Geçmeyen grip

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
35.157
548
Merhaba hanımlar öyle çok büyük bi dert sayılmaz ama artık sinirlerim bozulmaya başladı erkek arkadaşım 10 gündür geçmeyen bi grip içinde doktora gittik grip ilacı verdi boğaz için oral sprey verdi ama düzelmiyor. Öksürüğü başldı şimdi de vizeler var bize bi akıl verin hanımlar ne yapayım ne içireyim derslere çalışamıyor hasta diye benim moralim bozulıyor sürekli hasta

Ballı zencefilli ıhlamur belki iyi gelir boğazına.
Tekrardan baska bir doktora gidin, iğne vurdurun daha cabuk etki eder.

Bu seneki mikroplar böyle malesef
Gebe halimle 3kere antibiyotik kullandım bu yüzden
İstirahat şart istedigi kadar ilaç kullansın meyve vs yesin kar etmiyor
Sınav öncesi günüde hastabede serum verirlerse nispeten toparlar

Malesef öyle çok ama çok ağır geçiyor gripler. İğneden o kadae korkuyor ki ona asla serum taktırılmaz ama söylicem çok twşekkür ederim size de çok çok geçmiş olsun

tarçınlı süt, karabiberli süt, ballı turp(nette tariflere bakabilirsiniz), zencefilli limonlu çay, acili tavuksuyu çorbası (terletsin diye acılı sanırım)

Malesef öyle çok ama çok ağır geçiyor gripler. İğneden o kadae korkuyor ki ona asla serum taktırılmaz ama söylicem çok twşekkür ederim size de çok çok geçmiş olsun
Gecici cözümde olsa işe yarıyor siz serum diye götürmeyin de orda belki milletin yanında korkuyorum diyemez vurulur :)
Cok gecmiş olsun sizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…