- 30 Nisan 2023
- 133
- 48
- 34
- Konu Sahibi isimsizisimsiz
Evet Ankara da Mustafa Ercan diye bir hıca vardı özel hastanede yaptıAnkara’da mi yaptırdınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet Ankara da Mustafa Ercan diye bir hıca vardı özel hastanede yaptıAnkara’da mi yaptırdınız
Sizin de ultrasyon kan tahlilleriniz falan temiz miydi?Bu ibs ne değişik birşey gerçekten.Kolonıskopi kesinlikle yaptırın ben yaptırdım korkulacak birsey yok
İbs yi nasıl teşhis koydular size?Bende ağrı yoktu ama ibs çıktı
Cnm ibs zaten hiçbirseyımız yok herseyımız temiz ama sanki bir cok yerımızde hastalık varmış gbi hissettıgımız bi durumSizin de ultrasyon kan tahlilleriniz falan temiz miydi?Bu ibs ne değişik birşey gerçekten.
Anladım,sağolunstres nasıl böyle birşey yapabiliyor aklım almıyor. Acaba diyorum başka bir rahatsızlığımız var da tıp şu an bulamıyor mu?Belki ilerde tıp geliştikçe bulacaklar. Siz alternatif birşeyler denediniz mi geçsin diye,gaz ilaçları falan çözüm olmuyor çünkü.Cnm ibs zaten hiçbirseyımız yok herseyımız temiz ama sanki bir cok yerımızde hastalık varmış gbi hissettıgımız bi durum
Diğer hastalıkları, tahlılleri eleyip, temizse ve bilinmez bı rahatsızlık varsa buna ibs dıyorlar
Bn bı ara kafayı yemiştım,
Gaz sancısı yasadım, aman allahım böbrek sancısı gbiydı, mideme vurdu sonra kalbe vurdu, panık atak gbı bişy
E böyle bısey yasayınca kesin bnde bısey var dıye düşünüp bi suru tetkik, tahlıl vs yaptrıyorsun, ya midemde, ya böbrekte, ya bagırsakta kesın bısey var dıyosun,
Hiçbişey çıkmayıncada stres kaynaklı ibs dıyorlar,
Şükür. Demekki herkesin öyle. Siz alternatif birşeyler yaptınız mı geçsin diye,modern tıpta tedavisi yok diyorlarHepsi temizdi
Cnm ibs nin tedavisi yok dıyorlarAnladım,sağolunstres nasıl böyle birşey yapabiliyor aklım almıyor. Acaba diyorum başka bir rahatsızlığımız var da tıp şu an bulamıyor mu?Belki ilerde tıp geliştikçe bulacaklar. Siz alternatif birşeyler denediniz mi geçsin diye,gaz ilaçları falan çözüm olmuyor çünkü.
Benim ağrım ilk başladığında böbreğe vuruyordu,şimdi kasıklarıma vuruyor. Ben de gittim kadın doğuma, birşey yok dedi. Gaitada gizli kan ve parazit baktılar. Onlar da temiz. Ultrasyon,kan tahlillerim,idrar da temiz. Bunlar temiz olduğu için doktor ibs sin muhtemelen diyor ama diğer tüm tetkikleri de yaptırmış olmam lazımmış. İbs isem sanırım tedavisi de yok. Önür boyu böyle sürmez herhalde değil mi,geçerCnm ibs nin tedavisi yok dıyorlar
Hayat şartlarımızı düzelticez, saglıklı beslenme, spor vs...
Fakat ibs ileride kanser yapmıyor, benım bagırsaklarım çok gurulduyor hiç durmuyor mesela
Ülseratif kolit, enfeksıyon onlar daha tehlıkelı
Bı ara glutensiz beslenmeyi dusundum gercı suan herseyı yıyorum bı sorun yok ama glutensiz yasam zor oluyor
Zayıflatıyor, ben zten zayıfım
Bi ara asırı kasık agrısı yasıyordum
Ya yumurtalıklarda bişy var ya da ince bagırsakta dıye dusundum
Kadın doguma gttım bısey yok
Gaita testi yaptrdım onda da bısey çıkmadı
Gaita testını mutlaka taptır
Bende çok zayıfım bu arada,korkudan dokuncak diye birşey de yiyemiyorum. İyice eridimBoyum da uzun,çok çirkin duruyor.Cnm ibs nin tedavisi yok dıyorlar
Hayat şartlarımızı düzelticez, saglıklı beslenme, spor vs...
