geçmeyen enfeksiyon

kaç yaşına gelmişsin neler geçirmişsin hala cahillik eden sensin. idrar yapıyorum yaparken akıntım idrara karışıyor idrar yolu enfeksiyonu demeyecek de ne diyecek be kadın??? ne savunuyorsun bana o doktor bozuntularını. doğru dürüst muayene olmadım doğru dürüst her şeyime bakılmadı diyorum tavırları diyorum. hem senin hastalığınla benimkisinin aynı olduğu ne malum? benim böbreklerimde de kum var onun de etkisiyle idrar yolu enfeksiyonu diyorlar tahlilde çıkan lökosit yüksekliği yüzünden her haltı sen mi biliyorsun da konuşuyorsun. aferin bir de yaşadıklarınızı dizmişsin bi marifet gibi ben zaten oraya paragraflarca ilerlemesinden ciddi bir şey olmasından korkuyorum tedirginim yazmışım iyi halt etmişsin. bir de bana cahil der. çocuk annesisin bi de utan ya bu ne biçim bi insansızlık.

Ben evliyim bende yıllarca üreaplasma ile lanet günler geçirdim en son Aylin akıncı hocaya gittim 3 seans lazer tr dab ve son seansta prp yaptırdım 3 4 aydır hiç bişeyim yok verdiği fiilleri kullan çok iyi bir doktor

merhaba bu hafta gideceğim doktora umuyorum ki iyiye gider teşekkür ederim. sizin adınıza da çok üzüldüm nasıl çaresi olmaz nasıl ilaçlar etki etmez aklım hiç almıyor. cidden çok yorucu hem bedeni hem zihni öylesine yoruyor ki. umarım siz de iyi olursunuz bırakmayın peşini düzenli olarak gidin sağlık şifa bulana kadar. farklı doktorlar deneyin sürekli farklı testler.

Bence bu cahillikle verdiğin cevaptan sen utan.
Asıl sen ne biçim insansın.
Doktorun vajinal muayene ederken asistanı istememe hakkın var. Tek muayene olmak istiyorum de bunu bile bilmeyip girişiyorsun kk da.

Cahilliğin paçalarına don olur.
İdrar yaparken akıntın idrarına karışıyor ve bingo enfeksiyon çıkıyor.
Ya gerçekten pes.

aman çelik ayna gibi yansıt sözlerimi. ya sen karşındakini kim sanıyorsun 30 yaşında kadın mı???? hala bak cahillikten dem vuruyor. çocuğuna üzüldüm böyle bir anneye sahip olduğu için gerçekten. karşındakinin cahilliğinden dem vuracaksan adam gibi insan gibi konuş anlat yarana mı dokundu yazdıklarım hayırdır sen de mi o umursamaz egosu boyundan posundan büyük tavırlı doktorlardan mısın? lafa insan gibi başlamadığına göre zaten pek bir şeye benzemiyorsun da. beni sen benden iyi mi bileceksin ya hala pes idrara akıntı karışmış da enfeksiyonmuş da dalga geçiyorsun. yaşadıklarımı sen benden iyi mi bileceksin geliyorsun buraya tedirginim diyorum yazmış hepsini yok şu oldu yok bu oldu ZATEN bi ton oraya ciddileşmesinden şusundan busundan korkuyorum yazmışım hiç mi insanlığın yok senin hiç mi bir şeyin yok hiç mi okuyan gözlerin yok nasıl insansın sen. bi sen mi müneccimsin bi sen mi bilgesin tavırlara laflara bak ya git işine gerçekten.

Gerçekten cahilsin…

Gerçekten cahilsin…
alkıışşş her şeyi bilen eden gören bilge kadın ben bi halt biliyorsam sen iki halt biliyorsun tebrikler herkesin hastalığı senin hastalığın olmak zorunda çünkü ayrıca senden başka kimse de bir şey bilemez her şeyi ayrıntısıyla ileriyle gerisiyle sen bilirsin teyzecim sana alkış herkes cahil bi sen bilensin böyle devam et.

