Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar selam ergenliğimden beri gecmeyen popo sivilcelerim var ozelliklede ic sivilce dediğimiz tarzda cikiyor ve izi kalıyor mosmor buna tavsiyeleriniz çözüm önerileriniz nelerdir?
Bu konuda ben de araştırmıştım ama gerçekten glikolik asit kullanmak önemli bir de salisik asit içeren krem kullanman çok daha iyi ama sakın kesinlikle nemli kıyafetler giymeme gerekiyor bir de çok da dar olmamasına dikkat et o şekilde yani bende de genelde tüy dokucu krem kullandığım için sivilce çıkıyor ama çoğunlukla normalde de çıkıyor yani ona çözdüm ancak bu şekilde bulabilirsin
Bu konuda ben de araştırmıştım ama gerçekten glikolik asit kullanmak önemli bir de salisik asit içeren krem kullanman çok daha iyi ama sakın kesinlikle nemli kıyafetler giymeme gerekiyor bir de çok da dar olmamasına dikkat et o şekilde yani bende de genelde tüy dokucu krem kullandığım için sivilce çıkıyor ama çoğunlukla normalde de çıkıyor yani ona çözdüm ancak bu şekilde bulabilirsin