Tek çaresi papatya kürü.Antobiyotikle falan sonu gelmiyor.Kızlar selam yaklaşık 6-7 aydır asla geçmeyen baş ağrıları koku ve tat alma konusunda zorluk yaşıyorum ve burnuma tuhaf kötü koku geliyo 2 defa kbb doktoruna gittim 2 paket antibiyotik kullandım ama geçmiyo şimdide kulağıma kadar vurdu duymuyorumsinüzit ameliyatı olan varmı veya başka bir çaresi helpppp
Onura denedim maalesef olmadıTek çaresi papatya kürü.Antobiyotikle falan sonu gelmiyor.
Benimde kronikti canım ameliyat dendi.Bikmadan usanmadan yaptım bu yıl hiç atak geçirmedim hamd olsun.Atak gecirdigimdede hastanelik oluyorum kulak ağrısındanOnura denedim maalesef olmadı
Kulak ağrısı ve baş ağrısı en kötüsü zaten 2 defa acile koşarak gittiğimi biliyorum bu durumu yaşamayanlarda neden abartıyosun dıyolarBenimde kronikti canım ameliyat dendi.Bikmadan usanmadan yaptım bu yıl hiç atak geçirmedim hamd olsun.Atak gecirdigimdede hastanelik oluyorum kulak ağrısından
Ameliyatta çözüm değil diyorlar,sizin belirtileriniz nasıldıBen 2 ay önce oldum ameliyatını. Yaklasik 4 sene cektim. Benim mi kistlesmisti asla cozulmuyordu. Surekli kulagim cinliyordu vs. Ameliyat cok basitti. Sadece sonra tamponlar zorluyor 3 gun. Sonrasi rahat
Aynen kulak çınlaması yokta hafiften agrı başladı gibi,aşırı geniz akıntısı onun sonucunda mide bulantısı da yapıyorSurekli bas agrisi, kulak cinlamasi, tat koku kaybi, agzimda metalik tad one egildigimde firlayacakmis gibi olan goz
Kemik suyu denediniz mi?Onura denedim maalesef olmadı
Ben nöroloji ye gittim beni kbb doktoruna gönderdi şuan 3. Antibiyotik ilacımı bitirdm hala geçmedi kafayı yicem tam 6 ay oldu olcak bıktım artık hergün baş agrısı burnum tıkalı geniz akıntısı anlımın sağ köşesinde zonklama kulaklarım tıkalı tat koku kaybı gerçekten yaşayan bilir çok zor çocugmun kokusunu bile alamıyorm doktor her defasında ilaç yazıp gonderıyoBu nasıl bir ağrıdır ilk kez sünüzit oldum sanırım yoğun bir baş agrısı bir haftadır geçmedi burun alın kısmında zonklayıcı tarzda,üstüne diş ve kulak ağrısıda eklendi ve geniz akıntısı acayip var sanki başkasının kafasını benim kafama eklemişler,doktora gideceğim önce nörolojiye mi yoksa KBB ye mi gitmeliyim. Baş ağrısı korkuttu beni ama belirtiler sinüzit gibi ilk kesi yaşıyorum böyle bişey
Peki şuan baş agırısı hala devam edıyomu sizdeBen 2 ay önce oldum ameliyatını. Yaklasik 4 sene cektim. Benim mi kistlesmisti asla cozulmuyordu. Surekli kulagim cinliyordu vs. Ameliyat cok basitti. Sadece sonra tamponlar zorluyor 3 gun. Sonrasi rahat
Bende şimdi nörolojideyim korkuyorum hastane insanı geriyor,inşallah bişey çıkmazBen nöroloji ye gittim beni kbb doktoruna gönderdi şuan 3. Antibiyotik ilacımı bitirdm hala geçmedi kafayı yicem tam 6 ay oldu olcak bıktım artık hergün baş agrısı burnum tıkalı geniz akıntısı anlımın sağ köşesinde zonklama kulaklarım tıkalı tat koku kaybı gerçekten yaşayan bilir çok zor çocugmun kokusunu bile alamıyorm doktor her defasında ilaç yazıp gonderıyo
Nededi doktor acabaBende şimdi nörolojideyim korkuyorum hastane insanı geriyor,inşallah bişey çıkmaz
Nasıl kullanıcamKemik suyu denediniz mi?
Kaynatıp suyunu içiyorsunuzNasıl kullanıcam
Röntgene gönderdi sinüsler dolmuş dedi antibiyotik ve başka ilaç verdi onları kullanıyorum dünya varmış dedim ağrıyı kesti hemen ama antibiyotiği bir gün biraz geciktirdim direk ağrılar başladı inşallah geçerNededi doktor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?