Gerçekten cahilsin…

Malesef antibiyotik tedavisi daha kötü yaptı .Bende 4.gün kestim içmedim.Sarımsak,soğan koydum onun yerine tüketiyorum.Ev yoğurdu yiyorum.Aktardan doğal elma sirkesi aldım salatalara ,suya,sodaya herşeye katıyorum.Birde kekik yağı 1 damla,propolis ve D vitamini katıyorum yoğurda.E vitamini öglenleri ,akşamda B12 alıyorum.Bakalım ben bu şekilde bakterilerimle savaşmaya çalışıyorum.İnş sağlığımıza kavuşuruz.Size de acil şifalar dilerim.

Merhaba bende karin agrisiyla doktora gittim , idrarimda çok fazla enfeksiyon varmış ilaçlar yazdı gönderdi hepsini kullandım.
Vajina içi kaşıntım da var ayrica akintim yok.
Aşırı fazla kaşınıyor iç kısmı
Ne yapacağımı hiç bilmiyorum sizin yazdıklarınızı okudum ve çok korktum ne önerirsiniz

O abidik gubidik yağ dediğin şey nioli yağıdır ve düzenli kullanman gerekir enfeksiyonda. Ayrıca cranberry takviyesini öneririm Nbt life. Bunlar doğal yolla flora düzeltir. Çok fazla masturbasyon yapma belli ki enfeksiyonunu o da artırıyor. Antibiyotik kullandıkça tekrarlayacak çünkü idrar yolları enfeksiyonunun antibiyotikle geçmeme sebebi zaten vajinal floranın daha fazla bozulması. İçtikçe enfeksiyon yeniler. Cranberry ve nioli yağı ayrılmaz parçan olsun. Bol su içeceksin hastalığı uyutacaksın tamamen iyileşme söz konusu olmuyor. Ayrıca vajinal duş yapma ve kadin sağlığına özel bir de probiyotik kullan en az 3 ay

İlaçlarını düzenli kullandıktan sonra tekrar idrarına baktırdın mı?
Geçene kadar tedavi olman gerekiyor.

Kaşıntı için krem vermeleri gerekiyor.
Kadın doğum doktoruna git ya da aile hekimine yazarlar.
Henen geçiyor.

İlaçlarımı kullandım antibiyotik yazmıştı bitirdim dün . Ama tekrar baktırmadım acaba sağlık ocağında bakiliyor mu hastaneden randevu bulmam aşırı zor da

İlaçlarımı kullandım antibiyotik yazmıştı bitirdim dün . Ama tekrar baktırmadım acaba sağlık ocağında bakiliyor mu hastaneden randevu bulmam aşırı zor da
Tekrar baktıracaksın.
Aile hekimligi bakıyor mu bilgim yok.

Tamamen bitmesi gerekiyor enfeksiyonu. İdrar yolu enfeksiyonu rahim ve tüp düşmanı resmen .
Ben bunu çok acı bi şekilde tecrübe ettim…

Kuru dutu kaynatıp düzenli içilince de enfeksiyon gidiyormuş hatta bunun faydasını gören çok fazla kadın vardı bi araştır istersen geçmiş olsun

Tekrar baktıracaksın.
Aile hekimligi bakıyor mu bilgim yok.

Tamamen bitmesi gerekiyor enfeksiyonu. İdrar yolu enfeksiyonu rahim ve tüp düşmanı resmen .
Ben bunu çok acı bi şekilde tecrübe ettim…
Çok üzgünüm sizin mesajınızdan sonra tedirgin oldum , bende üzerine düşeceğim bu durumun geçmiş olsun

Çok üzgünüm sizin mesajınızdan sonra tedirgin oldum , bende üzerine düşeceğim bu durumun geçmiş olsun
Tedirgin olma ama ihmal etme.

Benim enfeksiyon türü; asla belirti vermeyen türüydü.
Hiç bir belirti olmadı…
İlerlemis ve bir sürü sorun… karın zarlarımı bile birbirine yapıştırmış bu durum yaygın bir hal almıştı karaciğer altina kadar.

Gidip baktır. İdrarına işi saglama almak lazım.

Kalabalık yerlerde asla wc ye girmeyin, mecbur mu kaldım oturmadan yap, havuza girmeyin, misafirliğe gittiginde bile hijyen mendili al yanına sil öyle otur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…