Fakat ibs ileride kanser yapmıyor, benım bagırsaklarım çok gurulduyor hiç durmuyor mesela
Ülseratif kolit, enfeksıyon onlar daha tehlıkelı
Bı ara glutensiz beslenmeyi dusundum gercı suan herseyı yıyorum bı sorun yok ama glutensiz yasam zor oluyor
Zayıflatıyor, ben zten zayıfım
Bi ara asırı kasık agrısı yasıyordum
Ya yumurtalıklarda bişy var ya da ince bagırsakta dıye dusundum
Kadın doguma gttım bısey yok
Gaita testi yaptrdım onda da bısey çıkmadı
Gaita testını mutlaka taptır
Cnm böbrekler ultrason temizse, yumurtalıklarda bişy yoksaBenim ağrım ilk başladığında böbreğe vuruyordu,şimdi kasıklarıma vuruyor. Ben de gittim kadın doğuma, birşey yok dedi. Gaitada gizli kan ve parazit baktılar. Onlar da temiz. Ultrasyon,kan tahlillerim,idrar da temiz. Bunlar temiz olduğu için doktor ibs sin muhtemelen diyor ama diğer tüm tetkikleri de yaptırmış olmam lazımmış. İbs isem sanırım tedavisi de yok. Önür boyu böyle sürmez herhalde değil mi,geçer
Ağrılarınız zaman içinde geçti mi,umut oldunuz bana. Ağrılarım geçse gaz şişkinlik falan takılmıycam onlara. Size de çok zahmet verdim ama ne kadar sürede geçti ağrılarınız. Sizinde benim gibi karın kasık bölgeniz ağrıyordu değil mi?En azından ağrılarım geçti diyince siz çok sevindim şu an,anlatamam.Cnm böbrekler ultrason temizse, yumurtalıklarda bişy yoksa
Kolonoskopi ve endoskopide bısey yoksa ibs derler
Tedavısı yok maalesef
Böyle sürüyormuş
Ama bn çok araştırdım
İbs yi fibine kdr yaşayanlardan degılım çok şukur
Önceden agrılarım daha çoktu şimdı yok çok sukur
Millet yolculuğa bıle cıkamıyo, bıyere gıdemıyo, sosyal hayat sıfır dıyorlar
Bnde oyke seyler yok çok sukur
Kadın doğuma da bir görünün derimAnladım,sağolunstres nasıl böyle birşey yapabiliyor aklım almıyor. Acaba diyorum başka bir rahatsızlığımız var da tıp şu an bulamıyor mu?Belki ilerde tıp geliştikçe bulacaklar. Siz alternatif birşeyler denediniz mi geçsin diye,gaz ilaçları falan çözüm olmuyor çünkü.
Kadın doğuma gittim,hatta ilk oraya gittim. Onlar bizlik birşeyin yok dediler. Çünkü daha çok tam rahmin olduğu yer ağrıyor,çok nadir başka yerler. Sanırım orda birde bağırsaklar varmış.Kadın doğuma da bir görünün derim
Bnde ilk kadın doğuma gittimKadın doğuma gittim,hatta ilk oraya gittim. Onlar bizlik birşeyin yok dediler. Çünkü daha çok tam rahmin olduğu yer ağrıyor,çok nadir başka yerler. Sanırım orda birde bağırsaklar varmış.
Endoskopiyle bakıyorlar galiba,bir de mr veya tomografiyle sanırım. Sizin ağrılarınız tamamen geçti değil miBnde ilk kadın doğuma gittim
Bişy çıkmadı
Evet bagırsaklar var orda
Kolonoskopi oldum ama ince bagırsağa da baktırmak istıyorum bn
Endoskopiyle mideye bakıyorlarEndoskopiyle bakıyorlar galiba,bir de mr veya tomografiyle sanırım. Sizin ağrılarınız tamamen geçti değil mi
Şükür. Darısı başıma. Endoskopi çok çok daha rahat diyorlar,siz zor olan kolonoskopiyi yaptırmışsınız. Bende çölyaktan da şüphelenmişti doktor,endoskopiyle ince bağırsağın uç kısmına bakmamız gerekebilir demişti. Ordan aklımda kalmış. Bir de çölyak hastaları çok zayıf oluyormuş,ondan da çölyak olabilirsin demişti. Sizin çölyağa bakıldı mı?Endoskopiyle mideye bakıyorlar
Kolonoskopi olurken aynı anda endoskopide yapıyorlardı. bn korktugum için 2si ağır gelır dıye yaptrmadım o gun.
Çok pişmanım keske 2sini aynı anda yaptrsaydım
Uzun zamandır iyiyim evet kasık agrılarım bayaa gectı
Karın agrım sadece buyuk tuvaletım gelınce agrıyor
Eskıden kramplar grıyordu
Çölyağa bakılmadıŞükür. Darısı başıma. Endoskopi çok çok daha rahat diyorlar,siz zor olan kolonoskopiyi yaptırmışsınız. Bende çölyaktan da şüphelenmişti doktor,endoskopiyle ince bağırsağın uç kısmına bakmamız gerekebilir demişti. Ordan aklımda kalmış. Bir de çölyak hastaları çok zayıf oluyormuş,ondan da çölyak olabilirsin demişti. Sizin çölyağa bakıldı mı?
Çölyak bazılarında hafif,bazılarında çok ağır belirti veriyormuş. Bazılarının sadece hafif karnı ağrıyormuş mesela. Benden direkt şüphelendi doktor,kan testi yaptı. Negatif çıktı.Çölyağa bakılmadı
Bnde merak edıyorum ama çölyak olsaydım
Bu yedıgım ekmek, bugday, pirinç, makarna bunlar çok dokunurdu dıye duşunuyorum