Geçmeyen iz

eevren

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2020
178
102
18
35
Kızlar burnumun ortasında bir leke desem,sivilce izi hatta ben de değil,uzun zamandır geçmeyen bir kabarıklık var. Çukur değil ben şeklinde düşünün ama renksiz. Nasıl geçer bu? isteyene özelden atarım burdan göstermek istemiyorum. Canımı sıkıyor.

Takipteyim bende de var. Ben yağ bezesi olduğunu düşünüyorum. Geçen yıl bir tane daha çıktı hatta. Ne iyi gelir bilmiyorum :/

Takipteyim bende de var. Ben yağ bezesi olduğunu düşünüyorum. Geçen yıl bir tane daha çıktı hatta. Ne iyi gelir bilmiyorum :/
Aynı izden babamda da var hatta aynı yerde. Ne sivilce gibi sıkmaya geliyor ne geçiyor. Anlamadım ama canımı sıkmaya basladi

Cildiye gidin. Sivilceden ziyade yağ bezesi olabilir. En doğrusunu konunun uzmanı bir doktor söyleyecektir. Sadece iz olsa kimyasal peeling ve dermaroller deneyin derdim ama içi de dolu diyorsunuz

Son düzenleme:
Cildiye gidin. Sivilceden ziyade yağ bezesi olabilir. En doğrusunu konunun uzmanı bir doktor söylecektir. Sadece iz olsa kimyasal peeling ve dermaroller deneyin derdim ama içi de dolu diyorsunuz
Kimyasal peeling kremi kullanıyorum daha önce vermişti ama geçmiyor. Soysa yenilese bı çare ama yine gidicem teşekkür ediyorum

Benim avıcumun içinde var. Bende takipteyim var mı bunun bir çözümü. Doktorada sırf bu yüzden gitmek istemiyorum. Kedi kendini görmüş yara sanmış minvalinde olur diye.
Ama sizin gibi görünürde olsaydı giderdim dayanamazdım sanırım.

Bikac kez sıkayim dedim kurcaladım ama tahriş etmişim sadece kanadı

Bende oda olmuyor bildiğin içte sivilce çıkmış ve ucu oluşmamış gibi tabi çok çok iç deride.
Ama siz yinede kurcalamayın ben hiç dokunmadım. Ne olur ne olmaz
Benim de aynı. Bir tanesi tam burnumun uçunda diğeri ortasında.İlk çıktığında su toplamış sanmıştım

Benim de aynı. Bir tanesi tam burnumun uçunda diğeri ortasında.İlk çıktığında su toplamış sanmıştım

Aynı şeyi düşünmüşüz sanırım yaktım su topladı dedim ama kendisi 4 senedir benimle ne kayboluyor ne üste doğru büyüyor sadece yayvan bir yayılma söz konusu Burnumda olsa et beni derdim sanırım kendisine ama insanın avucunun içinde ben çıkarmı yaw

Ben de yandı sandım vallahi hatta dedim çay falan içerken yanlışlıkla bardaktan falan döküldü biraz bardaklar biraz geniş oluyo da of asla geçmiyor et beni de değil tuhaf birşey kızlar yaa. Geçsin insalalh hepimizinki

Burnunuzu çaydan yakmış olsaydınız sanırım rekorlar kitabına filan girerdiniz
İnşallah geçer geçmezsede napalım biz her halimizle güzeliz

Benim de var avucumun içinde siyah bi nokta ben gibi hatta 2 avucumda da yıllardır göz altraımda da var bunlar hep 15 yaşından sonrani oluştu birden bire şu an 26 yaşındayım

Aynı izden babamda da var hatta aynı yerde. Ne sivilce gibi sıkmaya geliyor ne geçiyor. Anlamadım ama canımı sıkmaya basladi
Benim de yanağımda minik bir lekemsi bişey var aynında babamda da var dediğiniz gibi büyük değilse takmayın nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…