- 16 Kasım 2014
- 697
- 376
- 48
- Konu Sahibi happiness_
Kızlar grip bitti yerini öksürük aldı ilaçlarımı düzenli içmeme rağmen fazlasıyla rahatsız ediyor bildiğiniz etkili bir karışım var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunları yapacak vaktim yokk yinede teşekkürler-toz zencefille balı karıştır ye. (kestane balı olursa daha iyi oluyor)
-gögsüne sırtına ılık zeytinyagı sürüp strecle. buda iyi geliyor.
-pekmez ılıt iç zeytinyaglı.
-beyaz turpu soy. orta kısmını kücük del. ve üstüne balı dök.sabaha kadar beklet. sabah bardakdaki suyu iç.
öksürük yüzünden gecen ay yapmadıgım şey kalmamıştı benim
Gittim işte üşütmüşüm başıma gelmeyen hastalık kalmadı ki artık şaşırmıyorumdoktora gittiniz mi? allah korusun zatürre başlangıcı olmasın, mutlaka bir görünün..
Nerden bulabilirimm ??Gece yatarken ayak altına viks merhem sürüp çorap giyebilirsin.
İçi oyulan turpu ya da soğanı delip içine bal koyabilirsin.ertesi gün içilebilir
İnşallah sağolunYanlız turp beyaz olmayacak arkadaşlar sıyah komut gıbı turplar varya ondan olacak. Tepesınden bi kesık at sonra ordan şişle del alttan çıkar tepedekı oyuga bıraz bal koy o bardaga oturt turpu bal suzulsun sonra bıraz daha bal kıy oda suzulsun sabahları için.hemen kesecektır Allahımın izniyle
TeşekkürlerViks eczanelerde oluyor. 7-8 tl civarında.
Elma ve havucu robottan mı geçiriyoruuzBu durum 23 aylık kızımda da mevcuttu.Doktora 3. kez götürdüm en son mevsim değişikliklerinden dolayı alerji olduğunu söyledi.Bu hafta kontrollerimiz var.Doktora gidin.Eşimde 2 ay önce zatürrenin eşiğinden döndü.
Etkili karışım : 2 elma,1 havuç,2 limon,taze zencefil (zencefili fazla olsun) suyu sıkılacak.İçine 1 kaşık iyi bal konulacak.İçilecek.
Zencefil fazla olduğundan boğazı az gıdıklayabilir ama müthiş oluyor.
Katı m.suyu sıkacağından.Bazı robaotlarda bu özellik mevcut sanırım.Taze zencefili de sıkıyorsunuz.Elma ve havucu robottan mı geçiriyoruuz