Surekli sol kasik agrisi yasayan varmi.siddetli degil sadece varligini hissettiriyor.son 3 aydir bebek beklerken kist mi acaba diye dusunmeye basladim.kist olupta adet yine duzenli olabilir mi.
Ayni kasik agrisi bende de oluyodu surekli test yaptm negatif cikti sonra kadın doguma gittim bisey yok dedi agri kasiktan kalcama ordan da butun bacağıma yayildi yuruyemez hale geldim. Megersem kemik iligi odemi olmus.en onemli belirtisi de kasik agrisiymis. 2 aydir koltuk degnekleri ile yurumeye çalışıyorum. Her kasik agrisi hamilelik belirtisi olmuyor malesef tedbirli olmakta fayda var
cok gecmis olsun,Allah acil sifa versin.
ah kesinlikle katiliyorum size maalesef. Su an her seyi hamilelige yoruyoruz ama ya ciddi bi seyse? Mr falan da istemiyorum su an, bebek varsa diye... Resmen kendi sagligimi riske atip adetimin gecikmesini bekliyorum.Ama beni suphelendiren sey, normalde hic boyle kasik agrim olmazdi. Ovulasyon haftamda yasadigim birliktelikten sonra basladi ve hala devam ediyor
Aynı şikayetten geçenlerde doktordayım sebebi enfeksıyona baglı rahım yarasıymış fitil falan verdı ama hikaye anlaşılan geçmedi sızde bı gıdın baktırın çünkü oysa tedavısıde uzun sürüyor ve hamilelige engel
Aynı sorunu yaşıyorum son üç aydır sağ kasık ağrısı yaşıyorum ilk ay kesin hamileyim dedim ama değilim şimdi bata 6 gün kaldı eğer hamile değilsem gidicem hem hormon testlerimi yaptiricam hem de sağ kasigimdan bacağına vuran bu ağrının nedenini sorucamSurekli sol kasik agrisi yasayan varmi.siddetli degil sadece varligini hissettiriyor.son 3 aydir bebek beklerken kist mi acaba diye dusunmeye basladim.kist olupta adet yine duzenli olabilir mi.
Aynı sorunu yaşıyorum son üç aydır sağ kasık ağrısı yaşıyorum ilk ay kesin hamileyim dedim ama değilim şimdi bata 6 gün kaldı eğer hamile değilsem gidicem hem hormon testlerimi yaptiricam hem de sağ kasigimdan bacağına vuran bu ağrının nedenini sorucam
Ben de de var bu agrı.Aynı sorunu yaşıyorum son üç aydır sağ kasık ağrısı yaşıyorum ilk ay kesin hamileyim dedim ama değilim şimdi bata 6 gün kaldı eğer hamile değilsem gidicem hem hormon testlerimi yaptiricam hem de sağ kasigimdan bacağına vuran bu ağrının nedenini sorucam
Ben hamileymisim şuan 11 haftalık aynı zamanda miyomum varmış sol tarafta ama gebelik öncesinde çok küçülmüş gorunmemis geçen hafta olcturdum 8 cm . sürekli takipteyiz. Ağrılarınızı hafife almayın sakın 9 hafta boyunca ne uyku uyuyabildim ne huzurum kaldı sürekli sancı çektim şuan daha iyiyim Rabbim saglikla sıhhatle size de nasip etsin inşallah meleğinizi Rabbim aratmasin kucaklarımızı boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesinBen de de var bu agrı.
Önce adetin 4.günü basladi solda. Uzun zaman da yürüdükçe artti. Durduk yere agridi. Bebek istiyoruz. 3 aydir olmadi. Korkmaya basladim.
Sizin nasil oldu agrilariniz,gecti mi?
Ilk sayfada yazdigimi oku tedbirli ol ortopoediye git kemik iligi odemi hamilelikte oluyoms genellikleAynı sorunu yaşıyorum son üç aydır sağ kasık ağrısı yaşıyorum ilk ay kesin hamileyim dedim ama değilim şimdi bata 6 gün kaldı eğer hamile değilsem gidicem hem hormon testlerimi yaptiricam hem de sağ kasigimdan bacağına vuran bu ağrının nedenini sorucam
Teşekkür ederim okuyacağım ayni zamanda hamileymisimIlk sayfada yazdigimi oku tedbirli ol ortopoediye git kemik iligi odemi hamilelikte oluyoms genellikle
Ins oyle bise deildir cok zor bi durum neler cektm evimi bile annemler gelip temizliyo yemegimi yapiolar.Teşekkür ederim okuyacağım ayni zamanda hamileymisim
Sancı yok ama her gün gün içinde gelip giden ağrı. Genelde sol taraf. Sinir bozucu bir ağrı. Üşüttüm diye düşündüm. Hafifledi biraz ama var. Çocuk da olmayinca korktum. Bakalim adet bitince doktora gidecegim. Kafam rahat etsin. Sürekli acaba ne var,kötü birşey mi var diye ödüm kopuyor.Ben hamileymisim şuan 11 haftalık aynı zamanda miyomum varmış sol tarafta ama gebelik öncesinde çok küçülmüş gorunmemis geçen hafta olcturdum 8 cm . sürekli takipteyiz. Ağrılarınızı hafife almayın sakın 9 hafta boyunca ne uyku uyuyabildim ne huzurum kaldı sürekli sancı çektim şuan daha iyiyim Rabbim saglikla sıhhatle size de nasip etsin inşallah meleğinizi Rabbim aratmasin kucaklarımızı boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesin
Ben hamileymisim ve hamilelikle birlikte miyomum oluşup büyümeye başlamış . Rabbim herkese sağlık sıhhat versin meleklerimizi de korusunIns oyle bise deildir cok zor bi durum neler cektm evimi bile annemler gelip temizliyo yemegimi yapiolar.
Merhabalar, aynı şekilde ovulasyon döneminden sonra benim de gün için sürekli kendsini hissettiren sol kasık ağrım var. İlk defa böyle oluyor. Bat a daha 6 gunum var. Sizin sonucunuz ne çıktı acaba?cok gecmis olsun,Allah acil sifa versin.
ah kesinlikle katiliyorum size maalesef. Su an her seyi hamilelige yoruyoruz ama ya ciddi bi seyse? Mr falan da istemiyorum su an, bebek varsa diye... Resmen kendi sagligimi riske atip adetimin gecikmesini bekliyorum.Ama beni suphelendiren sey, normalde hic boyle kasik agrim olmazdi. Ovulasyon haftamda yasadigim birliktelikten sonra basladi ve hala devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?