hiç geçmedi. Başta çok ağrı acili diskilama, sonrasında yerini sürekli sizlamaya bıraktı. Her wc benim için korkulu rüya. Bir ara fakülte hocasina gitmiştim. Bana karışım krem reçete etti. Orada yara iyileşmesini hizlandiriyormus. Son kontrolumde %90 iyileştigini soylemisti. Yalnız bu hastalık o bölgeyi daralttigi için (kabiz olmasanız bile esnekligini kaybettiginden dolayi tam acilmiyor) şikayetler geçmiyor.
Çok afedersiniz ama birşey sormak istiyorum merak ettim makat yırtılması eşle makattan birlikte olunca mı yirtiliyor yoksa kabul olununcamı?Arkadaşlar biraz pis bir konu fakat çıldırcam. 11 aydır benim makat hastalığım var. Gitmediğim doktor hastane özel klinik kalmadı. İlk gittiğim de bana çatlak dendi. Krem falan kullandım hap vs bir sürü şeyler kullndım şu zamana kadar. Geçmeyince tekrar gittiğim ve hiçbir sorun olmadıını söylediler. Ama 11 aydır makatımda 2 ayda 1 yırtılma oluyor. Yanma acı oluyor. 5 gün sonra yok oluyor. Bir 2 ay sonra falan da yine aynı şekilde acı yanma oluyor. Devamlı tekrarlayıp geçiyor bu hastalık. Beslenmeme de dikkat ederim. Kabız olmam. Acı baharat vs yemem. Ama 2 ayda 1 bu tip acılarım olur.
Recetelimi aliniyor recetesizmiO kremi kullandığım dönemde ben de farklı bir problem daha olusmustu. Anismus denen durum. Wc esnasında anüs acilmiyordu ve cok siddetli agrim olmuştu. Buna gerçekten iyi geldi. Zaten o yaranın iyileşmesi için en iyi ilaçlar karışım kremler. O bölgenin kanlanmasini arttirip yara iyileşmesini hızlandırıyor. Ben faydasını görmüştüm. Kaç tl tam hatırlamiyorum ama 100 küsür liraydi sanırım. Ona benzer Locafen isimli bir krem var o ucuz aynı işi görüyor. Progtolog vb. Fitil ve kremler malesef ise yaramıyor. Oturma banyosu da yapıyordum ama geçiyordu.
Arkadaşım da zamanında aynı hastalıktan muzdaripti. 2 ay boyunca geçmemiş ve Botoks yaptırmıştı. Şimdi hiçbir şikayeti yok. Erken dönemde çaresine bakınca tekrarlama riski azalıyor.
Arkadaşlar biraz pis bir konu fakat çıldırcam. 11 aydır benim makat hastalığım var. Gitmediğim doktor hastane özel klinik kalmadı. İlk gittiğim de bana çatlak dendi. Krem falan kullandım hap vs bir sürü şeyler kullndım şu zamana kadar. Geçmeyince tekrar gittiğim ve hiçbir sorun olmadıını söylediler. Ama 11 aydır makatımda 2 ayda 1 yırtılma oluyor. Yanma acı oluyor. 5 gün sonra yok oluyor. Bir 2 ay sonra falan da yine aynı şekilde acı yanma oluyor. Devamlı tekrarlayıp geçiyor bu hastalık. Beslenmeme de dikkat ederim. Kabız olmam. Acı baharat vs yemem. Ama 2 ayda 1 bu tip acılarım olur.
Emzirenler kullanabiliyomu bekunisMerhaba
Merhaba. Benimde 1 ay öncesinde makat yırtığı sorunum vardı. Şubat ayında doğum yaptım ve çok kötü kabızlık geçiriyordum çareyi bekunis ilaci ve günde 2.5 litre suda buldum. Çok şükür 1 aydır çok iyiyim. Bekunis ishal yapıcı ilacı öneririm.
hamilelikte ne durumdasiniz kabizlik baslangicta oluyo ya。 suan o durdayimdaBende de aynı problem var 1 yıldır. Sizin yine iyiymis. 2 ayda bir 5 güne iyileşen bir yırtık. Benim o bölgede şikayetlerim hiç geçmedi. Başta çok ağrı acili diskilama, sonrasında yerini sürekli sizlamaya bıraktı. Her wc benim için korkulu rüya. Bir ara fakülte hocasina gitmiştim. Bana karışım krem reçete etti. Orada yara iyileşmesini hizlandiriyormus. Son kontrolumde %90 iyileştigini soylemisti. Yalnız bu hastalık o bölgeyi daralttigi için (kabiz olmasanız bile esnekligini kaybettiginden dolayi tam acilmiyor) şikayetler geçmiyor.
