• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Geçmeyen sabah öksürükleri

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Cankiriklarim

İki prens annesi 👑
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2017
4.217
5.571
158
32
1 yaşında oğlumda son 2,5 aydıe geçmeyen kuru öksürük var. Antibiyotikler bitirdi 3 şişe. Nebülizatör ile hava verildi ventolin cortair kullandı. Yok yok yok geçmiyor. Hayat kalitesini düşürecek kadar değil ancak her sabah 5-10 defa kuru kuru öksürüyor. Akciğer filmi çekildi temiz. Hatta ve hatta bronkoskopi yapıldı temiz. Anlam veremiyorum öksürüğüne. Alerji testleri yapıldı o da temiz…

Bu çocuklarda ki geçmeyen bitmeyen öksürük. 13 aylık kızım var aynı durum bizde de var geçmiyor bir türlü tam bitti diyrm geçti iki gün sonra gece öksürük sesiyle uyanıyorum Allah yardimcimi olsun gerçekten zor oluyor.

Benim kizimda aynisi. Su an kac gun oldu ventolin ve cortair veriyorum ama malesef hala oksuruyor. Hatta mide bulantisi ve karin agrisida basladi. Klamer antibiyotik kullaniyor. Ne yapacagimi sasirdim. Hangisi yan etki yapmis olabilir bilmiyorum.

Back