Canım Aynı sorun bizdede var doktorumuz kolonoskopi yapılmasını istedi bende Ankarada yaşıyorum ve sanırım sadece Gazi ve Hacettepe bakıyormuş çocuk olduğu için bişiler yazın ne olur giden yaptıran varmı?????:gitme:
merhaba arkadaşım ben kızımı dışkapıda dr. sami ulus çoçuk hastalıkları hastanesine götürüyordum tam teşkilatlı ve bir ünv. hastanesi kadar imkanları var doktorları çok iyi 2 sene gastroenterolojide uzm.doktor selim beye götürdüm benim kızıma bagırsak filmi ve safra kesesi filmi ayrıca t9 ları için kan alerji için kan vs.. alındı bunların ardından bagırsak tembelliği dendi ve diyet verdi zaman zaman halen aynı şikayetlerimiz var ama eskiye nazaran çok ama çok yol kat ettik enginar ve brokoli yediğinde düzeliyor koloskopi bilmiyorum ama bence seninkinde kabızlık dışında başka sıkıntılarda var sanıyorum bu yöntemle ince bagırsak girişine bakılıyor yinede başka bir hekime gitmeni öneririm sana ondan sonra gerekiyorsa tabiki yapacak bir şey yok çok geçmiş olsun iyi haberlerini bekliyorum