merhablar arkadaşım senin halini benden iyi kimse anlamaz çünkü 3 yaşındaki kızmın 1 senedir tek problemi kabızlık sorunu ancak ben lagman yada fitil atarsam yaptırabiliyordum ki buda kızımda psikolojik olarak tuvalet alışkanlığını etkiledi götürmediğim doktor kalmadığını düşünüyordum ancak bir çoçuk gastroenteroloji uzmanına götürene dek ve alahıma şükürler olsun ben bu ğünleri asla yaşamayacagımı zannederken kabızlık sorunumuzun çoğunu hallettik lütfen çoçuklarımızı bu problemi inceleyen bir doktora götürelim malesef aynı hatayı bende yaptım ve çoçuk pediatrisine götürdüm ilaçlar ve fitil veriyorlar ama buradaki doktorumuz bize bir diyet listesi yazdı aslında diyet listesi denemez bunun adı bence saglılı beslenme ve kesinlikle lagman fitil yapılmaması gerektiğini bagaırsaktaki faydalı sıvıların lagmanla atıldığını söyledi 3 ayımızın içindeyiz ve kızım 2 gün aralıklarla kendisi tuvalete yapıyor burdaki amacın sadece lifi hücrelere metobolizmaya depolamak olduğunu ve takiben ne kadardır kabızsa iyleşmeninde o kadar zaman alacagını söyledi ve bu diyetin dışında agız yoluyla alınan sadece gliserin şurubu verdi ve şu anda o kadar rahatızki tuvalet korkusunu yenmiş devamlı karnındaki şişlikten dolayı ağlayan bir çoçugumuz yok sizede geçmiş olsun diliyorum
merhaba, listede neler vardı, nasıl harfi harfine uyabildiniz