Kadın Doğum doktoruma bide çocuk doktoruma danışarak içtim 1 ay boyunca haftada 1 kes içtim. Ve çok işe yaradı kabızlığım son buldu ve kesinlikle günde 2.5 litre su ve kayısı meyve suyu bol bolEmzirenler kullanabiliyomu bekunis
Reçeteli olmasi gerekiyor. Damarları genislettiginden bazı hastalarda şiddetli baş ağrısı yapıyormuş. Bende yapmadı. İçeriğinde nifedipin denilen ilaç vardı sanırım. Tam hatırlamıyorum.Recetelimi aliniyor recetesizmi
Suan daha kötüyüm. Eskiden nerdeyse hergün wc ye giderdim. Şimdi barsaklarim durdu sanki. 3-4 günde bir cikabiliyorum. Meyve yiyerek bol su içerek durumu idare ediyorum. Hamilelikten dolayi ilaç kullanamiyorum. Doktora gitme firsatimda olmadı. Hem koronadan hem de ikiz bebeklerim var. Fırsat bulamadım. Kadin dogumcuya sordum. Dahiliyeye gitmemi söyledi barsak tembelliği için.hamilelikte ne durumdasiniz kabizlik baslangicta oluyo ya。 suan o durdayimda
Yeni basladiysa bu hastalık, size tavsiyem ne yapin edin mutlaka erken dönemde tedavi ettirin, kurtulun biran once. Surec uzayinca kroniklesiyor iyileşmesi çok zor oluyor. Sürekli tekrarlayan başa bela bir hastalık halini alıyor. Son çare ameliyat diyorlar. Onda da tuvaletini tutamama riski var. Hem de o bölgenin ameliyatları ve iyileşme süreci çok zor. Orayı bir daha eskisi gibi hissetmiyorsunuz.hamilelikte ne durumdasiniz kabizlik baslangicta oluyo ya。 suan o durdayimda
yeni degil malesef bekarkende vardi。 annem dugun oncesi yorganimizi yaparken yanind oturdum betonda herhalde ondan oldu aylarca cektim ilac verdi dr fayda etmedi kendiliginden agri azaldi simdi hamilelikle tekrar cikti ortaya napcam bilmiyom iskence gibiYeni basladiysa bu hastalık, size tavsiyem ne yapin edin mutlaka erken dönemde tedavi ettirin, kurtulun biran once. Surec uzayinca kroniklesiyor iyileşmesi çok zor oluyor. Sürekli tekrarlayan başa bela bir hastalık halini alıyor. Son çare ameliyat diyorlar. Onda da tuvaletini tutamama riski var. Hem de o bölgenin ameliyatları ve iyileşme süreci çok zor. Orayı bir daha eskisi gibi hissetmiyorsunuz.
Ben hiç onemsemedim. Acı çektim katlandim. 1 yıldır da yaşam kalitemi bozdu.
kuru meyve yiyorum bende bakalim。 ayyy ikizmisSuan daha kötüyüm. Eskiden nerdeyse hergün wc ye giderdim. Şimdi barsaklarim durdu sanki. 3-4 günde bir cikabiliyorum. Meyve yiyerek bol su içerek durumu idare ediyorum. Hamilelikten dolayi ilaç kullanamiyorum. Doktora gitme firsatimda olmadı. Hem koronadan hem de ikiz bebeklerim var. Fırsat bulamadım. Kadin dogumcuya sordum. Dahiliyeye gitmemi söyledi barsak tembelliği için.
Sizde büyük abdest sonrası akıntı geliyor mu makattanBende de aynı problem var 1 yıldır. Sizin yine iyiymis. 2 ayda bir 5 güne iyileşen bir yırtık. Benim o bölgede şikayetlerim hiç geçmedi. Başta çok ağrı acili diskilama, sonrasında yerini sürekli sizlamaya bıraktı. Her wc benim için korkulu rüya. Bir ara fakülte hocasina gitmiştim. Bana karışım krem reçete etti. Orada yara iyileşmesini hizlandiriyormus. Son kontrolumde %90 iyileştigini soylemisti. Yalnız bu hastalık o bölgeyi daralttigi için (kabiz olmasanız bile esnekligini kaybettiginden dolayi tam acilmiyor) şikayetler geçmiyor.